cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Avgustovke 2018

clock-img

12.02.2018, 15:03

clock-img

Anonimen

Hej punce.
Še ena avgustovka tukaj, ki bi se vam pridružila na FB. Katera me že lahko doda v skupino?
Sicer pa je sedaj, ko se slabosti večinoma umirile, precej lažje. Spet nazaj malo več energije, le čakam še, da se zima tudi umiri, da bom lahko malo več zunaj.
Tudi nuhalna je mimo, tako da sedaj pa večinoma res že vsi vejo.
No, si pišemo še kaj na FB pa lepo se imejte user posted image

clock-img

15.02.2018, 19:50

clock-img

Monii 2

pencil-img

1

Hej nosečke!
Tudi zame je to prva nosečnost in upam, da bo čimbolj mirna in lepa. No od začetka sem se sicer že spopadala s slabostjo in bruhanjem..zdej pa je bolje in imam več energije tako da sem vsaj malo aktivna. Moj PDP je 22.8. In bomo vidli kaj bo saj pomoje ne bova vprašala za spol, čeprav me skos grize kaj bo..
Če je možnost bi se tudi jaz pridružila ostalim na Fbju tako, da če mi izdate kako se da pridit gor...
Srečno pa še kej pišem...

Lep pozdrav user posted image

clock-img

20.02.2018, 07:35

clock-img

magdalenica

pencil-img

138

Joj, vse ste pobegnile na FB. Kako se vam lahko pridružim, da bomo lahko čvekale o user posted image :)

clock-img

21.02.2018, 09:58

clock-img

2inone

pencil-img

1

Še ena nova avgustovka! 😊 Dodajte še mene na fb.

clock-img

27.02.2018, 08:05

clock-img

Darja12

pencil-img

2

Se ena avgustovka, me lahko dodate v vaso akupino na facebooku, lepo bi prosla.

user posted image user posted image

clock-img

27.02.2018, 09:21

clock-img

sladkamamitobe

pencil-img

2

Zdravo nosečke :)

še ena avgustovka med vami. PDP imam 23.8., prvi otrok.

Vidim, da se vse selite na fb, tako da bi prosila, da tudi mene dodate v skupino :)

clock-img

27.02.2018, 17:06

clock-img

Nikrmana

pencil-img

5

A če se pridružim fb skupini bodo moji fb prijatelji to videli? Tega ne bi rada...

clock-img

02.03.2018, 18:37

clock-img

kaaajch

pencil-img

36

Smo kar malo pozabili na ringarajo, smo bolj na fb user posted image sicer je kar nekaj skupin nastalo za avgustovčke. Če bi še katera želela v našo skupino, lahko piše ;)

clock-img

04.03.2018, 14:09

clock-img

Darja12

pencil-img

2

Pozdravljeni, jaz bi rada tudi prisla v skupino na facebooku. Lp

clock-img

20.03.2018, 11:21

clock-img

uporabnica156

pencil-img

1

oj, dekleta!
tudi jaz pričakujem avgustovčka/avgustovko :) pridružila bi sem vam na fb, če je tu debata zamrla.

clock-img

22.03.2018, 20:52

clock-img

Tinka33

pencil-img

1

Pozdravljene!
Tudi v meni raste avgustovček/avgustovka in bi se rada pridružila skupini na FB!

Hvala! user posted image

clock-img

23.03.2018, 10:08

clock-img

tijac

pencil-img

1

Živijo vsem!

Tudi jaz bi se prijavila v skupino avgustovčki, sicer imam 2 BDPja, avgustovskega in septemberskega, ampak po moje bom rodila prej, tudi zaradi hipertenzije.
Imela bi tudi eno vprašanje glede Methyldope, če lahko.
Lp
Tijac

clock-img

22.05.2018, 14:00

clock-img

MummyAgain

pencil-img

11

Hej hej punce, še ena avgustovka tukaj - za prvega otroka sem pri januarčkih že od vsega začetka, v drugi nosečnosti pa me skoz baše čas (kdaj tudi lenoba) in še nisem ukrepala - ampak tudi za drugega sončka bi se rada pridružila klepetu na FB. Me lahko katera doda oz. kateri moram pisati na ZS s svojimi podatki? Sploh še sprejemate ali bom čista outsiderka, ker sem se tako pozno angažirala?user posted image user posted image

clock-img

23.05.2018, 14:18

clock-img

Keri123

pencil-img

15

Pozdravljene nosečke,
sem študentka 3. letnika Fakultete za vede o zdravju in bi Vas lepo lepo prosila, če si vzamete minutko časa in rešite anketo, ki mi bo v veliko pomoč pri izdelavi diplomske naloge.
Hvala!! user posted image
https://www.1ka.si/a/168374

clock-img

23.06.2018, 16:13

clock-img

lena_8

pencil-img

1

Pozdravljene nosečke!
Sploh nisem vedela, da ta skupina obstaja... Vem, da sem pozna ampak vseeno upam, da se vam lahko pridružim na klepetu na FB :)
Hvala!!! :)

clock-img

04.07.2018, 10:41

clock-img

renata7

pencil-img

21

Sem Renata Javornik, študentka zaključnega letnika podiplomskega študija psihologije v Mariboru. V sklopu magistrske naloge raziskujem povezavo med kakovostjo partnerskega odnosa in občutkom kompetentnosti za opravljanje starševske vloge med nosečimi pari.

Drage nosečke in bodoči očki,
vzemite si par minutk in mi s tem pomagajte pri magistrski nalogi.
POZOR!
Raziskava je namenjena tako bodočim mamicam KOT TUDI OČKOM! :) Zato prosim, če rešita oba:)

Hitro klik na naslednjo povezavo: https://www.1ka.si/a/175908

Če pa poznate še kakšen par v veselem pričakovanju, pa zadevo le sporočite naprej:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem