cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: II pričakujemo AVGUSTA 2016

clock-img

24.08.2016, 08:23

clock-img

Veronique

pencil-img

671

O pa se kako je moznouser posted image meni se je 1x to z nohti zgodilo, ko sem bila prvic N

clock-img

24.08.2016, 08:36

clock-img

izida

pencil-img

282

IZVIRNO SPOROČILO: Kaličopka6

A je možno, da je nosečnost razlog za to, da ti barva ne zagrabi na laseh? Tista, ko ji vedno uporabljam in vedno super zagrabi...? Se puščam presenetit, razočarana nad frizuro seveda, v pon testiram nosečnost.

Ne vem, tega še sicer nisem slišala,mogoče pa drži. Stiskam pestiuser posted image

clock-img

27.08.2016, 12:03

clock-img

Allstar

pencil-img

611

Anaina in Kaličopka6 kako pa vama kaj kaže?

clock-img

27.08.2016, 21:01

clock-img

Kaličopka6

pencil-img

142

Glede na to, da je to četrtič, da se sprašujem ali sem ali nisem n, se mi zdi, da bi znalo biti to to, lahko pa se tudi motim. V pon lulam in tokrat bo test nardil moz :). tako da vse je se mozno :)

clock-img

28.08.2016, 09:00

clock-img

Yogi

pencil-img

146

Danes je že CD40, menstruacije pa od nikjer user posted image . En teden nazaj je bil test sicer negativen. Sem pa ravnokar user posted image zajtrk, ampak možno, da zaradi vseh dopolnil, ki sem jih danes že pohrustala.
Ne vem, ni takih znakov kot ponavadi pa še jajčniki me precej bolijo in imam občutek, da se bo vsak čas ulilo.

clock-img

28.08.2016, 09:17

clock-img

Kaličopka6

pencil-img

142

Yogi testiraj ponovno, če pa ne dobiš m pa pojdi na pregled. Jaz sem imela enake težave preden sem prvič zanosila in se je izkazalo, da imam policistične jajčnike. Da, tudi slabo mi je bilo in sem bruhala, vsi možni znaki, m pa od nikjer. Upam, da si zdrava in da te neha hecat ali pa da je vzrok user posted image , kar ti res iz srca želim. Držim pesti!

clock-img

29.08.2016, 05:51

clock-img

Kaličopka6

pencil-img

142

je nardil test moj in bova ponovila cez tri dni. nisem cist ziher, da je to pozitivno. dodam slikice v naslednjem sporocilu. lp

clock-img

29.08.2016, 05:58

clock-img

Kaličopka6

pencil-img

142

imam album viden vsem, lahko precekirate sliki testa. meni se zdi bolj svoh, tako da sta odprti obe moznosti se vedno, nic ni se potrjeno. album je pa cetrti otrok - 29. dan cikla. dobrodosli komentarji ;) lp

clock-img

29.08.2016, 07:18

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

IZVIRNO SPOROČILO: Kaličopka6

imam album viden vsem, lahko precekirate sliki testa. meni se zdi bolj svoh, tako da sta odprti obe moznosti se vedno, nic ni se potrjeno. album je pa cetrti otrok - 29. dan cikla. dobrodosli komentarji ;) lp

Jaz vidim dve črtici. Čestitkeuser posted image

clock-img

29.08.2016, 10:30

clock-img

Veronique

pencil-img

671

Cestitke tudi od mene, to je sigurno pozitivnouser posted image

clock-img

29.08.2016, 10:55

clock-img

Kaličopka6

pencil-img

142

še tri dni bom trepetala oreng se mi zdi...

zelo mi je čudno, da me tako špika po maternici kot da bi imela krče in se bi pripravljala m. v nobeni n še nisem tega doživela. upam, da vse štima, če pa ne, da se zgodi kar se že mora čimprej in samo od sebe. ne bi si želela ponovno prekinjat na polovici zaradi hib, ki niso združljive z življenjem...

srečno vsem ostalim, upam, da čimprej zagledate tiste oreng pluse in črtice, ko ni več dvoma in da gre vse srečno do konca. ostanite vztrajne in pogumne, polne goreče želje in upanja ter seveda uživajte v seksu na polno ;)

clock-img

29.08.2016, 11:04

clock-img

Katte

pencil-img

3441

To je to. Krči so tudi normalni.
Čestitam in srečno!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

clock-img

29.08.2016, 18:17

clock-img

Yogi

pencil-img

146

Tole je pozitiven test user posted image

Meni se je ulila ravno med pisanjem tistega zgornjega sporočila (vstanem in na stolu flek, wtf, sploh nisem čustila, grrr). Itak pa je bil avgust prepovedan za zanositev, zdaj pa zares v septembru. Se tipkamo tam user posted image

clock-img

30.08.2016, 08:08

clock-img

Anaina

pencil-img

441

Jutro punce.
Jaz je ne pricakujem 26.9. Ker imam daljse cikle. :) kako ste ostale? Upam na čimveč pluskov.
Sem pa drugače glih začela z službo po porodniški in je prav grozno se spet navadit.
Tamali je sicer v varstvu pri babicah in gre zelo rad.
Torej se selim v september.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem