Hojla,
da se še jaz malo javim. Začela sem s službo, tako da je bolj malo časa za vse skupaj. Smo nekako ulovili tole novo rutino. Jaz zjutraj šibam zelo hitro in ob 14 končam in hitim po punci, da imamo še kaj od skupnega popoldneva. Mož ju zjutraj zrihta in ob 8 odpelje v vrtec.
Priznam, da zdaj, ko gre zares, mi je prav luštno bit nazaj med odraslimi. Res me je skrbelo, ampak je fino. Sicer pogrešam punci, ampak kaj čmo, tako mora bit.
Tudi midve sva opravili sistematiko, 9kg in 75cm so naše dimenzije. Moja je kr jedec, ampak zgleda ne bo bajsika. So mi celo v varstvu rekli, da naš otrok pa res veliko poje
. Metabolizem ima zgleda po fotru, bo veliko jedla in se je ne bo nič prijelo. Cepili se nisva, ker je prejšnji četrtek nekaj zakuhala, imela cel dan 39 vročine, naslednji dan pa konec. Hkrati ji 3 zobi na enkrat zbijajo, tako da je tudi pediatrinja predlagala, da malo počakamo, da se stabilizira, ker tale OMR naj bi ornk imunski sistem zdrmal.
Spanje je bolj tko, moja ne prespi cele noči, se 2x zbudi. Je pa pridna v smislu, da je začela sama hodit spat. Ne rabimo je več uspavat. Položim v posteljico, se obrne in spančka. Najprej je sicer trajalo, ampak sem se odločila vztrajat. Prvih par dni se je 20x dvignila na noge, jaz pa dajala nazaj ležat, zdaj se skapirala za kaj se gre .
Moja je bolj napredna motorično kot verbalno. Shodila je pri dobrih 10,5m, besedni zaklad pa ni ravno pester: mama, tata, baba (Babica), in sestrico zna poklicat, ostalo se zmenimo s kazanjem s prstkom . Na kahlico je še ne navajam, sem pa tudi jaz opazila, da vsak večer, ko jo slečem in je nagica, počaka, da jo nesem v banjo, in potem se v banji polula. PA je nekaj časa nagec po bajti, ampak prav počaka na banjo.
NIč, toliko od mene, šibam na delo veselo. Lep dan želim