IZVIRNO SPOROČILO: Mal_
To bi tudi jaz rada, da se normalno pomenimo in zaživimo lepo kot družina, vsi skupaj. Ne da jaz cele dneve skrbim za otroka in stanovanje, on pa dela po svoje, sploh ni z nami. Po večini gre za igrice. Ampak on ni zmožen pogovora, zato sem nad tem obupala. Takrat, ko ga prime se igrat z njima je sicer lepo, ampak kaj ko je to zeloo redko kdaj. Tako da sem se kar navadila bit sama za vse in ne želim gojit nobenih pričakovanj, ker je potem razočaranje veliko. Vem da bom sama za večino stvari, ker je pač on tak, upam pa samo, da ga vsaj pregovorim za tistih par dni po porodu, ko nisi še čisto zmožna vsega delati, da bo vsaj malo prevzel...
Jaa tudi mene drugac spol zeloo zanima. Pri obeh sem nekako imela filing, ki se je izkazal pa točnega, čeprav je recimo pri prvi na nuhalno drugače napovedal... Zdaj pa tudi nekak si mislim, ampak nisem pa zihr.. Imate kake želje drugače glede spola? Saj itak smk na koncu veseli karkoli že je, ampak tako, želimo si lahko vseeno🙈Nia kako je bilo na pregledu? Jaz že komaj čakam petek, reees upam da hitro pride😊
Mal, to so zelo težke teme sicer in res zelo socustvujem s tabo, ker je moj bivši bil tak. Nisem ga spremenila. Živel je svoje življenje in se je meni in otrokoma posvetil samo kadar mu je to pasalo, večinoma je pa hotel biti sam... In kaj se je na koncu zgodilo? Je res ostal sam... Sem se zahvalila za vse lepo (ker je bilo tudi tega veliko pred otroci...) in sem šla naprej... Dve leti je bilo strašno hudo in meni in njemu, a na koncu smo le to prebrodili in ohranili lep, družinski odnos zaradi otrok pa čeprav vsak z novim partnerjem. Priznam, da včasih sploh ne vem kako sem čez dan prišla, ampak je slo in sem zdaj ful vesela, da sem se premaknila naprej, ker sem bila skoz nezadovoljna in nesrečna, on pa je pač tak kot je in je to tudi ok, samo za skupaj očitno nisva bila več, ker sva zrasla vsak v drugo smer. Se zgodi. Ni konec sveta. Zdaj pa sva oba srečna z novima partnerjema in sem šele zdaj videla, da tako kot sem skoz poslušala od veliko prijateljic ‘saj so vsi isti’ je to samo izgovor, ker NISO! Moški so lahko tudi zelo pridni in ti v veliko oporo- to je stvar odločitve. Jaz nisem mogla razumet kako me lahko partner gleda kako dobesedno crkujem od utrujenosti in neprespanosti in gre gladko-mirno na pivo po službi namesto, da bi mi priskočil na pomoč... Ali ko pride domov pa se flikne na kavč, jaz pa pucam pa umivam in uspavam otroke čeprav komaj stojim od utrujenosti. Pa kakšen odnos in sebičnost je to?? Jaz bi v takem primeru pomagala tujcu, kaj šele ljubljeni osebi! To ni sprejemljivo! Pod nobenim pogojem! Ampak to je bila moja zgodba in za naju je bilo res bolje, da greva vsak po svoje, čeprav jaz verjamem, da se da vedno vse rešit, če je interes iz obeh strani. Iz njegove ga pač ni bilo oziroma njemu je tako cist odgovarjalo. Meni pa ne. Tudi v redu. Se zgodi. Sva p v krasnih odnosih se vedno, čeprav je bili zelo težko.
Vsekakor vama želim rešit situacijo tako ali drugače!!! Vedno se da! ❤️