Jaaa še smo tu ! Jaz tudi večkrat pokukam sem, pa ni bilo ne duha, ne sluha o nobeni, hihi.
Joj, me83 nič fajne novice ! Drži se in da boš hitro spet OK.
Uuuu so vaši hitri z lulanjem, bravo. Pri nas hodi na kahlo in velik WC, pa bolj poredko kaj notri ostane . Sploh noče bit nagica zunaj, vedno reče pleničko gor. Se nam pa nič ne mudi, bo že, ko bo pripravljena. Pri starejši je bilo fajn, ker so v vrtcu vse devali na kahlico in so potem drug drugega posnemali. Tej vzgojiteljici se pa nič ne da. Samo če rečeš, da je že otrok suh, ga bo devala na kahlo ali WC. Sicer je tak na ramenih strašev, da se odvadijo pleničke, sam pri nas je res palil čredni nagon, hihi.
Naša tudi ful govori in poje pesmice. Rada pleza in se vozi s poganjalcem, povsod jo je polno. Vse dela prej, kot tavelika, pa je že večja bila kr hitra pri raznih spretnostnih zadevah. Je pa zanimivo, da je še vedno slab jedec. Ampak, ker je zdrava se ne sekiramo preveč.
Mi smo tudi že bili na morju. Gremo raje, ko še ni sezone (sredi junija). Dokler nista punci v šoli imamo najraje tako. Septembra bomo pa spet še šli za kak teden. Nam ne pašejo gužva in vročina. Se bo pa treba prilagoditi z vstopom v šolo.
Kako so bili pa navdušeni nad morjem? Naša ni bila nič kaj, sploh zaradi valov (pa niso bili ne vem kako veliki). Potem ko smo prišli iz morja smo šli parkrat na bazen, tam je pa uživala 100 na uro, je ven nismo dobili. Pa kr skakala je iz roba bazena v globoko vodo. Faca je. Smo ji kr rokavčke dali gor, je najbolj ziher. Čeprav vem, da eni pravijo da niso najbolj fajn zaradi kasnejšega učenja plavanja. Ampak me to ne skrbi. Se bo že naučila plavat.
Punce fajn bodite, pa javite se kaj. Joj, mi že pihamo drugo svečko čez en mesec