cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Novembrke 2018

clock-img

16.04.2018, 15:04

clock-img

Pinky92

pencil-img

26

Živjo punce tudi jaz bi se vam pridružila čeprav imam rok šele 4.12 vem da bom usaj en teden prej zaradi CRja :) Fb skupino že imate?

clock-img

17.04.2018, 09:37

clock-img

Bibabuba12

pencil-img

337

V fb skupino dodajam jaz, tako da ce katera zeli naj se mi javi v zs. user posted image

Sama sem se vedno z minimalnimi nosecniskimi znaki, tako da sem prav vesela. Ne vem kako bi prezivela, da bi ob enoletniku se vsaki dan bruhala ali pa da bi mi bilo cel cas slabo. Se pa vedno bolj zavedam kako pestro bo tole, glede na to, da bo samo 20 mesecev razlike med mlajsima. user posted image

clock-img

17.04.2018, 13:16

clock-img

riibiica

pencil-img

9

hej, se tudi jaz malo javljam user posted image
V petek sem imela pregled, videla otročka in utrip, včeraj sem bila že v laboratoriju in dala kri, zdaj pa čakam še na nuhalno 9.maja.
Če bo tam vse ok se vam takrat pridružim na fb.
Nosečniški siptomi se mi pa malo umirjajo in upam da ni to samo začasno :)

clock-img

17.04.2018, 18:37

clock-img

ceja

pencil-img

3

Živjo nosečke ;)

Spet jaz. Tudi moj pregled je za menoj in drug teden imam NS. Jaz bruham na vsake toliko, slabost pa redko kateri dan da ni user posted image
Predvidevam, da imam zato slabše rezultate.
Me pa nekaj zanima...A to kmalu izveš kakšen porod te čaka? Pinky92 kako to,da si izvedela tako hitro? Pričakujem prvega in imam rok v prvi polovici v novembru.
Pozdravček

clock-img

18.04.2018, 19:45

clock-img

Pinky92

pencil-img

26

Ceja to je moja druga nosecnost. V prvi sem imela CR zaradi povečanih jetrnih encimov ter žolčnih kislin, porod so mi sprožili že v 37t. Ker imam nažalost še vedno povečane jetrne encime vem da mi bodo mogli tudi pri drugi nosečnosti sprožiti porod z CRjem.

clock-img

19.04.2018, 11:06

clock-img

Monaco

pencil-img

54

Pozdravljene,
tudi jaz bi se vam pridružila.Rok imam 8.11.2018. Moja druga nosečnost. Prvič sem rodila 6 tednov prezgodaj.
user posted image

ko prideš do križišča in ne veš kam it...vse poti so prave, ena je bolj ravna, druga strma, tretja ovinkasta... vednar vsaka je premagljiva

clock-img

01.05.2018, 17:14

clock-img

clementina

pencil-img

5

Pozdravljene, žal vas zapuščam. Namesto 7.5 pregled nuhalne pristala včeraj na urgenci, kjer so ugtovili, da je plod umrl v 8 tednu. Žalost, vendar upanje ostaja.
Upam da sledijo kakšne dodatne preiskave, po tretjem spontanim splavu.
Vso srečo vsemuser posted image

clock-img

05.05.2018, 07:24

clock-img

teyika

pencil-img

11

Clementina moje sozalje. user posted image res bi bilo dobro,da gres na kaksna testiranja zarad teh ss. Vzrokov je lahko vec. Bo pa naslednjic user posted image

clock-img

12.05.2018, 17:22

clock-img

riibiica

pencil-img

9

Hei :) za mano je nuhalna in vse je ok :) tako da bi se vam rada zdaj tudi jaz pridruzila na fb..

clock-img

14.05.2018, 18:18

clock-img

Borovnica123

pencil-img

1

Živjo nosečke!user posted image Sem nova na forumu. Sem drugic noseca. Rok imam 20. Novembra. Na NS je bilo vse okej. Prva nosecnost pa se mi je zaradi nepravilnosti ugotovljenih na NS koncala v 15. tednu. V veselje mi bo sodelovati na forumu 🙂

Tudi jaz bi se vam rada pridruzila v skupini na FB

< Sporočilo je popravil Borovnica123 -- 14.5.2018 18:19:42 >

clock-img

14.05.2018, 21:27

clock-img

Dooraa

pencil-img

1

Hey, tudi jaz bi se rada pridružila vaši skupini:) Sicer sem že pisala Bibabuba12 vendar zaenkrat še ni nisem prejela nobenega povabila v skupino.user posted image

clock-img

15.05.2018, 11:32

clock-img

Bibabuba12

pencil-img

337

Dooraa, od tebe zal nimam nobenega sporocila, zato te ne morem dodat. Jutri pa tudi mene caka nuhalna, koncno. Da vidim fizolcka koliko je zrastel od takrat, ko sem ga pred petimi tedni zadnjic videla. 😊

clock-img

15.05.2018, 13:12

clock-img

kozorogec

pencil-img

15

Pozdravljene nosečke :)

Tudi jaz se vam pridružujem. Rok imam 11. 11. 2018. Upam, da ne bo glih na Martinovo :). Bili smo že na nuhalni in je baje vse ok. Je pa že ginekolog videl, da bi mogoče bil fantek :). Doma imamo že 16 mesečno punčko. Tako, da bo zelo pestro tudi pri nas. Je bilo pa tudi pri nama nepričakovano, ker je bila prva nosečnost po IVF, sedaj pa naravno. Tako, da bo to mali čudežek :).

Sem pa imela v 6. tednu obilno krvavitev, ki je k sreči izzvenela. Jedla sem do 12. tedna dabroston. Bilo mi je grozno slabo, zjutraj še posebno. Vrtoglavice so pa skoz prisotne, zjutraj potrebujem 1 uro, da pridem k sebi. Občasno imam hude bolečine v križu, kot da bi dobila menstruacijo oz. kot da bi mela manjši popadek. Evo to je z moje strani zaenkrat.

Se že veselim novih vprašanj in tem :)

clock-img

19.05.2018, 21:17

clock-img

Neli3

pencil-img

57

Zivjo!

Koncno sem vas tudi jaz nasla 😉 pricakujem dugega otrocicka, rok imam 5.11.. Doma nam ze dela druzbo 21 mesecnik ob katerem ni nikoli dolgcas user posted image zaenkrat se pocutim res super in upam, da bo tako tudi v bodoce! Na nuhalni pravijo, da bo fantek ampak prav verjamem jim pa ne ker v prvo so napovedali puncko, rodil pa se je fantek user posted image

Kako ste pa kaj ostale sonosecke? Ali se sprejemate v fb skupinico?

Lp

clock-img

23.05.2018, 14:17

clock-img

Keri123

pencil-img

15

Pozdravljene nosečke,
sem študentka 3. letnika Fakultete za vede o zdravju in bi Vas lepo lepo prosila, če si vzamete minutko časa in rešite anketo, ki mi bo v veliko pomoč pri izdelavi diplomske naloge.
Hvala!! user posted image
https://www.1ka.si/a/168374

clock-img

28.05.2018, 13:03

clock-img

Valencia

pencil-img

48

Živjo punce, še kaj čvekate tukaj?

Tudi mi čakamo na našega škrata, ki naj bi prišel na svet sredi novembrauser posted image

Če bi katera rada poklepetala v anonimnosti in ne na FB, se mi lahko pridruži :)

Lp

clock-img

30.05.2018, 09:39

clock-img

erised

pencil-img

34

Valencia smo se res malo bolj na FB preselile - je tukaj kar malo zamrlo.
Jaz sem ravno dobila datum morfologije (20.6.) me prav zanima, če se bo videlo kdo se skriva v trebuščku user posted image
Prejšni teden sem imela posvetovalnico in vse kaže super, izvidi so ok, razen glavobolov pretekli teden me nič ne matra.
Končno se je tudi raven energije popravila, da mi ni treba spati vsako popoldne, čeprav se še vedno prileže počitek sem ter tja. Še vedno sem športno aktivna, ampak se mi pozna, da mi hitreje pojenja energija.

Izgleda, da bom skoraj res vsak čas že na polovici user posted image , trenutno aplikacija pravi, da je 17t6d.

Imam pa zadnje čase obsesijo z youtube kanali mamic in nosečk ter z brskanjem po spletnih straneh user posted image

clock-img

31.05.2018, 21:29

clock-img

Fatamorgana

pencil-img

3

Hejla.. Tudi jaz pričakujem v začetku novembra user posted image . Me pa zanima, ali imate ve samo en PDP ali jih mate več? Ali katera ve, kdaj se ga dokončno potrdi oz. dodeli novega?
P.S. to je moja prva nosečnost 😉

clock-img

01.06.2018, 08:15

clock-img

erised

pencil-img

34

Fatamorgana

jaz imam po izračunih 8.11. po nuhalni je bil 4.11. ampak nazadnje na posvetovalnici mi je tudi gledala tistega 8.11. tako da to tudi mene zanima kdaj ga morajo določit. Na morfologiji mogoče?

clock-img

11.06.2018, 22:15

clock-img

Fatamorgana

pencil-img

3

Tudi jaz ga imam 8.11. Na nuhalni pa mi je dal glede na uz 3.11, in glede na datum zadnje menstruacije 27.10. Tako da trenutno nevem pri čem smo xD bom pa ginekologa jutri na morfologiji vprašala kateri datum bo obveljal 😊

clock-img

20.06.2018, 12:33

clock-img

Valencia

pencil-img

48

Rok baje zelo neradi prestavljajo.

Mi smo pa na sredini novembra, ampak glede na velikost, bo najbrž prej user posted image

clock-img

21.06.2018, 10:18

clock-img

renata7

pencil-img

21

Sem Renata Javornik, študentka zaključnega letnika podiplomskega študija psihologije v Mariboru. V sklopu magistrske naloge raziskujem povezavo med kakovostjo partnerskega odnosa in občutkom kompetentnosti za opravljanje starševske vloge med nosečimi pari.

Drage nosečke user posted image in bodoči očki,
vzemite si par minutk in mi s tem pomagajte pri magistrski nalogi.
POZOR!
Raziskava je namenjena tako bodočim mamicam KOT TUDI OČKOM! :) Zato prosim, rešita oba:)user posted image

Hitro klik na naslednjo povezavo: https://www.1ka.si/a/175908
Hvala:)user posted image

clock-img

22.06.2018, 16:01

clock-img

Keri123

pencil-img

15

Nosečkee :) lepo vas prosim, če si vzamete nekaj minut in izpolnete mojo anketo in mi s tem veliko pomagate pri moji diplomski nalogi o zdravstvenem stanju nosečnic.Hvala!
https://www.1ka.si/a/168374

clock-img

02.07.2018, 14:08

clock-img

smarcanka01

pencil-img

2

Tudi mi se vam pridružimo novembra. Prosim, če me dodate na FB. Zaenkrat vse bp, brez slabosti brez Bruhanja, edino utrujenost ... na začetku je bila seveda kriva"spomladanaska" utrujenost ;)

clock-img

04.07.2018, 10:43

clock-img

renata7

pencil-img

21

Sem Renata Javornik, študentka zaključnega letnika podiplomskega študija psihologije v Mariboru. V sklopu magistrske naloge raziskujem povezavo med kakovostjo partnerskega odnosa in občutkom kompetentnosti za opravljanje starševske vloge med nosečimi pari.

Drage nosečke in bodoči očki,
vzemite si par minutk in mi s tem pomagajte pri magistrski nalogi.
POZOR!
Raziskava je namenjena tako bodočim mamicam KOT TUDI OČKOM! :) Zato prosim, če rešita oba:)

Hitro klik na naslednjo povezavo: https://www.1ka.si/a/175908

Če pa poznate še kakšen par v veselem pričakovanju, pa zadevo le sporočite naprej:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem