cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2016

clock-img

15.09.2016, 09:28

clock-img

mava1975

pencil-img

402

MartinaTaja tudi jaz vidim črtico user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2016, 10:02

clock-img

MartinaTaja

pencil-img

180

mava 1975, Veronique sploh si ne upam veselit .... to bo moja 2. nosečnost .... in če res user posted image user posted image bo to v mojem 2. krogu

clock-img

15.09.2016, 10:08

clock-img

ječi12

pencil-img

920

Ojla.

Sva sla useeno v akcijo, ceprou bi rekla da prepozn, ampak itak kar bo bo.... Ne cakam je cez tocn 14dni...itak bom pa ze cez en tedn vedla k me bolijo joske vsak cikl 1tedn prej...

Martina bravo! Nism gledala slike ampak ce je to to cestitkeeee

clock-img

15.09.2016, 10:26

clock-img

mava1975

pencil-img

402

Črtica definitivno je...meni je Baby mini check 2 x pokazal lažno, vendar je bila črtica čist rahla. Ko sem zdaj delala baby mini check 2 dan zaostanka M je bila črtica ko semafor rdeča...držim pesti, da je to to...zakaj pa ti ne bi takoj uspelo oz. v drugem krogu, meni je v prvi nosečnosti v prvem ciklusu...zdaj pa je bila čisto druga pesem

clock-img

15.09.2016, 10:38

clock-img

Veronique

pencil-img

671

Mene so ze zaceli krci dajat tako da tudi jaz nimam upanja. Mogoce pa oktobrauser posted image

clock-img

15.09.2016, 10:44

clock-img

Veronique

pencil-img

671

Naslednji mesec bom se nadaljevala s folno (to sem celo pridna in sem se spomnila vsak dan vzeti tabletouser posted image ), dodala bi pa se maco.
Tiste, ki imate izkusnje. Ali je nujno, da je maca v kapsulah ali je lahko v prahu? Sama bi najraje 1 zlicko dodala v jutranji smuti, ampak nevem, ce je lahko v taki obliki ali je morda tista v kapsulah boljsa.

clock-img

15.09.2016, 10:54

clock-img

MartinaTaja

pencil-img

180

Mava1975 .... vesela bom če je res ratalo ..... saj sem na 1. user posted image delala 2 leti...

Upam, do zadnje, da tudi pri meni ni test pokazal lažno

clock-img

15.09.2016, 11:01

clock-img

Pikapoka1980

pencil-img

114

Ja, lahko je v prahu. Jaz imam v kapsulah, ker je baje tocen odmerem pomemben za zanositev. S kapsulami je meni osebno to lazje dolicit. Pa glej, da bos vzela pravo, poglej v link, ki sem ti ga zadnjic poslala :)

clock-img

15.09.2016, 11:03

clock-img

Pikapoka1980

pencil-img

114

CESTITKEEEE, MartinaTaja!!! user posted image

Koncno, nekaj zelenega :)

clock-img

15.09.2016, 11:23

clock-img

MartinaTaja

pencil-img

180

Pikapoka1980 je še 5 dni do user posted image ne upam se še preveč veselit .... bom test ponovila čez 2 dni

Upam, da ni kak lažen rezultat user posted image

clock-img

15.09.2016, 11:35

clock-img

Veronique

pencil-img

671

Pikapoka ze gledam linke in delam obsirno raziskavo, hvala ful!user posted image

clock-img

15.09.2016, 12:34

clock-img

Micka87

pencil-img

81

Najprej cestitke @MartinaTaja user posted image , tudi jaz vidim dve crticiuser posted image . Sedaj pa bi prosila se jaz za vaso pomoc, kot sem omenila Lh teste delam prvic in prilagam sliko v linku..ali lahko ta test smatram kot pozitiven ali mislite l, da se bo jutri se bolj obarvala druga crtica-saj veste neucakanauser posted image . http://shrani.si/f/2P/jy/2fR0gyuk/image.jpg

clock-img

15.09.2016, 12:47

clock-img

Micka87

pencil-img

81

Pa se ena slikica, ker se mi zdi, da je malo mocnejsa:) http://shrani.si/f/3m/EV/pJb0B2W/image.jpg ..saj vem, da sem prevec navdusena, ker to se ne pomeni nic ampak svojih ovulacij nisem nikoli opazila prek sluzi le preko spikanja in sem vesela, da jih vsaj imamuser posted image

clock-img

15.09.2016, 13:03

clock-img

Veronique

pencil-img

671

Joj super, da si prilepila tole slikico!
Jaz ti lahko povem samo svoje izkusnje.. torej, pri meni tocno taka crtica pomeni pozitivno, potem naslednji dan me zacne boleti en jajcnik in da dan potem smatram za O. V navodilih teh testov sicer pise, da je to negativno, ker se za pozitivnega steje, ko je crtica isto ali bolj mocna kot kontrolna. Ampak pri meni nikoli ne pride do tako mocne, vedno imam nekako tako kot ti, potem naslednji dan pa ze svetlejso. Sama potem testiram se dva dni po takem testu, da vidim, da gre crtica stran, drugi dan po tem je recimo skoraj vec ni. Tako da jaz bi v svojem primeru to stela za pozitivno. Naj pa se kaka druga napise svoje izkusnje morda, tudi mene zanimauser posted image

clock-img

15.09.2016, 13:30

clock-img

Katriss

pencil-img

111

Veronique, moj je dobil napotnico za spermiogram, jaz pa za HSG, nisva pa se še naročila. HSG me malo skrbi, ampak se tolažim s tem, da je kratka preiskava in da karkoli bo, bo hitro minilo.

Micka87, tudi pri meni bil bil to pozitiven ovulacijski test. Tudi pri meni ni bila črtica nikoli močnejša od kontrolne.

MartinaTaja, čestitke, jaz tud vidim črtico user posted image

clock-img

15.09.2016, 13:40

clock-img

Damuš

pencil-img

506

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Joj super, da si prilepila tole slikico!
Jaz ti lahko povem samo svoje izkusnje.. torej, pri meni tocno taka crtica pomeni pozitivno, potem naslednji dan me zacne boleti en jajcnik in da dan potem smatram za O. V navodilih teh testov sicer pise, da je to negativno, ker se za pozitivnega steje, ko je crtica isto ali bolj mocna kot kontrolna. Ampak pri meni nikoli ne pride do tako mocne, vedno imam nekako tako kot ti, potem naslednji dan pa ze svetlejso. Sama potem testiram se dva dni po takem testu, da vidim, da gre crtica stran, drugi dan po tem je recimo skoraj vec ni. Tako da jaz bi v svojem primeru to stela za pozitivno. Naj pa se kaka druga napise svoje izkusnje morda, tudi mene zanimauser posted image

jaz sem sicer te teste delala samo prejšnji mesec. Zato ne vem če bo moj odgovor v pomoč. meni se je najprej pokazala zelo rahla črtica. naslednji dan je bila že močnejša (malo bolj rahla kot na tej sliki) in 3 dan dopoldan je bila enako močna kot testna.
Če si ta test naredila danes dopoldan, ga ponovi še popoldan pa boš videla, če se črtica kaj debeli ali pa postaja svetlejša.

clock-img

15.09.2016, 13:59

clock-img

mava1975

pencil-img

402

Micka87 nič čakat kar v akcijo. Lahhko da bo jutri močnejša lahko da ne... jaz sem pri taki šla v akcijo. Če bo jutri močnejša potem akcija jutri in v nedeljo, morda še ponedeljek, da res vse pokriješ...tako smo mi delali in je uspelo

clock-img

15.09.2016, 14:02

clock-img

Veronique

pencil-img

671

Tako kot pravi mava user posted image jaz sem bolj panicne sorte in taka, da prevec razmisljam. Ce bi imela take crtice bi bila 100%, da nimam O (najslabse pomislim, itak), ampak mi je takrat, ko je v drugo uspelo pokazalo ravno tako crtico kar je zame pomenilo pozitivno. Bomo videli kako bo naprejuser posted image

clock-img

15.09.2016, 14:23

clock-img

mimi_ka

pencil-img

678

Hej punce!
Sem vas prišla malo pozdravit po dolgem času user posted image
Občasno sicer še pokukam na forum, vendar ne spremljam redno in močno upam, da se je v tem času vsaj katera od teh starih bork že preselila v nosečniške teme. Še vedno navijam za vas in sem v mislih z vami.
Jaz sem drugače ok. Čisto sem odmislila vse te stvari okrog nosečnosti, res, še sama ne vem kako mi je uspelo user posted image
In včeraj ko sem imela še kontrolo pri svojem g po zadnjem splavu, me je zopet spravil v dvome in mi dal misliti user posted image Rekel mi je namreč, da po tem ciklu lahko ponovno poskusiva in sem mu odgovorila, da sem se odloočila, da ne bom več poskušala. Da sta bili dve neuspešni nosečnosti preveč zame in da ne bi rada izzivala usode še v tretje. Pa mi je odgovoril, ja če ne boste poskusla, tudi nikoli ne boste vedela. In da sta dva splava na žalost zelo pogost pojav. Potem pa mi je svetoval, da si vzamem malo časa, par mesecev, da ta čas poskusim vse odmisliti (no to počnem že sedaj ;) in čez par mesecev še enkrat ponovno razmislim o vsem. In če bom takrat enako mislila in čutila, potem pač je tako najboljše, če pa bo želja še prisotna, pa naj me ta dva splava ne odvrneta od tega, da ne bi še enkrat poskusila.
Tako da sem se včeraj odločila, da upoštevam njegov nasvet in si bom dala še par mesecv časa, preden se čisto predam. Bomo videli kakšna bo situacija konec leta in morda se vam takrat ponovno pridružim..seveda ne prav vam, ker ve boste že vse srečke nosečke do takrat user posted image
Punce ostanite še naprej tako fajn in uživajte v delanju user posted image

clock-img

15.09.2016, 14:47

clock-img

Čukica

pencil-img

193

Živijo punce,
da se še jaz pofočkam: ne pričakujem je 24.9., imam že 2otročka.

Moja poklicna deformacija je da vse načrtujem in da moram vse vedet v nulo-pač v kaj se spuščam in kako kaj deluje. Tako da sem na tem področju pri 2že načrtovanih otrocih ekspert.

Tako da, O testi niso najbolj zanesljivi. Nekomu ne bojo nikoli pokazali 2 črtic, nekdo bo imel 2 črtici če bo ujel ta pravi trenutek, spet druga bo imela po 2-3dni zaporedoma dve črtici. Skratka, pravilo je, da O nastopi naslednji dan po res + testu oz v roku 36ur in ne isti dan. Spet po drugi strani, se res + test lahko mimogrede izmuzne, ker za ga ulovit, moraš testirat vsaj 2, če ne 3x na dan! In ja, take švoh črtice na O testu niso + test. Mora bit vsaj toliko močna kot testna.
Po drugi strani je edina metoda, ki ti 100% lahko pove dan, kdaj je točno bila O, ta, da si meriš vsako jutro bazalno temperaturo ob istem času in vpisuješ v programček, ki ti nariše graf. teh programčkov je danes malo morje na neru in kot app za android. Res pa je, da veš kateri dan je O bila šele, ko je že mimo. Amapk vsaj veš, da je do O prišlo. Namreč marsikatera se trudi zanositi neuspešno, pa sploh ne ve ali ovulira ali ne. Iz grafa se tudi vidi, koliko je dolga lutealna faza (od O do M) - to je pomembno, ker če je prekratka ne more priti do ugnezditve. Skratka, same lahko ugotovite marsikaj iz tega in če kaj ni ok, greste z argumenti do G. Mogoče pa katera potrebuje samo progesteron v drugi "polovici" cikla. Lutealna faza je edini FIKSNI del cikla posamezne punce. prvi del (do O) varira vsak mese lahko. Tako da zaradi tega imaš lahko enkrat na 25dni enkrat pa na 45 dni M. Pomembno pa je, da ne zgrešiš O, M vedno pride po točno določenem št dni po O! Tako da tiste, ki se trenutno zanašate na to, da imate 28dni cikel in da je O na 14dan - jok brate, to ni niti približno tako enostavno.:)

Če katero kaj zanima z veseljem pomagam, da bo vsaj naslednji mesec bolj rožnato obarvan;)

clock-img

15.09.2016, 14:55

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

Živijo punce,
da se še jaz pofočkam: ne pričakujem je 24.9., imam že 2otročka.

Moja poklicna deformacija je da vse načrtujem in da moram vse vedet v nulo-pač v kaj se spuščam in kako kaj deluje. Tako da sem na tem področju pri 2že načrtovanih otrocih ekspert.

Tako da, O testi niso najbolj zanesljivi. Nekomu ne bojo nikoli pokazali 2 črtic, nekdo bo imel 2 črtici če bo ujel ta pravi trenutek, spet druga bo imela po 2-3dni zaporedoma dve črtici. Skratka, pravilo je, da O nastopi naslednji dan po res + testu oz v roku 36ur in ne isti dan. Spet po drugi strani, se res + test lahko mimogrede izmuzne, ker za ga ulovit, moraš testirat vsaj 2, če ne 3x na dan! In ja, take švoh črtice na O testu niso + test. Mora bit vsaj toliko močna kot testna.
Po drugi strani je edina metoda, ki ti 100% lahko pove dan, kdaj je točno bila O, ta, da si meriš vsako jutro bazalno temperaturo ob istem času in vpisuješ v programček, ki ti nariše graf. teh programčkov je danes malo morje na neru in kot app za android. Res pa je, da veš kateri dan je O bila šele, ko je že mimo. Amapk vsaj veš, da je do O prišlo. Namreč marsikatera se trudi zanositi neuspešno, pa sploh ne ve ali ovulira ali ne. Iz grafa se tudi vidi, koliko je dolga lutealna faza (od O do M) - to je pomembno, ker če je prekratka ne more priti do ugnezditve. Skratka, same lahko ugotovite marsikaj iz tega in če kaj ni ok, greste z argumenti do G. Mogoče pa katera potrebuje samo progesteron v drugi "polovici" cikla. Lutealna faza je edini FIKSNI del cikla posamezne punce. prvi del (do O) varira vsak mese lahko. Tako da zaradi tega imaš lahko enkrat na 25dni enkrat pa na 45 dni M. Pomembno pa je, da ne zgrešiš O, M vedno pride po točno določenem št dni po O! Tako da tiste, ki se trenutno zanašate na to, da imate 28dni cikel in da je O na 14dan - jok brate, to ni niti približno tako enostavno.:)

Če katero kaj zanima z veseljem pomagam, da bo vsaj naslednji mesec bolj rožnato obarvan;)

Brez zamere, ampak tukaj nas je bilo kar nekaj ki smo se ali pa se še trudijo za otroka več kot eno leto. In O testi so zanesljivi, če jih pravilno delaš. Kar se bazalne temperature tiče je pa tako, da če je ne zmeriš vsak dan ob isti uri, če prej odkriješ odejo s sebe itd. ni več zanesljivo. Tako, da v tem primeru so O testi veliko boljši.

In mene so spremljal z UZ, tako da smo točno vedeli kdaj je O, pa vseeno nisem več kot eno leto zanosila. Nekaj je teorija, drugo je pa praksa.

clock-img

15.09.2016, 14:58

clock-img

Bibabuba12

pencil-img

337

Mimi_ka, lepo te je spet brati. Js mislim, da ti je ginekolog cisto realno povedal. Ogromno punc je, ki se jim to zgodi 2x zapored, nekaj jih je celo tukaj v tej temi in cakajo na svoji user posted image . Js mislim, da ce je zelja dovolj velika, da je vredno se enkrat poskusiti. Pravijo da gre v tretje rado. Vem, ni nujno, ampak so sanse vedno manjse da gre kaj narobe. Tako da ti res privoscim eno zdravo, lepo nosecnost, ce in ko se odlocis ponovno, da se vrnes. user posted image

clock-img

15.09.2016, 15:06

clock-img

Čukica

pencil-img

193

Se strinjam. Ampak na tem forumu se velikokrat najdejo punce, ki bi lahko zanosile brez večjega problema hitreje, če bi malo bolje poznale svoje telo. ali pa hitreje prišle do prave zdravniške pomoči, če bi znale prave stvari pri G povedati.
In še enkrat ponavljam, za koga je O test zanesljiv, za drugega ne bo nikoli pokazal O. Iz tega sledi, da se na to ne moreš zanašat.
In O ni edini pogoj za zanositev. Kot si sama povedala, se trudiš že eno leto. Pomembna je dolžina lutealne faze, pomembna je prehrana, pomembna je teža, pomembna je oblika maternice, pomembno je v končni fazi kvaliteta moške sperme, v več kot 50% je za neplodnost pri paru krivda na moški strani. Tako da v tem primeru nobeno tvoje žrtvovanje v testiranju O s kakeršno koli metodo ne bo pomagalo k zanositvi. Včasih mora kakšno preiskavo dati čez tudi partner, in te raziskave so za razliko od raziskav pri ženski neinvazivne.

Žal mi je zate, ker vem, da je tovrstno čakanje na + mučno, sploh če traja tako dolgo. Pa vendar mislim, da ni podlage za tvojo jezo, ker bojo informacije morda pa komu drugemo prišle prav.

clock-img

15.09.2016, 15:09

clock-img

Čukica

pencil-img

193

Aja, pa bazalna temperature je zanesljiva če jo pravilno delaš. Sej si isto napisala za O teste. Vsaka metoda je lahko nezanesljiva, če jo ne delaš pravilno.

clock-img

15.09.2016, 15:14

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

Se strinjam. Ampak na tem forumu se velikokrat najdejo punce, ki bi lahko zanosile brez večjega problema hitreje, če bi malo bolje poznale svoje telo. ali pa hitreje prišle do prave zdravniške pomoči, če bi znale prave stvari pri G povedati.
In še enkrat ponavljam, za koga je O test zanesljiv, za drugega ne bo nikoli pokazal O. Iz tega sledi, da se na to ne moreš zanašat.
In O ni edini pogoj za zanositev. Kot si sama povedala, se trudiš že eno leto. Pomembna je dolžina lutealne faze, pomembna je prehrana, pomembna je teža, pomembna je oblika maternice, pomembno je v končni fazi kvaliteta moške sperme, v več kot 50% je za neplodnost pri paru krivda na moški strani. Tako da v tem primeru nobeno tvoje žrtvovanje v testiranju O s kakeršno koli metodo ne bo pomagalo k zanositvi. Včasih mora kakšno preiskavo dati čez tudi partner, in te raziskave so za razliko od raziskav pri ženski neinvazivne.

Žal mi je zate, ker vem, da je tovrstno čakanje na + mučno, sploh če traja tako dolgo. Pa vendar mislim, da ni podlage za tvojo jezo, ker bojo informacije morda pa komu drugemo prišle prav.

Jaz sem srečka nosečka, ni nobene jeze. Samo malo smešno se mi zdi, da pride nekdo na forum in takoj začne "pametovat". Tukaj so nekatere res poskusile že vse, med njimi sem bila tudi jaz. In kot si tudi ti sama napisala...je lahko tudi zdravstveni problem vmes. Ni vse v merjenju bazalne temperature ali O testih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem