cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: || pricakujemo julija

clock-img

06.08.2020, 14:15

clock-img

Sneezka

pencil-img

236

Beba92 ti kar naredi test😀 držim pesti da je pozitivno 😀

Midva pa sva na dopustu..ovulacija je bila..zdaj pa čakaaaanje😀

clock-img

06.08.2020, 14:26

clock-img

beba92

pencil-img

595

Dopust dobro dene 😁😁

Ga bom jutri naredila ...se bojim da bom.spet razocarana

clock-img

06.08.2020, 16:14

clock-img

Anonimna294

pencil-img

350

Jaz pa zakljucujem z dopustom in v ponedeljek nazaj v sluzbo. Bo vsaj hitro minilo do O in potem do M. Sem pa konec M tako da veselo na delo😂. Beba92 ti pa cimprej sporoci kaj bo pokazal test 😀😀

clock-img

07.08.2020, 09:33

clock-img

JackieO

pencil-img

801

Beba si naredila test? 😏Pri meni se je zacelo odstevanje, se en teden do M. Seveda jo morem dobiti 1 dan preden greva na dopust, normalno. 😤😤😤

clock-img

07.08.2020, 11:28

clock-img

beba92

pencil-img

595

Drim pesti da je nebo 😁 nism delala, neupam 😁😁

clock-img

07.08.2020, 11:55

clock-img

JackieO

pencil-img

801

Vem, raje zivis v nevednosti kot da si potem razocaran. 😌 

clock-img

07.08.2020, 12:01

clock-img

beba92

pencil-img

595

Vseeno se mislim (ceprav si ne zelim), da bo M prisla... 😊😁 in ja ce bo prisla bo prisla prvi dan dopusta na morju😠

clock-img

07.08.2020, 15:02

clock-img

JackieO

pencil-img

801

Potem sva na istem, samo da greva midva v hribe. Res super 🤨 😤😤

clock-img

09.08.2020, 21:54

clock-img

Anonimna294

pencil-img

350

Oooj punce, kako ste? Kaj novega? Jaz zacnem jutri z O testi, pa da vidimo kdaj bo ta mesec pozitivno... 

Beba92 si naredila test? 😀 

clock-img

10.08.2020, 06:46

clock-img

beba92

pencil-img

595

Ne nisem ga delala, sem prej dobila M... Itak, tik pred dopustom je prisla 😁

clock-img

10.08.2020, 10:51

clock-img

Anonimna294

pencil-img

350

IZVIRNO SPOROČILO: beba92
Ne nisem ga delala, sem prej dobila M... Itak, tik pred dopustom je prisla 😁

Ah škoda no 🙄. Upam, da se kmalu konča. 

clock-img

10.08.2020, 12:23

clock-img

JackieO

pencil-img

801

Zivjo punce! Evo js odstevam do M, se 4 dni. Sem mela ze vceraj take krce, da ni vec upanja. Kot ponavadi 5 dni prej. 😤😤😤 Se pravi, cakam M, potem pa veselo v nov krog. 😞 Beba bomo imele vec srece v naslednjem krogu. 💪💪💪

clock-img

10.08.2020, 21:55

clock-img

Anonimna294

pencil-img

350

IZVIRNO SPOROČILO: JackieO
Zivjo punce! Evo js odstevam do M, se 4 dni. Sem mela ze vceraj take krce, da ni vec upanja. Kot ponavadi 5 dni prej. 😤😤😤 Se pravi, cakam M, potem pa veselo v nov krog. 😞 Beba bomo imele vec srece v naslednjem krogu. 💪💪💪

Upam zate do zadnjega😀🤗 Vcasih pa so znaki lahko tudi isti 😀

clock-img

11.08.2020, 08:13

clock-img

JackieO

pencil-img

801

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna294

Upam zate do zadnjega😀🤗 Vcasih pa so znaki lahko tudi isti 😀

Res je, dokler ne pritece je se upanje, pa ceprav cisto majhno. 😊   Drugace bova pa skupaj O lovile 😁💪💪

clock-img

11.08.2020, 10:46

clock-img

Anonimna294

pencil-img

350

Res je, dokler ne pritece je se upanje, pa ceprav cisto majhno. 😊   Drugace bova pa skupaj O lovile 😁💪💪

Jaz sem ravno vceraj zacela s testi ker itak ne vem kdaj naj jo ta mesec pricakujem🤷‍♀️😣 upam, da cimprej😀

clock-img

11.08.2020, 11:05

clock-img

Anonimna294

pencil-img

350

A drugace katera ze jemlje folno kislino? Jaz imam kar elevit, mi je G rekla da ko bova spet poskušala naj kar zacnem ponovno jemat to. 

clock-img

11.08.2020, 23:09

clock-img

JackieO

pencil-img

801

Js se nic ne jemljem, sem pa slisala/brala za Elevit da je priporocljiva zadeva. Sem se trudila z maco en mesec, pa sem odkrito povedano obupala zaradi groznega okusa, zdej bom pa pomoje po M (ko/ce pride), spet zacela. 😏 Vidim pa po socialnih omrezjih, da je korona res naredila baby boom in ratam kr mal zamorjena zaradi vsega skupaj. 😤😤😤

clock-img

12.08.2020, 10:50

clock-img

Anonimna294

pencil-img

350

Js se nic ne jemljem, sem pa slisala/brala za Elevit da je priporocljiva zadeva. Sem se trudila z maco en mesec, pa sem odkrito povedano obupala zaradi groznega okusa, zdej bom pa pomoje po M (ko/ce pride), spet zacela. 😏 Vidim pa po socialnih omrezjih, da je korona res naredila baby boom in ratam kr mal zamorjena zaradi vsega skupaj. 😤😤😤

Jaa res je pravi baby boom, bi bil tudi pri nama, ce se ne bi koncalo tako hitro😔. Tko da tole tud mene mori vse skupaj. In res upam da cimprej uspe. 

clock-img

12.08.2020, 11:15

clock-img

Ana993

pencil-img

52

Živjo punce...sem nazaj in nisem sama. danes je prišla M...tako da...jovo na novo ponovimo vajo...

clock-img

12.08.2020, 13:15

clock-img

Sneezka

pencil-img

236

Kako ste punce? 

Jaz še mam 7 dni do M..upam da je ne bo. Jaz bom šla jutri si vzet folno. Sem jo jemala zdaj nekaj mesecev..zdaj pa 1 mesec nisem. Me pa špika doli v jajcnikih občasno in pa boleče bradavice že od ovulacije.

clock-img

12.08.2020, 19:30

clock-img

Anonimna294

pencil-img

350

IZVIRNO SPOROČILO: Sneezka
Kako ste punce? 

Jaz še mam 7 dni do M..upam da je ne bo. Jaz bom šla jutri si vzet folno. Sem jo jemala zdaj nekaj mesecev..zdaj pa 1 mesec nisem. Me pa špika doli v jajcnikih občasno in pa boleče bradavice že od ovulacije.

Oo mogoce pa je to ze kaksen znak? 😀😀😀. Jaz pa pridno vsak dan O test, zaenkrat se negativno ampak sem malo prej zacela ker ne vem kako dolg bo tale cikel...  

clock-img

12.08.2020, 20:42

clock-img

Sneezka

pencil-img

236

Kako ste punce? 

Oo mogoce pa je to ze kaksen znak? 😀😀😀. Jaz pa pridno vsak dan O test, zaenkrat se negativno ampak sem malo prej zacela ker ne vem kako dolg bo tale cikel...  

Oo da bi le bil 😃 drugače ovulacijo čutiš oz. veš kdaj jo maš?

clock-img

12.08.2020, 21:02

clock-img

Anonimna294

pencil-img

350

Kako ste punce? 

Oo da bi le bil 😃 drugače ovulacijo čutiš oz. veš kdaj jo maš?

Ja ponavadi imam kar dosti sluzi, tako da vem kdaj je, pri prvi zanositvi sem se samo na sluz zanašala. No prejsnji mesec me je pa se spikalo v jajcnikih pa napeta sem bla ze kr kak teden prej, tko kot ponavadi pred M. Zdej pa napetost ze tud kr cutim, kot da me vse tisci, tako da bo pomoje enkrat v naslednjih parih dneh. Ker ne vem ali bom ze nazaj imela cikel nekje 29 dni ali še ne. 

clock-img

12.08.2020, 21:52

clock-img

JackieO

pencil-img

801

Anonimna, veselo na delo. 😁 Js imam se 2 dni do M, ocitno bo tokrat tocna, normalno, 1 dan pred dopustom se bo prikazala. 😡 

clock-img

13.08.2020, 10:35

clock-img

Anonimna294

pencil-img

350

Anonimna, veselo na delo. 😁 Js imam se 2 dni do M, ocitno bo tokrat tocna, normalno, 1 dan pred dopustom se bo prikazala. 😡 

Se ti ze kaze kaj? 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem