Hvala :( Še kar ne morem verjeti.
Dva dni nazaj sem ponovno dobila rjav izcedek, včeraj pa kar ornk pošiljko sveže krvi in krče. Valda klicala mojo G (k je ponovno odsotna) in nato v UKC, kjer so mi naredili poseg.
Pravijo, da je to normalno (čeprav povsod berem, da bi moralo do prvih krvavitev (M) priti po 4-6 tednih, ne pa 4-6 dnevih, Naj bi prišlo do padca nosečniških hormonov in se je telo začelo čistiti maternico. Torej prišlo do avtomatičnega čiščenja maternice. In da naj počivam in vzamem 2 lekadola. Toliko lekadolov k so mi v tem mesecu že svetovali, da pojem, je pa res že gladko pretiravanje in preveč. No tudi prsi se vračajo v normalno stanje, napihnjenost, ki je bila pa res nenormalna (kot bi bila v +4 mes) se spušča, plin s katerim so me napumpali počasi spušča in tudi šivi niso več boleči, en pri sramni kosti se že malo trga - so samorazgradljivi.
In to je vse kar je ostalo od
in veselega pričakovanja. Zdaj "veselo" pričakujem vrnitev v normalno stanje. Zacel se bo nov mesec, nov cikel, mogoče nov poskus, čeprav glede na doživeto mislim, da moj ne želi več poskusiti.
Preveč ga skrbi zame, sploh ko me je nemočen gledal kolapsirati na tleh, ko sem bila bledejša od stene in se mi je bledlo od bolečine. Tega prizora ne more pozabiti.
Ja, ves čas me je nekaj bolelo, špikalo, krčilo, mučilo ampak sem se prepričevala, da so krči ob širjenju maternice. Saj so tudi bili, telo se je pripravljalo na nosečnost oz. saj sem bila noseča ampak na napačnem mestu. In tudi v jajčniku (oz zdaj vem, da je bil to jajcevod) me je bolelo ampak dokaj znosno in se je umirilo in ker je špikalo tudi na drugi strani in v sredini sem mislila, da ni nič hujšega.
Ampak potiho sem slutila da nekaj ni OK, saj sem že donosila in rodila dva in občutek ni bil pravi. In prav sem imela, da sem kljub "Vzemite 2 lekadola in počakajte do jutra" šla direkt jim trkat na vrata. "Prav ste naredila, da ste se poslušala in se prišla pokazat". Če bi zaspala, bi se lahko slabo končalo zame. Krvavela sem močno v trebušno votlino.