cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: MARČEVKE 2021

clock-img

27.07.2020, 08:21

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

Jaz bom sla, ce bo na nuhalni vse ok, delat nipty test. Sem namrec stara 42 let. 

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

clock-img

27.07.2020, 09:21

clock-img

Srečka138

pencil-img

492

Jaz grem na nuhalno+dht

clock-img

27.07.2020, 11:48

clock-img

I did it again

pencil-img

32

Mdva sva povedala samo moji mami pa prijateljici, ki je tudi soseda pa se to bolj ponesreci ker je ravno dajala stran soparnik pa sterilizator, pa sm vprasala ce jih lahko jaz dobim in seveda je takoj sledilo vprasanje zakaj bi ga rabila. Jaz bom sla sigurno na nuhalno, ostalo se bom pa odlocala na podlagi izvidov z nuhalne. Glede na to, da imam 2 zdrava soncka brez kakrsnihkoli komplikacij v nosecnosti in po porodu (na naso veliko sreco), nekako upam na to, da bo zdaj tudi tako. Veliko srece vsem. 

clock-img

27.07.2020, 16:09

clock-img

Lizika90

pencil-img

124

Jaz o dodatnih pregledih razen nuhalne še nisem razmišljala. Lepo počasi korak za korakomuser posted image

clock-img

27.07.2020, 16:13

clock-img

N****

pencil-img

92

Danes klicala gin.dobila datum 28.8. Sedaj pa 1 mesec čakanja 🙈🙈  jaz imam sestro z duševno motnjo, tako da bom najbrž kr kak pregled več dala skozi... 

clock-img

27.07.2020, 16:45

clock-img

Lizika90

pencil-img

124

Upam da ti hitro mine user posted image

clock-img

27.07.2020, 17:48

clock-img

Srečka138

pencil-img

492

Ima katera tezavo z zgago? Celi cas imam obcutek kot da sem lacna, skozi dan pojem ogromno ampak imam se vedno nek cuden obcutek od zelodca do grla, neko drazenje, je mozno da je to zgaga? Kako si pomagat?

clock-img

27.07.2020, 19:09

clock-img

Lizika90

pencil-img

124

Sama z zgago nimam problemov zaenkrat, mi je pa zadnje dni vsak dan čez dan nenormalno slabo. Zjutraj nikoli, potem okrog 11h me začne matrat, po kosilu je še slabše.
Zadnjič en dan me je po kosilu nenormalno čudno tiščalo v želodcu pa nisem imela občutka da sem se preveč najedla.
Sicer popijem veliko vode, občasno kakšen domač sirup ali kozarec cedevite.

clock-img

27.07.2020, 21:03

clock-img

nasmejanapupa

pencil-img

11

Meni se že krepko vleče, pregled 31.7. - takrat naj bi bil 8t...
Že komaj čakam, da slišim srčka. :)

Poleg utrujenosti, ni drugih stranskih učinkov - tako kot tudi v 1. nosečnosti ni bilo strašnega...

Poročam v petek!

Lp

clock-img

28.07.2020, 08:57

clock-img

Srečka138

pencil-img

492

Boste folno jemale skozi celo N, ali samo prve 3 mesece?

clock-img

28.07.2020, 09:58

clock-img

Žanka

pencil-img

20

Jaz bom folno jemala celo nosečnost,tak priporočajo

clock-img

28.07.2020, 13:50

clock-img

Lizika90

pencil-img

124

nasmejanapupa saj boš hitro dočakala, še par dni user posted image Te pa popolnoma razumem. Tudi jaz sem komaj čakala 1UZ
Sedaj pa čakam tisti čisto pravi prvi pregled, ki ga imam 7.8 user posted image Sicer so me malo razočarali, ker je moja ginekologinja ravno na dopustu user posted image

clock-img

29.07.2020, 10:05

clock-img

Srečka138

pencil-img

492

Evo me iz pregleda. Kako lepo je videti zdravega otrocicka 😍 dete lepo raste in se ze premika, na zalost ga nisem videla iz strani, saj je bil s hrbtom obrnjen proti meni, kar je bilo po eni strani lazje za G da ga je izmerila. Velik je ze 3cm 😆. Pdp so mi naracunali na 6.3.2021. Naslednjega datuma pregleda nisem dobila, ker se moram najprej narocit na nuhalno. Je katera iz dolenjskega konca? Kam boste drugace kaj sle na nuhalno? G ki opravlja nuhalno v Nm je na dopustu do konec avgusta, in zaenkrat se nevem kam naj grem. Ima katera izkusnje v Grosuplju? 

clock-img

29.07.2020, 11:15

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

Iiiii 🥰 kok je lepo slisat dobre novice . 

Hm..jaz ti toplo priporocamns v dravljah, sploh ker to pa spet ni tok dalje od Grosupeljga. Jaz sem sla v prejsnji n in sem dobila tako lepe posnetke v 3d 🥰 ista kot potem, ko se je rodila 🥰

clock-img

29.07.2020, 16:22

clock-img

Lizika90

pencil-img

124

Srečka...iiii kako lepouser posted image user posted image

Jaz sem glede nuhalne ravno zadnjič že nekaj brskala, odločena sem samo, da v Kranj definitivno ne grem, ker je bila pred kratkim moja prijateljica in je bila totalno razočarana.
Sem z gorenjskega konca tako da se moram odločit kam bom šla.

clock-img

29.07.2020, 16:43

clock-img

Srečka138

pencil-img

492

Menda dr. Strahova v Lj tudi ni nekaj dobra, pa ceprav je menda med najbolj izobrazenimi, baje ful slab pregled naredi. Tako sem slisala od tete, ki je rodila 13 let nazaj, in tako sem slisala lani od kolegice, ki je sla 2x na nuhalno ker pri strahovi ni bila zadovoljna, menda ji je samo rekla da plod izgleda zdrav in da ima vse okoncine, pregledala ga pa sploh ni. Torej se v cca. 10 letih ni nic spremenila. Seveda pa so posameznice, ki so z njo zadovoljne.

clock-img

29.07.2020, 16:50

clock-img

N****

pencil-img

92

Super Srečka ❤❤ 

Js grem jutri dat kri za ščitnico da mi preveri če je vse ok... jaz sem iz Celjskega konca tako da ne poznam preveč naokrog, tukaj hvalijo dr. Gašperlin Dovnik... 

clock-img

29.07.2020, 16:56

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

Jst mam drugace sreco, ker mi vse preglede in posege opravlja moja g.

clock-img

29.07.2020, 17:36

clock-img

I did it again

pencil-img

32

Jaz sem bla v prvi N pri dr. Galič Jerman (upam da sem prav napisala) na Metelkovi pa sem bla ful zadovoljna, ker mi je vse razlozila, si vzela cas pa odgovarjala na moja vprasanja itd. Moja prijateljica je bla tudi pri njej pa je bla ful zadovoljna.

clock-img

29.07.2020, 17:36

clock-img

I did it again

pencil-img

32

Jaz sem bla v prvi N pri dr. Galič Jerman (upam da sem prav napisala) na Metelkovi pa sem bla ful zadovoljna, ker mi je vse razlozila, si vzela cas pa odgovarjala na moja vprasanja itd. Moja prijateljica je bla tudi pri njej pa je bla ful zadovoljna.

clock-img

29.07.2020, 20:16

clock-img

Lizika90

pencil-img

124

Pri takem pregledu se je definitivno lažje odločit glede na pozitivne izkušnje drugih.
Samo ne vem kje bi zbrskala kakšne komentarje na preglede glede na različne izvajalce user posted image

clock-img

29.07.2020, 20:30

clock-img

Lizika90

pencil-img

124

https://www.babybook.si/kam-na-pregled-nuhalne/

Tole sem našla in upam, da je še aktualno

clock-img

31.07.2020, 12:42

clock-img

Srečka138

pencil-img

492

Evo dobila sem datum nuhalne, 1.9. V Krskem pri Preskarju. Ko sem se menila po telefonu se mi je sestra zdela ful prijazna, sam pregled pa izvaja moski. Upam da bom zadovoljna. Partnerji so lahko prisotni, slikice pa dobim na USB kljuc, ce ga prinesem s sabo. Koooomaj cakam ☺☺

clock-img

31.07.2020, 12:53

clock-img

Žanka

pencil-img

20

Pozdravljene.V nedeljo sem se kopala v morju malo samo pol sem mela v ponedeljek rjavi izcedek malo samo tolko ,da sem opazila,do danes je bil mir sedaj sem spet imela rjavi izcedek,noseča sem v 8 tednu.Zelo me zanima,če je katera imela tudi rjave izcedke,namreč se zelo bojim,da nebi blo kaj narobe.

clock-img

31.07.2020, 13:11

clock-img

Lizika90

pencil-img

124

Srečka super...saj boš hitro dočakala :)

Žanka..tudi meni so se par dni pojavljali rahlo rjavkasti izcedki, sicer mi je ginekologinja rekla, da se to zelo pogosto dogaja in ni treba delat nobene panike.
Kdaj pa imaš pregled?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem