O super, da smo se vse tako oglasile,... ocnitni smo vse pogresale tole cvekanje, napisala pa nobena nic ni 🤣 nasa najmlajsa pa je od vceraj spet bolana,... 😟 za zdaj nosek toci in vrocina,... evo preden sem jo dala spat je imela celo 38,7,... ah ja,... pa se niti v vrtcu ni,... jo imamo pri babici in dedku do aprila,... mi pa vsi zdravi, le kje se je okuzila,... upam, da bomo hitro spet OK, ker ko je bolana pa je res tecna 🤨nasa tudi ne govori nekaj dosti,... par besed, pa pol pac odgovarja/kima za JA ali NE,... tako da zmenimo se vse, vcasih se le jezi, ker nam ona nekaj razlaga mi je pa ne razumemo 😀
jaz sem pa prvic po 12 letih sla malo oglase za sluzbe gledat,... se mi zdi, da mi je malo vrh glave ta moja sluzba ze prisla,... ampak ne toliko delo to je kar ok, ampak drugace - napredujejo le izbrani, se trudis, si priden (kar dokazuje tudi statistika), pa ni nekega pozitivnega ucinka,... imam vcasih v glavi kaj mi je tega treba, bi morda rada kaj vec od zivljenja,... po drugi strani pa me je strah,... tu na nasem koncu ni ravno veliko sluzb, kaj ce se ne izzide pa bom na koncu se brez te sluzbe ostala,... tu je vseeno neka socialna varnost,... ima se katera druga kaksno podobno izkusnjo 😁
uzivajte na soncku,
lp