IZVIRNO SPOROČILO: sončektvoj
Pozdravljene punce
Jaz se vam pridružujem :) Nova novinka, z zmedenimi cikli in veliko željo :)
To je moj drugi cikel, 0 otrok. O bi lahko bila po sluzi nekje 21-26.6. Nepričakujem je pa nekje do 21.7. Imam PCO, tako da lahko preseneti.
Srečno vsem in upam da čimprej zagledamo
Moj dragi bi se razjokal :) ne poznam nobenega moškega ki bi imel tak babyfever :) Samo omenim dojenčke pa bi jih šel delat LOL
Kako so pa vaši kaj glede tega ? mene moj kar malo prestraši. Sploh glede da imam PCOS in vem da bom težje izpolnila to njegovo veliko željo.
Dobrodošla! Super, da nas je več
Želim ti, da čim prej ugledaš + na testu. Mi smo začeli delati po novem letu. Moj partner je od začetka tak , da na vse gleda optimistično. Skoraj vsi njegovi prijatelji so po večini frišni očetje, ki so zadevo izpeljali v prvih poskusil,tako da se mi zdi, da je zadevo zagrabil resno
. Prve mesece je bil zelo suveren, ko pa par krogov ni ratalo, je sam priznal, da je to lahko trnova pot. So bili dnevi, ko je prišla tečka in sem bila izjemno razočarana, saj sem si predstavljala neke znakece. Takrat me je objel in rekel, da bo tudi za naju posijal sonček. Vem, da se zelo veseli dneva, ko bo, kot pravi sam, našel še en smisel življenja. Rad pocrklja otroke prijateljev, kar prej ni nikoli delal.
Sem pa izjemno vesela, da je take sorte: Ko bo pač bo, ne razmišljaj preveč o tem in se ne sekiraj ( saj veste, njim je lahko rečti☺) Veliko slabše bi se počutila, če bi v njegovih očeh na dan,
videla razočaranje in žalost.
Pogumno v nove boje!