cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Aprilčki 2017

clock-img

13.08.2016, 19:45

clock-img

Storžek3

pencil-img

279

Presenečena mamica žal mi je user posted image Drži se!

< Sporočilo je popravil Storžek3 -- 13.8.2016 19:46:40 >

clock-img

13.08.2016, 21:54

clock-img

Ashatan

pencil-img

432

O jebeštrga, pridem iz dopusta in takšne berem.....Damuš konec, ena nova konec.......Da povem še jaz, da se ne počutim prav nič posebej nosečo, slabosti nobenih (mi je bilo v prvih dveh user posted image do sedaj že lepo slabo), tudi drugače ne bo mogla reči da imam kakšne enkstra znake, ajd bradavičke in prsa me res bolijo zelo, karkoli drugega pa nič posebnega, tudi nobenih lušt po hrani, nobene zaspanosti.......edino trebuh kipi, ampak to bi lahko bilo tudi od hrane.
Smo pa iz dopusta, enkrat vmes sem po SO imela malo rozasti izcedek, ampak to zgleda ni bilo nič vezi z user posted image , se mi vsaj zdi no, ker je takoj minilo, morda še opazila ne bi, če ne bi ekstra pogledala.

Prvi pregled imam šele 26.8., torej še 13 za počakati in vam odkrito rečem, da me prav zanima kaj bo na pregledu sploh pokazalo, nekako sem pripravljena na čisto vse. Ker mož me tudi kaj vpraša, kako je mala pikica in jaz ga prav pogledam da kaj to, kdo touser posted image . Nisem nekako padla v tole. Sem pa ta teden postala prvič teta in grem jutri gledati novorojenčkauser posted image .

clock-img

13.08.2016, 21:56

clock-img

Ashatan

pencil-img

432

Pa vidi da datume za NS omenjate? A ni, da se to naročiš po prvem pregledu, ker je prvo vprašanje za NS kdaj imaš pdp in se na podlagi pdp določi datum NS? Ker jaz datuma pdp ne vem, komot je pri meni za en teden kasnejša zanositev.

clock-img

13.08.2016, 22:01

clock-img

banana88

pencil-img

93

Jaz sem si izracubala na podlagi zadnje M. :)

clock-img

13.08.2016, 22:15

clock-img

Ashatan

pencil-img

432

IZVIRNO SPOROČILO: banana88

Jaz sem si izracubala na podlagi zadnje M. :)

Že že, ampak ta pdp po zadnji M mi tako točen kot pdp, ki ga G določi glede na velikost ploda, na prvem pregledu. Jaz zase recimo vem, da imam en teden kasnejšo zanositev, glede na zadnjo M.

clock-img

13.08.2016, 22:20

clock-img

banana88

pencil-img

93

Hehe ja to je res, jaz vem da imam ohukacijo tocni 14 dni po pzm, tako da sem si lahko izracunala :)

clock-img

13.08.2016, 22:24

clock-img

banana88

pencil-img

93

Ovulacijo* uf to telefonu res grdo tipkam :)

clock-img

14.08.2016, 13:02

clock-img

Storžek3

pencil-img

279

Punce mogočekatera ve, če se da it k Pušenjaku na nuhalno, tudi če ni kakih komplikacij? In če ja, kam pokličeš da se naročiš? A kar v ambulanto za patološko nosečnost al kam drugam?

clock-img

14.08.2016, 15:04

clock-img

mateiicicaa

pencil-img

49

A ve se že na nuhalno naročate? A ima kdo izkušnje z dr. Strah? Jaz nevem kam naj grem..moja sestra je šla k njej. Če ve katera, kakšne so čakalne dobe pri njej? Oziroma koliko prej se je potrebno naročit? user posted image

clock-img

14.08.2016, 15:07

clock-img

mava1975

pencil-img

402

Nuhalna je itak plačljiva in se pri njemu naročiš v ZD Dravlje. Če ti pa pripada napotnica za nuhalno pokličeš v porodnišnico prenatalni oddelek in prosiš, če te lahko k njemu dodelijo...

clock-img

14.08.2016, 15:36

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

Punce mogočekatera ve, če se da it k Pušenjaku na nuhalno, tudi če ni kakih komplikacij? In če ja, kam pokličeš da se naročiš? A kar v ambulanto za patološko nosečnost al kam drugam?

Na med.over.netu ima Pušenjak objavljeno številko kam moraš poklicat. Dela pa samo ob torkih. Sedaj so na novi lokaciji.

clock-img

14.08.2016, 15:45

clock-img

mava1975

pencil-img

402

No to sem mislila, na forumu abc ginekologija ima spodaj napisano mobi številko, kjer se naročiš, preglede pa opravlja samo ob torkih v Centru Dravlja, so pa zdaj na novi lokaciji, lahko si pogledaš na njihovi internetni strani...

clock-img

14.08.2016, 17:05

clock-img

banana88

pencil-img

93

Mateiiciica, jaz sem sla 1. K Strahovi, in sedaj sem narocena k njej😊 predlagam da kar poklices pa se dogovirs 😊

clock-img

14.08.2016, 17:42

clock-img

pupika7

pencil-img

4

Pozdravljene aprilčice, tudi jaz se vam pridružujem user posted image PDP imam 7.4. Sem pa zadnje dni na smrt utrujena, slabosti nenormalne, sploh ne vem kaj naj nardim, da bi se boljse pocutla.. Drugače pa že tudi komaj čakam na pregled, ki ga imam 1.9. user posted image upam, da je vse ok..

clock-img

14.08.2016, 17:59

clock-img

Ashatan

pencil-img

432

Dobrodošla pupika7user posted image . Za slabost pa ene pravijo da jim ingver pomaga, druge na kaj drugega.......mene je dvakrat motilo mleko v želodcu, mi je bilo samo po mleku slabo in sem ga nehala piti za ene dva meseca in mi je to pomagalo, da sem se izogibala tistemu, kar sem ugotovila, da mi dela slabo.

clock-img

14.08.2016, 19:27

clock-img

mateiicicaa

pencil-img

49

Ma jest bom poklicala k Strahovi 24., ko bom prišla s pregleda, prej nevem če bi se user posted image
Pupika7 dobrodošla user posted image

clock-img

14.08.2016, 19:35

clock-img

banana88

pencil-img

93

Jaz sem se prej.... k se mi zdi d mam dost pozno prvi pregled.. itak pa ce bo slo kaj narobe lahko se vedno odpovem strahovo..

clock-img

14.08.2016, 20:01

clock-img

mateiicicaa

pencil-img

49

Kdaj pa imaš prvi pregled? Koliko boš takrat noseča?

clock-img

14.08.2016, 20:05

clock-img

banana88

pencil-img

93

Prvu pregled imam 25.8. Sem pa noseca 7/5...

clock-img

14.08.2016, 20:06

clock-img

Storžek3

pencil-img

279

Aha hvala punce! A to je isti center kjer dela Reš? Tam nekje v šiški na novi lokaciji?

clock-img

14.08.2016, 20:11

clock-img

mava1975

pencil-img

402

http://www.noseca.com/popup_slika.html

V Šiški nova lokacija

clock-img

14.08.2016, 20:12

clock-img

mateiicicaa

pencil-img

49

Banana88 no saj potem sva pa blizu, jaz imam pa 24.8., danes sem 7t1d ;-)

clock-img

14.08.2016, 20:12

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

Aha hvala punce! A to je isti center kjer dela Reš? Tam nekje v šiški na novi lokaciji?

To je to. So pa na novi lokaciji, blizu Mercator Centra v Šiški.

http://www.noseca.com/kontakt.html

Če hočeš prav k Pušenjaku potem pokličeš na posebno telefonsko. Če boš klicala direkt k njim te ne bodo mogli naročit. Vsaj tako so meni rekli.

clock-img

14.08.2016, 20:15

clock-img

banana88

pencil-img

93

Hwhe mateiiciica mogoce se pa vidimo pri Strahovi, pri prvem sem spoznala.3 punce iz RR v cakalnici hehehe

clock-img

14.08.2016, 20:18

clock-img

Storžek3

pencil-img

279

Ja sej tukaj sem bila en teden nazaj na prvem pregledu samoplačniško, pri eni ženski ki se tudi Reš piše, ne vem a je to od Reša žena verjetno, samo nisem vedela da Pušenjak tudi tu dela. Sem mislila da ma samo tisto ambolanto pri porodnišnici. Hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem