Hejla! Kako ste? :) Pri nas precej ok. Smo zgleda kar kompatibilni ;) Moje okrevanje gre dobro, se pa res precej pazim in počivam. Šive sem dala ven, zunanja rana se lepo celi. Notranje bom pa še par tednov čuvala, da bo ziher ok :) Tako da večino časa preživiva na sedežni ;) Dojenje je tudi pri nama lepo steklo, mala lepo pridobiva na teži, je pa v začetku tudi skos visela na meni. Zdaj pa že malo hitreje poje, ampak je začela pa spat na meni. Če jo odložim, ne gre več 3 urce, tako kot prej. Ampak glede na to, da itak počivam, se pa pač cartava :) Problem mava pa s podiranjem kupčkov. Ponavadi med hranjenjem zaspi, jo vseeno dvignem pa poskusva zrak ven spravit, ampak precej neuspešno. V budnem stanju pa isto, probava preko rame, preko noge, samo dvignjena, na kolenih, na trebušček… ampak zelo redko uspe. Tak da včasih ima potem malo krize s trebuščkom zaradi tega. Ponoči pa 2x malo pocmoka, pa jo vzamem k sebi, se napol v spanju naje, pa spiva dalje. Ati zaenkrat sploh ne ve, da se kaj dogaja ponoči. Upam, da vsaj to tako ostane :) Sem jo pa probala dat v voziček pa it dva kroga okrog hiše, pa je zdržala natančno 6 minut, potem pa je vse sosede obvestila, da je doma. :D Tako da poskus ni povsem uspel :) Dude pa tudi ne sprejme. Bom še kako drugo nabavla, zaenkrat imava, kar smo dobili - bibs pa dm-ove. Niso ji všeč. :) Saj posebej se ne bi sekirala, če noče, samo včasih bi blo pa fino, če bi počakala kako minuto sama v gnezdecu, ne da je skos nekje blizu joške :) Lotty, kakšno je stanje? ;) Zdaj ste pa sigurno že z novim članom :)