Lepo pozdravljene vse!
Se prvič pridružujem kakšnemu forumu, ker sem dost flegma in se za večina stvari ne obremenjujem. Ampak tole leto je pa noro in sem tako vesela, da tale forum obstaja in da imam grupo ljudi kjer lahko govorim o svojih težavah, ne pa samo partnerju. Saj ne da bi bilo z njim kaj narobe, je super, vendar paše imeti tudi drugo mnenje in nekoga z izkušnjami, ki doživlja enako. Sem prvič noseča, stara 26 let. Vse je zame na novo in poleg tega še nimam najlažje nosečnosti. No vse je vredu edino da imam krvavitve. Odkar sem izvedela, da sem noseča (to je bilo 4. marca) imam rjav izcedek, šele 2 dni nazaj se mi je umiril in vmes sem imela 3x svežo kri. Skoz so prisotne tudi lažje bolečine v spodnjem delu trebuha in boleče prsi, ostalo od znakov nič. Seveda me je to tako obremnjevalo, da sem šla na pregled pri 6 tednih (24. marca) in je rekla da je vse vredu in še srček sem videla! Kakšno olajšanje in sreča, nisem še doživela kaj takega S partnerjem sva oba kar zajokala od sreče, ker je bilo tok ene sekerenacije zaradi teh kravitev. Potem pa šok, naslednji dan po pregledu se vlila kri iz mene ko sem šla na wc, samo enkrat, dosti več kot kadarkoli prej in v školjki in na wc papirju sveža kri. Mene skoraj kap, kličem urgenco in ginekologa in oba svetujeta, da naj počivam, da sicer ni normalno ampak naj se spremljam če bodo še krvavitve in močenjše, da naj takoj pridem nazaj. Sreča od takrat krvavitve ni bilo razen rjavega izcedka, ki pa se je tudi sedaj umiril. Pregled imam 18. aprila, ko naj bi bila po izračunih (še vedno nisem ziher ali prav računam) v desetem tednu. Zdaj pa samo upam, da bo do takrat vse vredu. Pa še imela sem zelo na hitro pregled, ker zdaj vsi hitijo še s to korono imamo srečo, da je vse še bolj napeto! Tako, da nisem se navajena sploh take, več čas sem nemirna in še stanje, ki je trenutno na svetu nič ne pomaga. Samoplačniki pa sploh ne sprejemajo pacientov (ker bi rada šla, da imam nekoga, ki se bo bolj posvetil, ker rabim to) razen Darije Strah, mi pa prosim povejte punce kakšne boste imele izkušnje. Ali mogoče še koga priporočate? Nisva pa nobenmu še povedala nič, zato sem še dodatno pod stresom, saj nočeva, da se prehitro veselijo, potem pa nebi bilo nič. Zato pa sem tako vesela za tale forum in hvala tisti, ki ga je naredila! Pa se opravičujem za nakladanje, mogla sem ven dati
Želim vam prelepe nosečnosti in čimmanj zapletov!
Lep pozdrav