cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Največja neprijetnost

clock-img

29.09.2005, 18:47

clock-img

artista7

pencil-img

816

a še nekaj.. enkrat na začetku najine veze, dva mesca prbližn sva hodila..sva user posted image in pol on men.. ja Andreja..To mi deli.. Verjetn ne rabm razlagat da men ni tko ime.. Je blo pa njegovi bivši.. Zmotu se je- takrat že pol leta nista več bla skup- jaz sem popuser posted image in mu prmazala eno.. joj kolk je blo pol opravičevanja.. mel je čist rdečo faco, jaz sem vpila nanj.. danes se samo še smejeva temu..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2005, 08:52

clock-img

Anonimen

A te ni tole se bolj zrajcalo??? user posted image user posted image

clock-img

02.10.2005, 23:05

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Ni se zgodilo ravno pri sexu, ampak moj mali nečak mi je brskal po omarah in našel vibratoruser posted image   mulc mali
potem se je pa menda že ene dve ure z njim igral preden sem opazila sem bila rdeča kotuser posted image
sestra je pa videla pa mi zanalašč ni hotla nič reči

clock-img

03.10.2005, 12:30

clock-img

metka

pencil-img

174

Si predstavljate izlet po naši preljubi deželici, pa naju "prime"user posted image sredi gričkov, bogu za hrbtom, ko misliš user posted image user posted image , da tu mimo pa pride enkrat na 100 let živa duša.... midva v akciji..... mimo po "roj" upokojenih planincevuser posted image user posted image user posted image , ki obuja spomine na leto 45. Groza, nikoli več v tiste kraje!user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem