cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016

clock-img

16.09.2016, 13:31

clock-img

Allstar

pencil-img

611

Veronique in katjesss očitno smo vse na istem. Tudi jaz sem dala mimo zadnji cikel in zdaj se pričnejo razne preiskave. Upam, da nam se nam čimprej poklopi user posted image

clock-img

16.09.2016, 14:32

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

Bom še jaz rekla eno na to temo pametovanja okrog O testov.
Ja fino, so kul, da veš kdaj približno imaš O, če slučajno res nimaš pojma.
Samo jaz jih imam dovolj, testov in vsega.
Nekega dne prideš do tega, da ni odvisno od tega koliko testov narediš, od tega kolikokrat si zmeriš temperaturo in da na koncu seksaš že toliko, da gre obema vse skupaj na bruhanje (resnično).
In pol na koncu zanosiš, ko ti rata že vseeno, če sploh kdaj rata.
Vem da nobena noče tega slišat, ampak to je čudež življenja, zadeva je v rokah višje sile in to da nekatere zanosijo v prvo, druge po več letih, tretje pa nikoli je pač usoda.
Mogoče ni pravi partner, koliko je takih, ki z enim ne zanosijo, z drugim pa takoj. Ja vem, grda izjava a tako pač je.
In ne govorim v prazno, kljub dvema IVFjema in že enemu otroku po IUI (ČUDEŽ?!) in vmes eni naravni nosečnosti (in spontanem splavu) in IVF nosečnosti (in zamujenem splavu) verjamem v faktor PSIHE, da je ta največji v celi zgodbi.
Vsaj pri ženski, če je pač cela težava pri moškem pa ženski tudi odklop psihe več ne pomaga.
Tudi jaz sem takšna da rada vse splaniram, kar se splanirati da ampak ko vržeš stran več let življenja za planiranje nečesa, česar se ne da splanirati se pa tudi tu vdaš, prepustiš in rečeš....namenjeno mi je, kar mi je.
Pa lep dan.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

clock-img

16.09.2016, 15:33

clock-img

MartinaTaja

pencil-img

180

Katjesss nič sprememb, sem mislila, da bom zdržala do jutri zjutraj, pa me je okoli poldan premamilo ampak je črtica spet komaj vidna .... testkam spet jutri zjutraj

clock-img

16.09.2016, 15:54

clock-img

Veronique

pencil-img

671

Radenska me veseli, da si prisla do tega spoznanja in da si srecna ob tem. Jaz se nisem tam in mi je hudo tudi, ko take stvari berem. Mislim, da ta del foruma ni pravi kraj, da nekomu reces "da se mora sprostiti". Lahko so vmes zdravstvene tezave, ce imas neprehodne jajcevode ti vsa sprostitev tega sveta ne bo pomagala, isto, ce ima tezave moski.
Potemtakem ne bi smela zanositi nobena, ki del O teste, si meri bazalno temperaturo, hodi na UZ spremljanje, ker prevec razmislja o tem? Meni je v drugo ravno na ta nacin uspelo, spremljam tudi vmes kak tuji forum in vem, da je se ogromno takih punc.
Sama sem veliko bolj mirna z O testi, vsaj vem kdaj prbl. bo O in tudi M. Dve crtici pa bosta, ko bosta. Tako vem, da je bil timing pravi.
Hudo mi je, ko berem take nasvete o sprostitvi, ali pa "da partner ni pravi". Jaz pridem na ta forum po spodbudo, nasvete, da lahko delim svoje strahove in veselje. To je edini prostor, kjer se lahko sploh pogovarjam o tem brez obsojanja in taksnih in drugacnih nasvetov, ki jih imam dovolj ze v vsakdanjem zivljenju. Upam, da se tudi ta tema ne bo spremenila v eno samo kreganje, ampak bomo se vedno skupinica, ki se med seboj podpira v dobrem in slabem.

clock-img

16.09.2016, 15:55

clock-img

Bibabuba12

pencil-img

337

Ne se prevec prestrasit, ce jutri crtica ne bo dosti mocnejsa. Hormon se podvaja vsakih 48 dp 72 ur. Js sm tudi na 9 dan po O zagledala rahlo crtico, ki ni bila full mocna se kar nekaj casa (vec kot en teden zagotovo) pa sem zdaj noseca 14 tednov in je dete super aktivno in zankrat vse kaze da zdravo. user posted image Stiskam pesti, da bo tvoja crtica jutri ze mocnejsa in bos bolj pomirjena. user posted image

clock-img

16.09.2016, 16:25

clock-img

Veronique

pencil-img

671

MartinaTaja crtica ze ni za brezveze tamuser posted image user posted image

clock-img

16.09.2016, 17:15

clock-img

Yogi

pencil-img

146

Jaz pa nasprotno ne verjamem toliko v psiho, hrano, telesno tezo itd. Se manj v kakrsnokoli visjo silo ali usodo.
Mogoce to velja za majhen procent, pri vecini pa ni vpliva. Kvecjemu nakljucje. In tu nas je kar nekaj, ki z zanositvijo nimamo problemov. Se mi zdi, da so taki nasveti zgolj dodaten pritisk. Zdaj se moramo samo sprostiti user posted image Pa no hard feelings, ampak nadaljujmo brez tega.
Punce, zal mi je za vse menstruacije. Upam, da posveti prinesejo kaksne rezultate.

clock-img

16.09.2016, 17:36

clock-img

Damuš

pencil-img

506

IZVIRNO SPOROČILO: Yogi

Jaz pa nasprotno ne verjamem toliko v psiho, hrano, telesno tezo itd. Se manj v kakrsnokoli visjo silo ali usodo.
Mogoce to velja za majhen procent, pri vecini pa ni vpliva. Kvecjemu nakljucje. In tu nas je kar nekaj, ki z zanositvijo nimamo problemov. Se mi zdi, da so taki nasveti zgolj dodaten pritisk. Zdaj se moramo samo sprostiti user posted image Pa no hard feelings, ampak nadaljujmo brez tega.
Punce, zal mi je za vse menstruacije. Upam, da posveti prinesejo kaksne rezultate.

Se strinjam. Če bi bilo res vse odvisno od nas ... bi človeštvo že zdavnaj izumrlo.
In ne verjamem da se katerakoli punca spusti v načrtovanje otrok pod hudim pritiskom, da mora pa takoj ratat. Torej smo vsaj prvih par mesecev sproščene in vse kar bi moral biti. Pa ne uspe. In potem dobiš en tak nasvet v kaj vse se moraš poglobiti ... ja itak, da si pol pod pritiskom.

No ... jaz sem pa zdej pod pritiskom, ko se ne morem odločiti ali bi šla do G po kakšno spodbudo ... al naj še naprej probava čist po naravni poti. Glede na to, da je obakrat uspelo v 5. oz. 6. mesecev se mi zdi da ni panike. Po drugi strani si pa mislim, če lahko mal pomagajo, zakaj pa ne ... leta so tu ... nimam lih časa na pretek čakat ... Pol pa spet pomislim na vse hormone in njihov vpliv na telo ... Ah ja ...

clock-img

16.09.2016, 18:05

clock-img

Veronique

pencil-img

671

Damuš kaj pa če vsaj 1krog brez tega probaš pa se potem odločiš? Jaz sem nekje prebrala, da si po splavu baje bolj ploden, če je to res nevemuser posted image lahko da so babje čenče. Ampak pri meni je držalo.
Se pa strinjam s tem tvojim razmišljanjem, sem sama v isti dilemi. 2x je že uspelo, torej lahko pride do zanositve, le potem se je končalo s SS. Zato me je tudi ''strah'' te neplodnostne in vseh hormonskih tablet. Po drugi strani pa, če brez tega ne bi šlo...

clock-img

16.09.2016, 19:06

clock-img

pika poka 1

pencil-img

187

Dober večer! user posted image

Uf kakšna vroča debata se je razvila. Tu se bom vzdržala vsakega komentarja.user posted image

Hvala lepa za vse nasvete glede O in O testov. Prvič sem ga naredila v torek in je bila rahla črtica. Takrat sva tudi začela s slončkanjem. Včeraj sva imela premor, danes pa spet dalje, ker sem ravno naredila test in mi je pokazalo tako lepo črtico.
A se vidi?
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=165687

Komaj čakam, da pride možek domov iz športanja user posted image

MartinaTaja, jaz tudi vidim črtico. Res da je rahla, ampak je user posted image

clock-img

16.09.2016, 19:17

clock-img

Yogi

pencil-img

146

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique
Ampak pri meni je držalo.

Enako. Cisto nenacrtovano pa mogoce sva 2x tisti mesec user posted image Mogoce je res kaj na tem.

clock-img

16.09.2016, 19:48

clock-img

Veronique

pencil-img

671

Pika poka akcija!user posted image pa naredi jutri se enega, da vidis kaj se s crtico dogaja (bolj mocna, nezna)

clock-img

16.09.2016, 21:18

clock-img

ječi12

pencil-img

920

Ojla

Pa je res pestra debata...

No js bom tiho okoli teh zadev ker imam dva otroka pa oba sta bla narjena mimogrede...tko da upam da bo tudi tokrat tako in bo super...

Js vrjmamem da se tega iz glave ne da zbit, ce je zelja je zelja in pika...ce se se tok trudis vrjamem da tezko izklopis...drzim pesti za vse nas!

drugace pa je moja O itak mimo, tko da zdj sam cakamo testkanje...bomo vidl ce ste mele prou da je tudi po sluzi lahko O. ;)

Uzivajte

clock-img

17.09.2016, 09:12

clock-img

Veronique

pencil-img

671

Joj jaz upam, da bo moja user posted image cimprej prisla. Me ze od vceraj dajejo taki krci, zacelo se ni pa se nic. Vcasih pridelam kako to vodno cisto in potem M malo zamuja zaradi tega, upam, da bo lepo tocna danes.
Sem pa sla po macouser posted image to lahko zacnem piti kar zdaj ne, od zacetka M pa do O?

clock-img

17.09.2016, 09:45

clock-img

Damuš

pencil-img

506

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Damuš kaj pa če vsaj 1krog brez tega probaš pa se potem odločiš? Jaz sem nekje prebrala, da si po splavu baje bolj ploden, če je to res nevemuser posted image lahko da so babje čenče. Ampak pri meni je držalo.
Se pa strinjam s tem tvojim razmišljanjem, sem sama v isti dilemi. 2x je že uspelo, torej lahko pride do zanositve, le potem se je končalo s SS. Zato me je tudi ''strah'' te neplodnostne in vseh hormonskih tablet. Po drugi strani pa, če brez tega ne bi šlo...

No, upam, da je to res, da si po splavu bolj ploden.
Za ta krog sem najbrž tako že prepozna, da bi šla do G (glede na čakalne vrste). Bomo videli kako bo.

Držim pesti, da tvoja M pride še danes.

clock-img

17.09.2016, 09:52

clock-img

Veronique

pencil-img

671

Tako ja, ta krog pocakaj in bos videla kako bouser posted image poglej, drzalo je za mene, za Yogi, zadnjic sem se za eno nekje na forumu prebrala. Pozitivno naprejuser posted image

clock-img

17.09.2016, 10:11

clock-img

Yogi

pencil-img

146

Maco lahko jemlješ skoz. Najboljše pa, da začneš čimprej, da se bo do O že kaj poznalo.

O cinku ste kaj brale? Z vsako ejakulacijo moški izgubi 5mg. Poveča tudi slo in energijo in je klasično dopolnilo za ''zdravje'' sperme. Poleg folata za žensko in vitamina D za oba. In mace, ki je bolj ljudsko zdravilo user posted image

clock-img

17.09.2016, 10:16

clock-img

Veronique

pencil-img

671

Sem brala tudi o cinku. In vitaminu D pa B12. Fuuul je vsega napisanega, res.
Pa za maco, krvomocnico, milijon stvariuser posted image

clock-img

17.09.2016, 12:05

clock-img

izida

pencil-img

282

Pozdravljene, punce. Držim pesti in mislim na vse vas. Tistim, ki ste dobile M, upam in iz srca želim, da boste srečke takoj v naslednjem krogu.user posted image

Punce, vidim, da imate burne debate. Moram se vključit: bla bla bla psiha, sprostitev, odmislitev, nekompatibilnost partnerjev in ne vem kaj še vse. Zadosti je tega natolcevanja, in to tistih, ki se jim je prijelo mimogrede. Ostale, ki načrtujemo, razmišljamo, planiramo, štejemo, smo pa psihično zafrustrirane in ga.Psiha noče združit dveh spolnih celic. Bullshit!!!user posted image user posted image

clock-img

17.09.2016, 13:50

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

A nisi dobro mojega posta prebrala?
Meni se ni prijelo mimogrede, na kliniki za neplodnost sva od 2013.
Vseeno verjamem v faktor psihe!
Drugace pa drzim pesti za vse vas...
Tudi meni se po splavu ni prijelo, sem dobila M. Ne samo to, ze 12 dni jo imam. Kaj je lahko se slabse?!/

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 17.9.2016 13:55:02 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

clock-img

17.09.2016, 14:05

clock-img

MartinaTaja

pencil-img

180

Javljam se z vedno manj optimizma

Danes FS - user posted image

Pred 3 dnevi sem delala baby chek mini

Mogoče vse prehitro zaradi neučakanostI. ... saj user posted image mora pridet šele konec drugega tedna.. so me ps tisteuser posted image res razveselile.... očitno so bile lažne

clock-img

17.09.2016, 14:28

clock-img

Veronique

pencil-img

671

O moj bog pa kaj je s tem Babycheck mini, te teste bo morali prepovedatuser posted image

clock-img

17.09.2016, 14:32

clock-img

ječi12

pencil-img

920

Martinataja zakaj pa delas test tako zgodaj? A je sploh mozno da ti en teden pred M pokaze pozitivno? Men se zdi skor nemogoce, razn ce mas cikluse dolge 35 dni pa res dolgo fazo po O? Skoda je delat teste tako prej....vrjamem v neucakanost, sam pol je razocaranje se hujse ce se prehiteva!

Js nikakor neb delala testa prej kot 2 dni pred M....

Sicer pa drzim pesti da useen uspe in ne pride M.

clock-img

17.09.2016, 15:10

clock-img

MartinaTaja

pencil-img

180

Premamilo me je tako hitro delat test ker se mi je dva dni nenormalno vrtelo

Mogoče pa res pretiravam in prehitevam

Današnje slike user posted image sem priložila v album....Crtica je komaj komaj vidna, senca user posted image ne upam si veseliti

clock-img

17.09.2016, 15:23

clock-img

izida

pencil-img

282

IZVIRNO SPOROČILO: MartinaTaja

Premamilo me je tako hitro delat test ker se mi je dva dni nenormalno vrtelo

Mogoče pa res pretiravam in prehitevam

Današnje slike user posted image sem priložila v album....Crtica je komaj komaj vidna, senca user posted image ne upam si veseliti

Tudi to je bil moj prvi znak, za katerega niti vedela nisem, da bi lahko bilo to to. Vrtoglavica kot še nikoli. Držim pestiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem