cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: || pricakujemo v letu 2021

clock-img

21.12.2021, 13:37

clock-img

Elfika

pencil-img

59

Joj, drzim pesti za obe, da je to to. 🤩

clock-img

21.12.2021, 14:34

clock-img

Sneezka

pencil-img

236

Jooj upam da ti je uspelo. Končno se v tej skupini nekaj premika na boljse 😀🥰🥰

clock-img

21.12.2021, 15:23

clock-img

senorita

pencil-img

200

Oo Jackie res upam, da nama je uspelo 😍 jaz danes nisem delala testa, najbrž ga bom jutri.

clock-img

21.12.2021, 15:48

clock-img

JackieO

pencil-img

801

Sem vprasala se partnerja, ki je poleg komentarjev, da sem izjemno neucakana, potrdil drugo crtico. Sem ze mislila da imam mogoce privide. Sicer mi je vse skupaj res nerealno, sploh da bi ratalo v 1. postopku IVF, prej pa 2 leti ne, tako da jemljem vse skupaj malce z rezervo in bomo videli kaj bo jutri zjutraj drugi test pokazal. Dolga je se pot, ampak upam da bom pocasi korak blizje. 😊😇🥰

clock-img

21.12.2021, 16:08

clock-img

fracek

pencil-img

266

Senorita in Jackie, jaz mislim, da se lahko ze kar z eno nogo in pol veselita in da sta nosecki 🤩 Jackie, na 9. dan sredi dneva in crtica na testku, pa ker imas res vztrajno redne M (na 25 dni se mi zdi, tako kot jaz, zato sem si zapomnila 😁), mislim da test ne laze. M bi mogla ze dobit ne, ce bi bila v naravnem ciklu? Ko je jaz nisem dobila na dan, sem ze vedela, da se nekaj dogaja, ceprav sem potem s testom pocakala se 2 dni za ziher 😅Mocno drzim pesti, da z naslednjimi testki samo se potrdila to, kar danes ze vemo 🤗

clock-img

21.12.2021, 16:15

clock-img

lilija11

pencil-img

23

Pozdravljene punce, bom dodala svojo izkušnjo za malo vzpodbudeuser posted image . Tudi jaz sem v soboto po nekje dveh dneh zamude M delala tale FS test, črtica pa je bila prav taka kot na slikici od Senorite, tako da nisem čisto dobro vedela pri čem sem. V ponedeljek sem potem naredila še digitalni CB (zvečer, ker sem neučakana in nisem mogla počakati do naslednjega jutra), ki je takoj pokazal plus in malo zatem še 2-3 tedne. Tako da jaz bi po svoji izkušnji rekla, da črtica je črtica pa četudi bolj bleda user posted image . Sva pa poskušala več ko leto in bila že napotena v neplodnostno, zato sem še toliko težje verjela da je res to to. Le pogumno naredita CB, držim pesti user posted image

clock-img

21.12.2021, 16:26

clock-img

JackieO

pencil-img

801

IZVIRNO SPOROČILO: fracek

Senorita in Jackie, jaz mislim, da se lahko ze kar z eno nogo in pol veselita in da sta nosecki 🤩 Jackie, na 9. dan sredi dneva in crtica na testku, pa ker imas res vztrajno redne M (na 25 dni se mi zdi, tako kot jaz, zato sem si zapomnila 😁), mislim da test ne laze. M bi mogla ze dobit ne, ce bi bila v naravnem ciklu? Ko je jaz nisem dobila na dan, sem ze vedela, da se nekaj dogaja, ceprav sem potem s testom pocakala se 2 dni za ziher 😅Mocno drzim pesti, da z naslednjimi testki samo se potrdila to, kar danes ze vemo 🤗

Fracek prav imas, zelo redne M imam in nekje v soboto bi jo morala dobiti, ce bi bil cikel normalen/naraven, danes je pa 14 dni po punkciji ni nisem mogla vec zdrzati, saj sama ves kako je. 😊 hvala za podporo punce, upam da se iztece najboljse, bomo videli najprej kaj bo test jutri zjutraj pokazal. 😊
Lilija, hvala za vzpodbudo, meni je sicer kar malo sumljivo, ker imava s senorito isto crtico, isti cas, ampak sedaj si mi vlila se malo upanja, da mogoce FS ni prodal zanic robe. 😅 

clock-img

21.12.2021, 17:04

clock-img

senorita

pencil-img

200

Jackie jutri sigurno izveva a je to to ali ne 😊 čeprav jaz sem kar precej optimistična, pomoje nama je uspelo!

clock-img

21.12.2021, 18:52

clock-img

Sneezka

pencil-img

236

Jaz verjamem da vama je uspelo 🥰  jaz pa počasi proti ovulaciji..upam da bodo prazniki res magični in se pri meni tudi kaj prime 🙂🥰

clock-img

21.12.2021, 18:57

clock-img

JackieO

pencil-img

801

Senorita drzim pesti za naju! Js zacnem sluzbo ob 6ih, tako da ze vidim da bom zelo zgodaj rogovilila okrog. 😅 Pa tudi vem, da ce bo CB negativen, da se bom tolazila s tem da je se prezgodaj in bom sla v trgovino se po 5 novih testov. 😁Sneezka, zdaj bodo prazniki in se bosta lahko sprostila, naj vama bo bozic naklonjen. 🐞

clock-img

22.12.2021, 04:52

clock-img

JackieO

pencil-img

801

user posted image
Punce kaj pravite? 😁😊 Verjetno je to to ane? 😊❤

clock-img

22.12.2021, 06:08

clock-img

fracek

pencil-img

266

Juhuhuuuu Jackie, to je tooooo! Cestitke do neba! ❤❤❤❤💪💪💪🥳🥳🥳 Zelo vesela zate. 
Senorita, zdaj pa se ti 🍀❤ in moje veselje bo popolno 🥰

clock-img

22.12.2021, 08:25

clock-img

Elfika

pencil-img

59

Jackie, cestitke!!!!! 🤩🍀🥳

clock-img

22.12.2021, 08:25

clock-img

rosemarie

pencil-img

275

Čestitkeeeee punci, to so res prekrasne novičke! 🙏🏻🥰🎀🎄 In to v tako krasnem delu leta! ❤️ 

clock-img

22.12.2021, 08:49

clock-img

senorita

pencil-img

200

Jackie čestitke!! ❤️
Jaz sem naredila kar BC mini, ker sem ga še imela doma in...
user posted image
sem tudi jaz noseča 😊😍

clock-img

22.12.2021, 08:51

clock-img

Elfika

pencil-img

59

Senorita, cestitke tudi tebi!!!! 🥳🍀🤩

clock-img

22.12.2021, 09:11

clock-img

lilija11

pencil-img

23

Čestitkeeee senorita in JackieO 🥰 smo dobile najlepša darila ob koncu leta ❤️ 

clock-img

22.12.2021, 10:41

clock-img

JackieO

pencil-img

801

Punce hvala, zdi se cisto nerealno in si sploh ne upam vrjet, da to drzi. Dolga je se pot do konca, v bistvu se sedaj resnicna zivcna vojna zacne, ampak da mi je vsaj ratalo zagledat plusek po 2h letih borbe, upanja, zelje... pac nerealno. Borbamo naprej, bomo videli kako bo.Senorita, cestitke! 🥰🥰🥰  Zgleda bova skp odstevale, ce bo le vse tak kot more bit. 😊

clock-img

22.12.2021, 10:50

clock-img

Sneezka

pencil-img

236

Jooj čestiiiiitam obema🥰🥰❤ naj bo nosečnost čimbolj mirna. Oh kako vama privoščim po vseh teh borbah. ❤❤

clock-img

22.12.2021, 10:57

clock-img

senorita

pencil-img

200

Hvala punce ❤️ jaz še kar ne dojemam. Najraje bi kar vsem povedala, čeprav bom raje počakala še najmanj do prvega pregleda 🙈Držim pesti za vse vas, ki še čakate na svoje pluske 🤗 če katera še ni probala s krvomočnico, jo priporočam, čeprav nisem prepričana, če je to pomagalo, ali pa je preprosto bil pravi čas 😊

clock-img

22.12.2021, 11:09

clock-img

beba92

pencil-img

592

Ooo punci kok sm js vesela za vaju ♥️ se vedno pokukam v to temo, ce je kaj novega in me je res razveselilo tole danes 😁Sama sem pa v 15. tednu, pocutje se ni taksno kot bi moralo biti ampak ok... Za vse ostale pa drzim pesti da bo zacetek novega leta popoln za vas 🍀

clock-img

23.12.2021, 07:22

clock-img

JackieO

pencil-img

801

Beba hvala! Veckrat se spomnem nate in na pikico kako kaj napredujeta. Srecno se naprej! 🐞

clock-img

23.12.2021, 09:55

clock-img

senorita

pencil-img

200

Jackie a si se ti že naročila na pregled? Meni so ga dali šele čez en mesec 😅 joj se bo to vleklo

clock-img

23.12.2021, 14:12

clock-img

JackieO

pencil-img

801

Ne se, ne upam dokler nimam krvnega v ponedeljek, da vidim kaksna je situacija z beto. Naceloma tak narocajo okrog 8 tedna a ne? Tudi js bi potem morala imeti nekje konec januarja, razen ce nas kej prej vzamejo, ki smo bile na IVF postopku. Pa naj se zivcna vojna zacne ane. 😊

clock-img

23.12.2021, 17:27

clock-img

mala_miška

pencil-img

98

JackieO in Senorita čestitke za pluske user posted image user posted image user posted image Želim vama lepo in mirno nosečnost in seveda zdrave dojenčke user posted image

Tudi jaz pridem občasno malo pokukat k vam, da vidim če je kaka nova lepa novička. Drugače pa mi je še vedno občasno slabo, čeprav bom v soboto dopolnila 22 tednov (v 1. in 2. nosečnosti sem bila v tem času že zdavnaj fit in konec slabosti, tokrat pa bo očitno drugače, ker je bilo tudi prve mesece kar pestro, kar se slabosti tiče). V ponedeljek sem imela morfologijo in je zaenkrat vse ok.

Želim vam lepe praznike in držim pesti, da dočakate še kakšen plusek ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem