cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nudimo posojilo od 1.000.000 €

clock-img

20.01.2018, 07:11

clock-img

Anonimen

tudi jaz imam rok avgusta, ampak računam, da bom rodila julija.
tako je bilo tudi prvič in drugič. tja na polovico meseca ciljam user posted image
v ponedeljek imam nuhalno, v torek pa biopsijo horionskih resic. a je katera že bila? me je majčkeno strah...

clock-img

22.01.2018, 22:40

clock-img

Anonimen

Pozdravljene, kdo bi verjel, da bom kdaj spet čvekala tu gor user posted image Zaenkrat bom še kar anonimna, saj le malokdo ve za nosečnost, še čakamo nuhalno. To je moja tretja nosečnost, ki pa nas je presenetila z user posted image user posted image Do zdaj sem si sicer že nekoliko opomogla od šoka user posted image Rok imam sicer 2. 8., ampak 100 % ne bomo avgustovčki, upam pa tudi, da ne rodim pred julijem oziroma vsaj ne kaj dosti prej. Mi kar prinaša dodatne skrbi zavedanje, da gre za nosečnost z dvojčki.

Kot sem videla že pri eni drugi anonimni, tudi pri nas najbrž večinsko ne bo nekega hudega navdušenja nad nosečnostjo user posted image user posted image Sploh zato, ker imam par in je to v našem okolju še vedno tisti "ravno prav", kaj češ več od tega user posted image user posted image

clock-img

23.01.2018, 05:50

clock-img

moci

pencil-img

5572

user posted image

< Sporočilo je popravil moci -- 23.1.2018 5:51:55 >

clock-img

23.01.2018, 16:57

clock-img

Anonimen

jaz sem bila danes na biopsiji. zdaj pa čakamo ... če bo po sreči bo prvi rezultat že ta teden

clock-img

24.01.2018, 09:06

clock-img

Anonimen

a ste že vse na fb, sploh ni nobene več tu?
jaz bom še ostala anonimna, ne morem tja. imam pa ful časa trenutno user posted image

clock-img

24.01.2018, 09:49

clock-img

pikpiki

pencil-img

24

še smo tu, še :) jaz imam jutri nuhalno, upam, da bo vse v redu in da bom potem končno lahko spala celo noč. poleg nenormalnega apetita in napihnjenosti, me sedaj muči še nespečnost. sicer nič novega, je bilo pri prvem vse isto.

clock-img

24.01.2018, 12:30

clock-img

Anonimen

Punce, skupina na fb pa ni dobro skrita. Meni se je pojavila ob strani in lahko vidim tudi članice.

clock-img

27.01.2018, 12:36

clock-img

moci

pencil-img

5572

Živjo,

me lahko katera povabi v FB skupino?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem