cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marčevke 2022

clock-img

09.08.2021, 22:22

clock-img

claud

pencil-img

4036

Evo, še ena ki vas zapušča.😭

Danes sem imela 1.UZ, ki pa je pokazal, da je plodek verjetno odmrl že nekje v 5.tednu (danes bi bilo 8t 5d).Jutri grem na urgenco, kjer bodo sprožili splav.
Vsem srečkam želim vse dobro, do konca in naprej.❤

clock-img

10.08.2021, 07:23

clock-img

fracek

pencil-img

266

Ajej Cloud, pa saj ne morem verjet. 😭💔 Zelo mi je zal. Objem in vse dobro ti zelim naprej. Kar groza me je nadaljnjega cakanja na UZ, ko je pa res toliko slabih novic vse naokoli ... 

clock-img

10.08.2021, 08:21

clock-img

erised

pencil-img

34

claud res mi je žal. 💔😢
Ti pošiljam objem in pozitivno energijo ❤️

clock-img

10.08.2021, 10:39

clock-img

Laane

pencil-img

2

No, da se jaz postanem malo bolj aktivna v skupini 🙂

Prejsnji teden sem imela prvi UZ in zaenkrat vse kaze ok. Vidla sem srcek in tudi pridno je ze mahal z rokicami, nogicami 🥰 PDP nai bi bil 05.03.2022. Danes sem sla opravit se krvne preiskave in sedaj ze tkoooo nestrpno cakam 26.8., ko sem narocena na nuhalno 🙂Usem vam pa zelim lepo nosecnost in da uspesno donosimo zdrave otrocke 👶

clock-img

10.08.2021, 14:19

clock-img

lashia

pencil-img

8

Ojoj claud res mi je žal za takšen izzid. Upam, da se čimprej vrneš na forum s pozitivno novičko. Drži se!
In hvala za info o Nifty, sem kljub temu plačala, ker imam pregled že jutri in se mi ne bi izšlo drugače. Upam, da pride kateri drugi prav informacija...

clock-img

09.02.2022, 17:58

clock-img

tyrion

pencil-img

3

Živjo vsem, a ste že pobegnile na Facebook? Se priporočam za povabilo tja, malo dolgo je trajalo, da sem vas našla :) 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem