IZVIRNO SPOROČILO: Niki13
Damus iskreno se rajsi kaksen kg zredim kot, da bi mi bilo tako hudo kot je bilo tebi v prvi nosecnosti....rajsi kak kg vec pa da se dobro pocutim....to sem tudi jaz delala tedne nazaj, ker mi je bilo kao slabo in sem se pocutila svoh in nikakva sem non stop jedla, ker sem mislila, da bo tako slabost in svohost minila pa nic od tega eheheh...sedaj se mi je pa apetit vrnil na stare tire :-)
Kako pa vam gre z zaprtjem?
Jah ... tudi jaz nisem bila navdušena nad slabostjo. Sej tudi zdaj nisem, pa je bistveno bistveno boljše kot v prvi N. V prvi N sem se en večer zjokala, ker res nisem mogla več. je bil mož čist šokiran, ko sem rekla, da sem si premislila
(je mislil, da bom šla kr na splav, ubožček).
Tud v tej nosečnosti ne pokam od navdušenja in energije. čeprav .... je čist skregano z logiko, saj bi morala biti po dveh SS fuuuuuuuuul navdušena, ampak mene tolk izčrpava ta slabost, pa tud na splošno sem ful utrujena.
Se tolažim, da sem že v drugem trimestru, ko počasi postane fajn, pa trebušček raste, pa brcike bodo počasi. Res počaaaaasi
Moja prebava je pa grozna. Moram ful pazit kaj pojem, če ne me v sekundi napihne. Zaprta sicer nisem, a sem redkeje na wc kot pa je bilo to prej v moji navadi. Se moram na trenutke prav prisilit, da grem na veliko potrebo, ker mojemu črevesju se kar ne da dat kaj od sebe