Pozdravljene, najprej naj vam vsem voščim vesele praznike in čimveč pluskov v tem letu . Ta mesec sem začela prebirati te forume, ker se mi je podzavestno pojavila želja po . Zakaj podzavestno in ne zavestno? Zato, ker ni najbolj pravi trenutek, namreč letos zaključujem študij in imam posledično ogromno obveznosti. Naj povem, da sem se do zdej nekako uspešno izogibala nosečnosti po metodi varnih dni, ker si do zdaj nisem želela, pa tudi odnosi niso bli tako pogosti in se s tem nisem pretirano obremenjevala. Od decembra 2017 pa so odnosi na 3 dni, ZM je bila 17.12., ovulacije imam 16 dan torej je bila 1.1 (rekla bi proti večeru), do povišanja temperature je prišlo naslednji dan in pa ponovno včeraj. Po ovulaciji torej 2.1. sem pa ravno imela odnos, ker je pač ovulacija minila in sem predvidevala da je varno. Kot sem rekla ne načrtujem še, želim pa si... z današnjim dnem se mi je pojavila bolečina v želodcu in pa rahla slabost ter zelo pogosto lulanje, kar je pa pri meni še najbolj čudno, ker po domače povedano lulam zelo malo, ker spijem premalo tekočine, prsa so se mi povečala, bolijo me na dotik in pa danes sem opazila modre žile ter napete bradavice ampak ne boleče, vsake tok me špika v jajčnikih ampak vse to pripisujem pmsu. Zavedam se, da ima psiha velik vpliv na vse, ampak dejansko se mi zdi, da niti ne razmišljam toliko o tem, ali pa sama sebi zatiskam oči. Naslednjo rdečko pričakujem 15.1. Ne sprašujem vas, če sem noseča to bo že pokazal test po 20.1 če ne bo. Zanima me predvsem, če se dejansko pojavijo lahko fizicni znaki predvsem zaradi psihe kot so pogosto lulanje, napihnjenost in pa boleča prsa, ki pa jih prej pri sebi nisem opazila. Menstruacije sem imela prejšnja leta neredne, ampak smo to v zadnjem letu poštimali in imam redne ovulacije in menstruacije na 30 dni... Naj povem da si partner zelo želi otroka, v bistvu imava ravno kar nekaj težav, ker se je po domače povedano naveličal čakat (če bi se njega vprašalo bi jih imela že 5 let nazaj, naravnost obožuje otroke in vem, da bo enga dneva perfekten oče) Sama nekako iščem racionalen razloge za to, ampak po drugi strani se mi pa ideja, da bi bila čedalje bolj dopade .. čeprav dvomim, ker je le preteklo 12 ur od odnosa pred tem je bil pa 28.12. (ampak za tega dvomim da bi semenčice preživele tako dolgo ker sva oba kadilca že vrsto let). Poleg vsega pa imam še manjšo pregrado če se ne motim okrog 1 cm , ki bi jo morala novembra odstraniti, a je prišlo do drugih težav in je nisem. Ubistvu nimam ne konkretnega vprašanja ne nič bolj bi rekla temu, da naglas razmišljam , vam pa vsem iz srca želim in sem prepričana da bomo vse enga dneva vključno z mano dočakale Lep pozdrav