Nia, Ja saj itak drugega kakor navadit se, mi ne preostane. Tut hčerkama ne... Malo bo na začetku verjetno kriza, ker bo nov tempo, potem bo pa že šlo menda.. Jaz sem iz bele krajine, pa vi? Sem pa nekaj cez dvajset_ stara😊Nevergiveup, Hvala za odgovor. Ja, se totalno strinjam z vami glede teh pričakovanj.. Vse je tako napihnjeno, otroci so center vsega in napaka naj bi bila jih puscat sekunde same. Tega se zavedam in tudi pri nas ni tako. Mala je zelo samostojna, ta večja pa itak, veliko se obe zaigrata sami, res. Itak imam toliko dela da se morata.. Drugega ne preostane. Je pa pri meni tako, da s prvo sem bila non stop skupaj, večinoma sami. In ko je prišla druga, je bila zelo.. Ne vem, odkrivala me je, nič več nisva mogli skupaj početi kot prej in mi je verjetno zamerila ker nisem bila tako odzivna. Mlajša je ze sedaj navajena drugače, da mora počakat oz sama rešit situacijo če lahko... Zato me dejansko bolj skrbi to, kako me bosta dojemali kot mami.. Vedno mam neko delo, velikokrat se ujamem ko se mi ne da spustit na njun nivo in se dejansko nekaj igrat z njima, ker pač itak non stop pucam, kuham,... In potem mi je hudo. Zdaj bo pa tu se en otrok, ki bo dobil več pozornosti in casa.. Ne vem, rada bi, da smo se naprej povezane, da me dozivljata kot dobro mami, ne kot mamico ki nima nikoli časa... Zdaj ko je karantena sem itak cis gotova, energije nimam, slabosti me dajejo pa se sitna sem in si grem noro na zivce ker nisem to kar bi rada bla z a njiju. Verjetno samo faza, hormoni ali nekaj pač, bo minilo.. Tuš časa razmišljat o tem preveč na srečo nimam😂 Se pa vidi pri vama da imata kilometrino, da bo to vajin 4. Otork.. Imata tako zelo zrelo razmisljanje👍