Punce hvala za spodbudne besede. Natty23, vem, da se lahko se vse srecno konca. Ampak nekaterim se, drugim ne, enkrat sem ze dala to skozi, tako da sedaj upam da bom imela poleg slabega se en dober primer tega, kako se lahko stvar obrne. Ce ne, pa je ze tako prav.
Jooj, zgleda, da tega tedna nismo dobro zastartale. Mocno drzim pesti, da bodo cez en teden rezultati lepsi in srecnejsi, samo pozitivno. In srecno vsem, ki vas pregled se caka, slab zacetek, dober konec tedna, naj bo tako.
Niso mi pa v prvo umetno prekinili nosecnosti, sem v 11 tednu izvedela da srcek ne bije vec, pa nisem zelela takoj na ciscenje, ker sem zelela se eno mnenje, tako da sem cakala do 12 tedna, ko sem se pa potem sama scistila. Za preventivo so mi sicer vstavili vaginalne tabletke, ce je kaj se ostalo, ampak ni blo vec potrebe. Niso to lepe zgodbe, ampak js sem si nekako stvar spravila v lep spomin, in sem na tisto pikico, ki nas cuva, ponosna, in mi je tudi uspelo stvar zelo hitro preboleti. Ampak naj se nam to ne dogaja...