cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: MARČEVKE 2021

clock-img

28.09.2020, 17:18

clock-img

Srečka138

pencil-img

492

Tudi jaz bi najraje sla na pregled, saj sem nasega skrata nazadnje videla na nuhalni. Ampak bom se malo pocakala, sicer upam da ne bom imela kaksnih hujsih tezav zaradi katerih bo potreben UZ. Bi pa vseeno sla pred morfologijo pogledat ce je se vedno vse ok in na svojem mestu.  Midva bova po morfologiji zacela z nakupi, takrat bova tudi povedala najblizjim, ostali ne rabijo vedet oz. Bodo ze od drugih izvedeli, saj "gobci" so veliki. Miljonkrat sva sla ze mimo kika, babycentra, h&m, komot bi lahko ze kaj kupila, ampak me kar daje nek obcutek, da bolje da ne prehitevam, da slucajno ne bo kaj narobe. Ceprav verjamem da bo vse ok, ampak vseeno. Pocakava do morfologije, v upanju da izveva tocen spol, potem pa zacneva.

clock-img

28.09.2020, 18:45

clock-img

N****

pencil-img

92

Mene je tudi začelo ponoči špikat, če se uležem na trebuh pa fjst stegnem, pol me fajn zaboli.. se je pa končno zmanjšalo število obiskov stranišča ponoči 🙈 men se zdi tak malo da sta sam dva uz.. 😕 upam da nam sedaj zarad korone še kje ne zmanjšajo število pregledov.. 

clock-img

28.09.2020, 19:30

clock-img

Srečka138

pencil-img

492

IZVIRNO SPOROČILO: N****

Mene je tudi začelo ponoči špikat, če se uležem na trebuh pa fjst stegnem, pol me fajn zaboli.. se je pa končno zmanjšalo število obiskov stranišča ponoči 🙈 men se zdi tak malo da sta sam dva uz.. 😕 upam da nam sedaj zarad korone še kje ne zmanjšajo število pregledov.. 

Jaz sem do pred dveh tednov zdrzala celo noc brez wcja, zadnjih 14 dni pa hodim 3x na wc ponoci, s tem da pred spanjem vedno spraznim mehur, potem zjutraj pa je spet prva stvar ko ustanem wc. Je pa res da cez dan spijem 2-2,5l vode. Mi je pa tole nocno ustajanje mucno, ker se posledicno razcujem in zares zaspim sele takrat ko moram spet ustat.. katastrofa.

clock-img

28.09.2020, 20:03

clock-img

N****

pencil-img

92

IZVIRNO SPOROČILO: Srečka138

Jaz sem do pred dveh tednov zdrzala celo noc brez wcja, zadnjih 14 dni pa hodim 3x na wc ponoci, s tem da pred spanjem vedno spraznim mehur, potem zjutraj pa je spet prva stvar ko ustanem wc. Je pa res da cez dan spijem 2-2,5l vode. Mi je pa tole nocno ustajanje mucno, ker se posledicno razcujem in zares zaspim sele takrat ko moram spet ustat.. katastrofa.

Jaz sem zej 13 teden sem brala da sedaj se maternica prestavi stran od mehurja in ne pritiska nanj.. in mene res zdaj ponoči ne tišči več, pred tem pa vsako noč enkrat, ko prej nikoli.. je pa res da se bo z rastjo najbrž kmalu spet začel pritisk na mehur 🙈🙀🙈

clock-img

28.09.2020, 20:09

clock-img

Lizika90

pencil-img

124

Srečka seveda bo vse vredu!! :)
Jaz pa samo tavam po trgovinicah in gledam. Za nakupe se mi zdi še prezgodaj.

Sicer pa jaz že od zelo zgodnje nosečnosti obvezno hodim ponoči lulat enkrat, včasih dvakrat ampak je to že bolj zgodaj zjutraj.
Pa tudi obvezno lulam preden zaspim.

Me pa danes nekaj čudno boli čez trebuh, upam da bo jutri bolje.

N**** Ali tebi paše spati na trebuhu? Jaz si od začetka sploh ne upam. Včasih se naslonim malo bolj na trebuh ampak se trudim spati na boku.
Se pa pogosto obračam iz enega na drugega.

clock-img

28.09.2020, 20:22

clock-img

N****

pencil-img

92

IZVIRNO SPOROČILO: Lizika90

Srečka seveda bo vse vredu!! :)
Jaz pa samo tavam po trgovinicah in gledam. Za nakupe se mi zdi še prezgodaj.

Sicer pa jaz že od zelo zgodnje nosečnosti obvezno hodim ponoči lulat enkrat, včasih dvakrat ampak je to že bolj zgodaj zjutraj.
Pa tudi obvezno lulam preden zaspim.

Me pa danes nekaj čudno boli čez trebuh, upam da bo jutri bolje.

N**** Ali tebi paše spati na trebuhu? Jaz si od začetka sploh ne upam. Včasih se naslonim malo bolj na trebuh ampak se trudim spati na boku.
Se pa pogosto obračam iz enega na drugega.

Sej ne spim ravno čisto na trebuhu, tak na pol iz boka na trebuh.. se pa tut sama trudim da bolj na boku.. pa pravijo da dokler ti paše naj ne bi blo nič narobe.. 

clock-img

28.09.2020, 21:23

clock-img

Srečka138

pencil-img

492

Jaz sem zej 13 teden sem brala da sedaj se maternica prestavi stran od mehurja in ne pritiska nanj.. in mene res zdaj ponoči ne tišči več, pred tem pa vsako noč enkrat, ko prej nikoli.. je pa res da se bo z rastjo najbrž kmalu spet začel pritisk na mehur 🙈🙀🙈

Jaz sem trenutno v 18. Tednu. Vrjetno bo to ze zaradi velikosti, kaj pa vem.

clock-img

29.09.2020, 19:11

clock-img

Lizika90

pencil-img

124

Mislim da se bomo mogle kar navadit na vedno bolj pogosto lulanje ponoči.

clock-img

29.09.2020, 19:14

clock-img

Lizika90

pencil-img

124

Srečka ti, ki si isto v 18tednu...a se ti dogaja, da imaš občutek kot da te zateguje v zgornjem delu trebuha ter ob straneh?
Ali je to raztezanje, ali mogoče preveč napora?
Že zadnjič na sprehodu sem opazila pa sem včeraj pozabila omenit.
Ker nočem zganjat panike, glede na to da sem bila včeraj tam.

clock-img

29.09.2020, 20:13

clock-img

Srečka138

pencil-img

492

Sedim na urgenci in cakam, zacela se je ponavljat zgodba od lani...

clock-img

29.09.2020, 20:31

clock-img

I did it again

pencil-img

32

Ojoj. Drzim pesti da bo vse uredu. 

clock-img

30.09.2020, 13:29

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

Srecka, drzim pesti in posiljam pozitivne misli.. velik objem in upam, da kmalu javis dobre novice 

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

clock-img

30.09.2020, 17:06

clock-img

D67a

pencil-img

76

Srečka138 pošiljam pozitivno energijo in držim pesti da se vse ok odvije.

clock-img

30.09.2020, 17:28

clock-img

honnybunny

pencil-img

12

joj, Srečka upam da bo oziroma da je vse v redu. Jaz sem ravno nehala razmišljat kaj se vse še lahko zgodi ... mislim nate, drži se user posted image

clock-img

30.09.2020, 19:11

clock-img

N****

pencil-img

92

❤vse bo dobro❤🤞

clock-img

30.09.2020, 19:49

clock-img

Lizika90

pencil-img

124

Srečka pošiljam ti objemčke in dobre misli.
Res močno močno upam da je vse in vse bo uredu!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2020, 15:41

clock-img

Srečka138

pencil-img

492

Hvala vsem za lepe zelje. Trenutno sploh nevem kaj se dogaja, nic mi ni jasno. Vse kar zaenkrat vem je to da je otrocek se vedno na svojem mestu in povsem zdrav. Tezave imam z mocnimi krci in nepojasnenimi krvavitvami. Punce polagam vam na srce, ce tudi nimate tezav s krci, pijte magnezij in cimvec tekocine. Ker ko enkrat prides v to, tesko ven splezas. Trenutno situacijo resujemo tudi s tableti buscopan in dvojno dozo magnezija 600mg (namesto 300). Tej krci so res neznosni, 2x hujsi kot menstrualni. Kam dlje od hise si sploh ne upam da me slucajno kje ne zvije. 

clock-img

01.10.2020, 16:11

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

Srecka... uff. Si me prestrasila. Samo da je zaenkrat vse ok. A so ti mogoce kaj pogledali MV? Ker teli boleci krci mene spominjajo na popadke... so ti dali tudi kaksne vaginalete? Pa svetovali pocitek? 

Jst si resss zelim, da se vse umiri in srecno pridemo fo teh nasih tako zazeljenih otrockov...

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

clock-img

01.10.2020, 17:05

clock-img

Srečka138

pencil-img

492

Tut men delujejo kot popadki, vsaj v prvi N se mi je ravno tako zacel splav. Ampak je MV zaprt in dovolj dolg 40mm tako da realno sploh ne vemo od cesa bi bili tej krci. Upam da bodo tej tableti resili situacijo. Drugace pa se moram pac sprijaznit, in lahko samo cakamo kdaj se bo zgodilo. Danes sem imela pregled pri osebni G in mi je dala vsaj malo upanja da bo vse ok. Tako zivim iz dneva v dan in spremljam kaj se dogaja. Najhuje je ponoci, proti jutru pa se pocasi umiri ampak se vedno so krci prisotni.

clock-img

01.10.2020, 19:42

clock-img

N****

pencil-img

92

Srečka želim ti da se vse skupaj pomiri in srečno konča ❤🤞 čim bolj umirjena in pozitivna bodi.. 😊

clock-img

01.10.2020, 20:38

clock-img

Lizika90

pencil-img

124

Joj Srečka jaz res močno močno držim pesti in ti pošiljam lepe misli da se čimprej umiri to stanje in da donosiš zdravega otročka.user posted image user posted image
Si me že tako ustrašila. user posted image
Ali drugače otročka že čutiš, brcike?

clock-img

02.10.2020, 00:25

clock-img

Srečka138

pencil-img

492

IZVIRNO SPOROČILO: Lizika90

Joj Srečka jaz res močno močno držim pesti in ti pošiljam lepe misli da se čimprej umiri to stanje in da donosiš zdravega otročka.user posted image user posted image
Si me že tako ustrašila. user posted image
Ali drugače otročka že čutiš, brcike?

Ne, ne cutim se. Ob takih krcih celo komaj cutim kdaj me mudi lulat.

clock-img

02.10.2020, 11:11

clock-img

D67a

pencil-img

76

Hvala vsem za lepe zelje. Trenutno sploh nevem kaj se dogaja, nic mi ni jasno. Vse kar zaenkrat vem je to da je otrocek se vedno na svojem mestu in povsem zdrav. Tezave imam z mocnimi krci in nepojasnenimi krvavitvami. Punce polagam vam na srce, ce tudi nimate tezav s krci, pijte magnezij in cimvec tekocine. Ker ko enkrat prides v to, tesko ven splezas. Trenutno situacijo resujemo tudi s tableti buscopan in dvojno dozo magnezija 600mg (namesto 300). Tej krci so res neznosni, 2x hujsi kot menstrualni. Kam dlje od hise si sploh ne upam da me slucajno kje ne zvije. 

Srečka138 sem vesela, da je z otročkom vse v redu. user posted image

Tudi jaz imam že od začetka kar močne krče, na začetku je bila prisotna tudi krvavitev, ampak sem potem 3 mesece jemala progesteron in so se krvavitve umirile, krči pa niti ne, ampak niso tako boleči kot tvoji. Že od začetka jemljem Magnezij diasporal 400 pa malo kombiniram z Donatom, zaenkrat, hvala bogu, z otročkom vse ok. Če se krči ne bodo nehali, sva se z G pogovarjali o bolniški.

Upam, da se pri tebi vse skupaj umiri in boš lahko začela uživati v brcikah. user posted image user posted image
Pojdi dan za dnem in poizkusi ostati pozitivna, zaupaj. user posted image user posted image

clock-img

02.10.2020, 15:18

clock-img

honnybunny

pencil-img

12

ojla, res upam, da krči minejo... jaz sem tudi doživela šok in krvavitev tam med 7. in 10. tednom, in sem jemala progesteron (Utrogestan) skoraj do 12. tedna. pa res sem se slabo počutila, ampak je k sreči to minilo. Drži se Srečka, vse dobro ti želim. Pa vsem ostalim tudi user posted image .

Jaz sem imela včeraj 2. pregled pri svojem G. samo poslušajo utrip in pogledajo izvide krvi in vode. Naslednji pregled čez 1 mesec, morfologija. Lep vikend vsem :*

clock-img

02.10.2020, 16:15

clock-img

Srečka138

pencil-img

492

Zivjo. Jaz se nazalost poslavljam iz skupine.Danes proti veceru upam da se rodi nasa deklica. Na zalost ji ni vec pomoci saj mi je plodovnica do popolnosti odtekla. Srcek ji sicer se vedno bije ampak dolgo ne bo vec. Sem ze dobila antibiotike proti raznim infekcijam, zdaj pa cakam da se spet zacnejo popadki da bogo revico spravimo ven. Izredno vesela sem za dobre sestre in babice tukaj v porodnisnici, res si nisem mislila da so zmozne dat toliko podpore.Lepo se imejte in srecno do konca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem