cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Hočem biti mamica

clock-img

03.08.2021, 16:08

clock-img

Nosećka123

pencil-img

32

IZVIRNO SPOROČILO: maca51

Meni tudi izgleda pozitiven test. Čestitke 🤗

Verjetno si imela zadnjo M 27.6. in ne 27.7.? Ker bi bilo skoraj nemogoče v dveh tednih po M imeti pozitiven test. 😅

Meni tudi izgleda ampak bomo videl ane kaj bo!!    Hvala 😍🤗 Ja zmotila sem se mal mi je zastekala tipkovnica na telefonu😁😁Ja to itak da nee hehe 

clock-img

03.08.2021, 16:11

clock-img

Nosećka123

pencil-img

32

IZVIRNO SPOROČILO: beba92

Joj kaksna srecnica si nosecka 😁 cestitke

Hvala hvalaa 😍😍🤗🤗 jst tudi vam zelim srečno pri delanjem otroku 😉mi smo se trudil 9mescev pa se zdej nismo sigurni hehe

clock-img

03.08.2021, 22:50

clock-img

Tasykaa RR

pencil-img

246

Nosećka123 sigurno je plusek 🥰 jaz sem imela čistoooo rahlo, komaj vidno črtico pa je bil test pozitiven 🥰 kar naroči se na pregled 🤗 in nam javi dobre novičke ☺

clock-img

04.08.2021, 05:17

clock-img

beba92

pencil-img

592

Zaupaj nam se ali so se ti pojavli kaksni posebni znaki. 

clock-img

05.08.2021, 01:15

clock-img

Nosećka123

pencil-img

32

IZVIRNO SPOROČILO: Tasykaa RR

Nosećka123 sigurno je plusek 🥰 jaz sem imela čistoooo rahlo, komaj vidno črtico pa je bil test pozitiven 🥰 kar naroči se na pregled 🤗 in nam javi dobre novičke ☺

Ja upajmo jst sm imela tudi enkrat rahlo crtico pa nisem bila noseca zdej sem pa malo v strahu😊Sem ze klicala pa sele zacnejo delat 19.8 zaprti imajo na dopustu so 

clock-img

06.08.2021, 21:38

clock-img

Tasykaa RR

pencil-img

246

Nosećka123 ojoj, s tem pa nimam izkušenj pa sem bila 3x noseča pa vedno najprej čistooo rahla komaj vidna, sem pa potem imela 2 splava( 18t in 10t). Verjamem da si v strahu, drugace pa te crtice 🙈 kaj pa ce naredis digitalnega ki kaze tedne, glede na to da so gin...na dopustu, tisti ti bo ziher pokazal na cem si 🥰🤗 drzim pesti 🙏

clock-img

07.08.2021, 10:41

clock-img

mojcy1

pencil-img

62

Osebno še vedno mislim, da je to to... Zdaj bi verjetno bila crtica močnejša že, ce ponovis isti test.. Da bos mirna 😃

clock-img

10.08.2021, 01:14

clock-img

Nosećka123

pencil-img

32

IZVIRNO SPOROČILO: Tasykaa RR

Ja nevem jst sem malo v strahu parkat mi je zamujala menstruacija in sem delal test in mi je kazal rahel plusek in po tem dobim menstracijo!!in zaradi tega sm mal v paniki
Ali lahko kaze test plus ce zamujas menstracijo??

clock-img

10.08.2021, 01:24

clock-img

Nosećka123

pencil-img

32

IZVIRNO SPOROČILO: mojcy1

Osebno še vedno mislim, da je to to... Zdaj bi verjetno bila crtica močnejša že, ce ponovis isti test.. Da bos mirna 😃

Sem že ponovila pa je že močnejša 😍

clock-img

10.08.2021, 15:53

clock-img

mojcy1

pencil-img

62

Čestitke, zdaj pa so še užitek ob spremljanju razvoja ❤️🥰❤️

IZVIRNO SPOROČILO: Nosećka123

clock-img

10.08.2021, 16:05

clock-img

Nosećka123

pencil-img

32

Hvala hvala ❤tudi vam zelim srecno 

clock-img

10.08.2021, 22:12

clock-img

Tasykaa RR

pencil-img

246

Nosećka123 če je črtica močnejša potem ni več dvoma, in je zagotovo plusek 🥰 superr 🥰 zdaj se ti bo malo dolgo zdelo do pregleda 🙈 vsaj jaz sem bila neučakana 🥰 

clock-img

11.08.2021, 10:47

clock-img

mojcy1

pencil-img

62

Hvala 🥰❤️🥰 jaz sem že na vec kot polovicki in upam, da bo vse OK še naprej 😃

Hvala hvala ❤tudi vam zelim srecno 

clock-img

11.08.2021, 23:01

clock-img

Tasykaa RR

pencil-img

246

mojcy1 seveda bo vse okey 🥰 samo pozitivno 🥰 ti imaš decembra rok, jaz pa sem ravno takrat izvedela za nosečnost 🥰😀

clock-img

23.08.2021, 01:03

clock-img

Nosećka123

pencil-img

32

Evo nosečke da se še vam jst javim ker se nisem mogla prej javit pa se javim zdej😁

Bila sem pri ginokologu 19.8 In sem dobila presenečenje da sem #NOSEČA👣❤️7tednov in 3 dni Zdelje mora že biti 8 tednov ❤️👣😁Komaj cakam da izvem kateri spol bo 🥰
Vam pa želim vso srečo nosečnicam in ne nosečnicam tisti ki ste pri delovanju otroka 😁🥰👣
user posted image

clock-img

23.08.2021, 01:09

clock-img

Nosećka123

pencil-img

32

Evo da se se vam jst javim ker prej nisem mogla uspet pa se bom zdej javila 🥰

Bila sem pri ginokologu 19.8 in sem dobila presenečenje 😁❤️da sem NOSEĆA 7TEDNOV 3DNI👣❤️Mislim da sem že zdej 8TEDNOV👣
NAROČENA PA SEM PRI GIN...... 2.9 OB 11hJavim! Hvala vsem za odgovore in za prelepe čistitke Jst sem vam ful ful hvaležna da ste mi odgovorili na tisto kar sem vprašala hvala vam iz ❤️
Jst pa seveda vam želim vso srečo Nosečnicam in ne nosečnicam tisti ki ste pri delu otroka 😁❤️😁
Javim se še in posljem se vec slikic ko grem soet na pregled! 
user posted image

clock-img

23.08.2021, 01:09

clock-img

Nosećka123

pencil-img

32

Evo da se se vam jst javim ker prej nisem mogla uspet pa se bom zdej javila 🥰

Bila sem pri ginokologu 19.8 in sem dobila presenečenje 😁❤️da sem NOSEĆA 7TEDNOV 3DNI👣❤️Mislim da sem že zdej 8TEDNOV👣
NAROČENA PA SEM PRI GIN...... 2.9 OB 11hJavim! Hvala vsem za odgovore in za prelepe čistitke Jst sem vam ful ful hvaležna da ste mi odgovorili na tisto kar sem vprašala hvala vam iz ❤️
Jst pa seveda vam želim vso srečo Nosečnicam in ne nosečnicam tisti ki ste pri delu otroka 😁❤️😁
Javim se še in posljem se vec slikic ko grem soet na pregled! 
user posted image

clock-img

23.08.2021, 14:34

clock-img

Anonimen

Pozdravljene punce, zanima me ali je katera imela podoben problem. Prejsnji mesec sem imela blago krvavitev. Trajala je nekje 1 teden ampak vsega skupaj skoraj ni bilo za dnevni vlozek. Testi so bili negativni.  Ta mesec se dogaja enako. Trenutno je tretji dan krvavega izcedka. Spolni odnosi so nezasciteni, saj delava na otrocku. Testa se sicer nisem naredila.. sem pa danes zacutila rahle bolecine v jajcnikih. Zjutraj mi je obcasno slabo, odpor do nekatere hrane, drugih “tezav” pa nimam. Ali je mozno da bi bila to vgnezditvena krvavitev ali gre le za blago menstruacijo..? Naj se dodam da je krvavitev prejsnji mesec prisla 5.7. 

clock-img

23.08.2021, 14:42

clock-img

Anonimen

Pozabila sem dodati da me mucita utrujenost in pa prvic kar pomnim zgaga.. 

clock-img

23.08.2021, 21:39

clock-img

Tasykaa RR

pencil-img

246

Nosećka123 čestitkeee ❤ in vse dobro do konca nosecnosti 🥰 hehe nekaj pa smo le imele prav, da je test kazal več kot očiten plusek 😍 zdaj pa le uživaj v čarih nosečnosti 🥰 jaz sem vsak pregled komaj čakala 🥰 

clock-img

23.08.2021, 21:43

clock-img

Tasykaa RR

pencil-img

246

Anonimen nebi rekla da je tole vgnezditvena 2x zapored, lahko je samo čuden cikel m....ki ni vsak mesec enak. Pa čeprav si pred tem imela redno m...ni nujno da tako ostane. Probaj še test ta mesec ponovit, ker vse je možno, lahko je tudi nosečnost ☺ vse dobro 🤗

clock-img

23.08.2021, 21:52

clock-img

Anonimen

Test sem tako ali tako naredila prejšnji mesec pred krvavitvijo. ☺️  Potem sva pa zopet “delala” na tem da bi se kaj prijelo.  Bom naredila test, mogoče pa se je le kaj prijelo🤗

clock-img

23.08.2021, 21:57

clock-img

Tasykaa RR

pencil-img

246

Anonimen kar probaj se ta mesec test ponovit 👍 lahko pa je res samo cikel drugačen. Če pa te skrbi pa se naroči kar h gin.... 🤗 

clock-img

05.10.2021, 20:36

clock-img

Anonimen

Pozdravljene punce!Ima mogoče katera izkušnje z merjenjem bazalne temperature? Bi bila vesela kakšnih mnenj, nasvetov, izkušenj…😊

clock-img

05.10.2021, 21:35

clock-img

beba92

pencil-img

592

Pomoje je to merjene cist brezveze... ko se ti temperatura povisa, je O ze itak mimo 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem