Ocitno nas je potem vecina z istimi problemi in vsemi znaki. Menda bo ja kmalu tudi pri nas tisti "pravi", pa tudi ce bo samo eden. Ali pa tud ce znakov sploh ne bo. 😁 Ali vama je potem po enem letu naravno uspelo?
Anonimna zato js raje sploh nimam testov doma. Tistim trakcem ne zaupam, CB mi pa itak ne pride v postev, ker zmeri M pride. 🙄 Sem pa brala na spletu, da lahko tud z domacim testom, ki vsebuje urin in sladkor potrdis nosecnost. Sem ravno toliko prismukjena, da bi se kaj takega sla probat. 😂😊😇
Sem pozabila prej napisati - HVALA za lepe želje.
Ja, psiha je res lahko grozna stvar. Sicer je eno leto normalna doba za zanositev, ampak meni se je noro vleklo, pa naj kdo reče, karkoli hoče. Sem bila že kar obupana. Uspelo je naravno, moj ima OK spermiogram, jaz bi pa ravno morala iti na pregled, sem pa zagledala plusek. Midva sva sicer tako srednje poskušala, ker je moj vmes imel težave z depresijo, pa mu ni bilo do ničesar, potem so pa antidepresivi ful vplivali na erekcijo (bom direkt napisala, ker mi je brez veze, da grem okoli ovinka). Pa so šli meseci.
Potem je šel na polovičko tablete, pa je bilo bolje in nama je uspelo.
Vmes sem poskusila z maco in krvomočnico, ampak ni bilo učinka. Verjamem, da komu pomaga, meni je pomagalo samo pri nekem dodatnem upanju oziroma občutku, da imam nadzor nad situacijo.
Vsem pošiljam en velik objem in komaj čakam na
!