cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Junij 2017 ❤️

clock-img

10.11.2016, 12:32

clock-img

Maari

pencil-img

2

Pozdravljene! Sem nova tukaj. Bežno vas že nekaj časa spremljam, vendar se nisem še opogumila se vam pridružit. No, danes pa naj bo.
Danes nastopila 11. teden in PDP naj bi bil 1.6.2017. Je pa moje detece IVF-jček.
Rada bi se vam pridružila tudi na FB, če lahko.

Vse dobro vsem in žal mi je za izgube user posted image

clock-img

10.11.2016, 14:24

clock-img

Jens

pencil-img

9

1. Pregled je bil uspesen. Se mi je pa PDP malo premaknil...na 12.6.

Srecnaaaa user posted image

clock-img

10.11.2016, 14:48

clock-img

ječi12

pencil-img

920

Jens bravo!!!

Maari cestitke! Me cvekamo na fb, po zsju mi lahko piseta podatke pa vaju dam v skupino ;)

clock-img

10.11.2016, 18:34

clock-img

travi

pencil-img

17

Pozdravljene punce

Evo še ena nova user posted image . Berem vas že nekaj časa...vendar sem z včlanitvijo čakala do današnjega prvega pregleda.
Stara sem 33 in to je moja prva nosečnost.
Na pregledu danes...Vse kaže super, rokice in nogice imamo, srčni utrip tudi user posted image
1.decembra imam še NS, predvideni rok pa 13.junij user posted image

Bi pa se vam rada pridružila tut v fb skupini...

Lepe pozdravčke vsem user posted image

clock-img

10.11.2016, 19:02

clock-img

Crazybeyb

pencil-img

7

Dobrodošle nove nosečke!user posted image
Upam, da se kmalu tipkamo in beremo tudi na fb.. user posted image

clock-img

10.11.2016, 20:19

clock-img

katjesss

pencil-img

303

Dobrodosle vse nove...in cestitke seveda... user posted image

travi....midve pa sva isto stari, isto prva nosecnost in isti pdp, kako sem se zdaj nasmejala user posted image

In pa cestitke za vse uspesne preglede....bravo punce user posted image

< Sporočilo je popravil katjesss -- 10.11.2016 20:23:21 >

clock-img

11.11.2016, 08:10

clock-img

Maari

pencil-img

2

Hvala za dobrodošlico!
katjesss in travi, tudi jaz 33-letnica in je to moj aprva nosečnost!!! :)

Pišem takoj ZS, da bom lahko čimprej čvekala z vami na FB.

clock-img

11.11.2016, 11:13

clock-img

tanja22

pencil-img

78

Pozdravljene, tudi jaz bi se vam pridruzila ;)
Noseča sem 9 tednov, pregled je bil ok ;)
Poslala sem Zs, ki pa ne vem če je šel naprej...
Lp

clock-img

11.11.2016, 15:59

clock-img

Adelle

pencil-img

597

IZVIRNO SPOROČILO: Adelle
Narocili so mi da pridem v cetrtek zjutri na tesce da sprozijo splav s tabletko. Strah me je ker ne vem kako bo potekalo.

Samo toliko da javim da sem vceri opravila in imam za sabo eno tako tezko izkusnjo. Bila sem na oddelku do 21 zvecer ko so me komaj odpustili. Baje da se je lepo scistilo sam take bolecine kot sem vceri prezivela nisem nikoli pa imam kr mocno bolece menstruacije. Aja pa pokasirala veliko stranskih ucinkov.. v glavnem zdej pocivam doma do kontrole potem bomo vidli kako naprej.

Uzivajte punce!

clock-img

11.11.2016, 17:27

clock-img

travi

pencil-img

17

Ooo Katjess..kdo bi si mislu....sem se zdle tut js nasmejala.....user posted image

in še Maarii....to smo že klub trojk hehehe ;)

clock-img

12.11.2016, 18:04

clock-img

ječi12

pencil-img

920

Adelle grozn da si tole mogla dat cez! Dej se cuvaj zdj tko fizicno kot psihicno, pa predvsem misli pozitivno tudi za naprej! ❤️

clock-img

15.11.2016, 14:37

clock-img

Ançica

pencil-img

1

Evo punce pa sem se tudi jaz opogumla.:)
Sem nova po mojih izracunih naj bi imela rok proti koncu junija. Prvo pregles imam v ponedeljek.
Je pa moja druga nosecnost doma imam ze puncko staro dve leti.:)
Rada bi se pa vclanila tudi v fb skupinico.:)
Lepo nosecnost vsem.user posted image

clock-img

16.11.2016, 11:24

clock-img

napolitanka10

pencil-img

6

Živijo, punce... Jaz sem pa včeraj našla vaš forum in bi se vam rada pridružila. Prvi pregled je že za mano, PDP je 5.6., čez točno dva tedna pa me čaka nuhalna. Zame je to druga nosečnost, poleti sem imela spontani splav, tako da sem tokrat malo bolj nervozna ampak upam, da bo vse ok. Aja, pa stara sem 29 let. user posted image Srečno tudi vsem ostalim user posted image

clock-img

16.11.2016, 11:58

clock-img

tayr

pencil-img

1

Tudi jaz nova,naj vam povem da sm v 11t,....drugi teden imam drugi pregled
nuhalno pa 1.12...

tudi jaz bi čvekala na FB....
moja druga nosečnost ,..doma imamo punčko 4,5 let

pozdravček vsem nosečkam

clock-img

17.11.2016, 08:32

clock-img

Sandra_

pencil-img

3

Pozdravljene nove nosecke, dobrodosle :) me veseli da nas je vedno vec.

Se vam ze kaj pozna na trebuscku, meni ze kar posteno. Kaj sele bo :) druga nosecnost in ta kar hitro za prvo :) se malo ga bo treba skrit, do nuhalne decembra potem pa vsem poveva lepo novicko user posted image

clock-img

17.11.2016, 17:58

clock-img

Crazybeyb

pencil-img

7

Juhu, vedno vec nas jeuser posted image Sem vesela za vse! Za fb pa kontaktirajte Ječi12, ce je se niste, da vas doda v skupino user posted image se mi zdi, da tale forum kar pocasi propada, ker se vecina debat odvija na fbuser posted image

clock-img

17.11.2016, 19:25

clock-img

ninca binca

pencil-img

1

Živjo! Pred kratkim sem ugotovila, da obstaja tale forum in sm se odločla, da se vam pridružim user posted image . Prvi pregledek sem že dala skozi in je blo vse tko kot more bit (kljub nekim čudnim izcedkom, zarad katerih sem bila na urgenci že pred prvim pregledom in tam dobila prvo slikico ;) ).
Ker pa tale forum zamira, bi se vam tudi js pridružla v fb skupini, če je to še mogoče :)

pozdravčki :)

clock-img

18.11.2016, 11:29

clock-img

spelci22

pencil-img

99

Se ena srecka nosecka se javlja 😁 Moja druga nosecnost,imam 11m lumpa doma,tk da bo pestro. Naj me katera doda na fb prosim,vidim da tukaj niste nic vec aktivne. Se veselim cvekanja😎

clock-img

19.11.2016, 20:33

clock-img

junij_

pencil-img

1

Punce, žal mi je za vse, pri katerih se ni srečno izšlo :( Držite se!

Sama sem v 9. tednu, to je pa moja prva nosečnost. Rada bi se vam pridružila na fb klepetu :)

clock-img

29.11.2016, 16:18

clock-img

janchyka

pencil-img

4

Hej mamasite!!! Javlja se nova srečka user posted image . Sem v 13 tednu , torej moj PDP 2.6.2017. Doma imam triletnico Izo, ki se zelo veseli bratca ali sestrice. Z veseljem bi se pridružila vaši Fb skupinici. Srečno vsem skupaj še naprej in se tipkamo user posted image

clock-img

03.12.2016, 07:25

clock-img

Anonimen

ojla

Kako do fb strani?
Sem že odgovorni pisala zs...kaj pa zdaj?

lp

clock-img

03.12.2016, 18:11

clock-img

Anči banci

pencil-img

14

Hey hey...tudi jaz se pridruzujem junijckom 2017. ☺doma imam ze enega.junijcka tako da bo 2 leti razlike ☺ upam da bo pri drugih vse ok😊 prvi pregled je za mano 14 imam pa nuhalno..rok poroda 25.6 2017☺ je mogoce kaka fb skupina?☺ lepo se mejteee**

clock-img

05.12.2016, 09:24

clock-img

Pela_

pencil-img

1

Hojla, pa še ena nova med vami. user posted image

Noseča sem prvič, stara sem 26 let, PDP pa je 26. 6. 2017.user posted image
Nuhalna me čaka za 14 dni.
Zaenkrat klasični znaki: veliko lulanja, slabost ob večerih in želja po sladkem.

Tudi jaz bi se z vseljem pridružila FB skupini, ampak komaj po nuhalni.

Vsem želim lepo nosečnost! <3

clock-img

08.12.2016, 14:43

clock-img

Tamy_

pencil-img

1

Hoj, še ena nova tukiuser posted image rok mam 9.6., nuhalna je za mano in je vse super...zdej pa sm že v pričakovanju drugega pregleda, ki je čez 14 dni..user posted image user posted image

clock-img

09.12.2016, 19:23

clock-img

zimska_vrtnica

pencil-img

12

Hejla! Še ena nova junijka tule. PDP imam 24. 6. V ponedeljek imam nuhalno. Je pa to druga nosečnost. Prva punčka je bo kmalu stara že 4 letauser posted image Tud jaz bi se Vam rada pridružila na fbju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem