Pozdravček še od mene! Tudi jaz vas že nekaj časa berem, sedaj pa sem se odločila, da se vam pridružim. Za plusek se trudiva že eno leto. Bo pa, če bo uspelo, to tretji otrok. Doma imam že 2 najstnika, pa tudi sama nisem več med najmlajšimi (38), vendar želja po 3. kar ne izgine. Tudi prva se je pustila čakati skoraj 1 leto, medtem ko je bil 2. presenečenje. Moja želja so vedno bili trije. Tretji je bil mogoče v neki nedoločeni prihodnosti, saj sva imela oba nesigurne in slabo plačane službe, jaz sem bila nekaj let tudi brez, potem pa smo nekako uredili tudi to plat. Moja želja je ostala, mož pa ni bil za to. Sva se pa pred dobrim letom na to temo resno pogovorila, in je končno pristal, da bi poskusili še v tretje. Zdaj pa miganje in čakanje, slednje je zame sila težavno, saj bi rada, da se vse zgodi takoj in mi je že včeraj prepozno
Občasno delam tudi ovulacijske teste, vedno mi pokaže O nekje sredi cikla, ki je 28-32 dni, ta mesec je bilo pa ful čudno. Ker se mi je že 8. dan pojavil tak prozoren izcedek, sem za foro naredila O test in je bil kao pozitiven, isto potem naslednji dan. Mi je bilo ful čudno, zato sem jih delala potem še naprej do 15. dne, vsako jutro ob približno isti uri - 3 so bili negativni, 3 pozitivni - bi prilepila sliko, pa je ne znam
Zdaj pa ne vem, kako je s tem. Je to sploh možno, ali so testi zanič?