Živjo punce!
Pri nas pestro. Komaj kaj najdem čas zase. V službi imam cel kaos. Zvečer samo padem dol ali pred spanjem še študiram kake skripte za službo. Ehh...bo ane. Še dobro, da imam spočite možgane. Skratka, še delujejo.
Tamala je super. V vrtcu tudi laufa. Vsi jo hvalijo, kako je pridna, menda se nič ne joka, ful se prilagodi, tko da zaenkrat res ni problemov. Če jo zjutraj jaz peljem, ji je malo hudo, ko greva (odvisno tudi kaka vzgojiteljica je, ker vse ji niso všeč - zadnjič mi jo je ena vzela iz naročja in se je ful jokala). Pri atiju sploh ni hudega slovesa. Me je pa potem tolko vesela, ko me spet vidi. Kar vriska. Srčica moja.
Ja, rojstni dan smo uspešno praznovali, je blo luštno. Sama sem potem res naredila torto, borovničevo skutino. Je ful uspela. Sem ubistvu naredila dve, še s trojno čokolado, ker imamo v familiji bolj čokoholike. Pa sta obe uspeli. Luštno je bilo. Dobila veliko daril.
Jaz nisem naši nič ekstra kupila. Kupujem po potrebi, itak je dobila od drugih ful daril. Dobila sem tudi bon za Pikapolonico, pa ne vem, kaj se mi tam splača kupit, ker načeloma hodim bolj v baby center. Čevljev tam nimajo ane? Takih tapravih? Igrač ima dosti. Za obleči tudi. Sploh ne vem.
Je pa ob večerih res noro utrujena. Tam okoli pol 6h že začne tečnarit, ker ne more več. Tako, da jo dajem okoli pol 7h že spat. Mi je danes zaspala takoj, ko sem jo položila v posteljo. Prav komaj je čakala. Menda ful malo spijo v vrtcu, ker se eni res veliko jokajo. Zaspi pa ona brez problemov tam, ampak odspi samo ene pol ure, ker jo potem tisti jok od ostalih zbudi. Sem zjutraj slišala, joj, eni se res ful jokajo. Boščki.
Aja, ta teden bi morali imeti pregled, pri 1 letu. Sem prestavila in imava začetek oktobra, ker jo itak ne bi cepila, glede na to, da je bila še prejšnji teden ful prehlajena. Tako da smo potem vse skupaj prestavili. Mimogrede, mi za ta pregled pripada spremstvo (bolniška)? Ker če ne si bom dala dopust, po cepljenju jo ne bom peljala nazaj vrtec.
Sicer pa smo tudi vredu, samo ful leteči. Vse vikende ta mesec imamo splanirane in moram priznati, da se prav veselim ene sobote, ko bomo brez "planov" šli na špancir skozi mesto in se prepustili toku dneva.
Kje ste še ostale?