Jaz sem pogledala filmčke na youtubu, kako si zavezat. Samo imam pa problem, ker tamala noče dat glave postrani, ampak se nekako naravnost name nasloni oz. na svoje roke in je cela zverižena notri. Pa še - najprej sem si fejst zategnila, da ne bo dol lezla, ampak potem je bilo vse tako nagužvano, da pa nje nisem mogla notri spravit, samo na eno stran. Dopuščam možnost, da sem jaz pač premajhna/presuha zanjo in za ta wrap, ne vem. Ampak je vseeno fajn. Včeraj sva skupaj pico zamesili in spekli Niti mikser je ni zbudil. No, saj je fajn, da lahko vse počnemo, medtem ko ona spi. Je ne moremo navadit na tišino med spanjem, razen ponoči, ker ne morem spalnice zapret.
Še javljam mere za na seznam - en mesec po prihodu domov ima 4150 g (v enem mesecu se je zredila dobrih 800 g), zrastla je pa za tri centimetre in pol. Meni grozno hitro mineva čas, čeprav dnevi se mi zdijo enolični. Ampak po drugi strani grem pa čez 10 mesecev že nazaj v službo, to se mi zdi grozno hitro. Še dobro, da sem imela en teden dopusta pred porodniško, da sem bila vsaj en mesec lepo doma. Danes smo itak imeli jutranje dirkanje v ZD na pregled, kot zanalašč je danes trdno spala, sem jo mogla zbudit, revo. Potem sem mogla pa še do šole ta večjemu nekaj nest, pa sem spet pakirala sebe, otroka in še psa, ker je bilo to lažje kot jo doma puščat.
A ve že oblečete svoje hlače od prej? Jaz sem kar malo nesrečna, ker mi nič ni prav, vse me tišči čez rano, ravno toliko malo trebuha mi je še ostalo, da mi karkoli navadnega pritiska in moti. Nosim trenirke, ki sem jih že grozno sita, nosečniške kavbojke (imam samo ene svoje, pa še te so bile včeraj polulane po kopanju), v pajkicah me pa zunaj zebe. Oblekce in tunike sicer imam, samo pa niso praktične za dojit. Si ne predstavljam kje zunaj to vse gor vlečt
Kje se je pa Suziiika zgubila?
< Sporočilo je popravil Ribica ** -- 10.11.2016 23:39:22 >