cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: II pričakujemo JULIJA 2016

clock-img

22.07.2016, 10:56

clock-img

Allstar

pencil-img

611

izida v to se še nisem čisto poglobila in upam da se mi ne bo potrebno user posted image . Kolikor pa vem je motnja lutealne faze lahko razlog za neplodnost oz. težjo zanositev. Normalno naj bi bila 12-14 dni (tujina) oz. 12-16 dni (Slovenija). Če je krajše oz daljše je to hormonska motnja. Razlog naj bi bil v tem, da jajčniki ne proizvedejo dovolj progesterona ali v tem, da se maternica (ali sluznica) ne odzove pravilno na progesteron.
Cikli so lahko recimo 28 dni ali 40 dni (ali manj ali več) lutealna faza (od ovulacije do menstruacije) pa naj bi bila skoraj enaka pri vseh.

< Sporočilo je popravil Allstar -- 22.7.2016 11:03:12 >

clock-img

22.07.2016, 20:40

clock-img

izida

pencil-img

282

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

izida v to se še nisem čisto poglobila in upam da se mi ne bo potrebno user posted image . Kolikor pa vem je motnja lutealne faze lahko razlog za neplodnost oz. težjo zanositev. Normalno naj bi bila 12-14 dni (tujina) oz. 12-16 dni (Slovenija). Če je krajše oz daljše je to hormonska motnja. Razlog naj bi bil v tem, da jajčniki ne proizvedejo dovolj progesterona ali v tem, da se maternica (ali sluznica) ne odzove pravilno na progesteron.
Cikli so lahko recimo 28 dni ali 40 dni (ali manj ali več) lutealna faza (od ovulacije do menstruacije) pa naj bi bila skoraj enaka pri vseh.

Hvala vsem za razlago, res me je zanimalo, v katerem grmu tiči zajec. Mam 14 dni to lutealno fazo, tak da najbrž to ne bo pri meni vzrok.

clock-img

22.07.2016, 20:44

clock-img

Bibabuba12

pencil-img

337

Js sem mnenja, da je krajsa lutealna faza bolj problematicna, ker sluznica se ni zadebeljena in se oplojeno jajcece ne more vgnezdit. Pri daljsi je pa sluznica ze v slabsem stanju, ampak mislim da tu kaksen dan ali dva nista tako strasen problem. Drugace bi js zagotovo morala imeti probleme, ker pri meni je 16 dni.

clock-img

22.07.2016, 20:45

clock-img

izida

pencil-img

282

Punce, mam še 3/4 dni do "vrha" ovulacije, pa testerčki še vedno ne kažejo popolnoma nič. A ni to tako, da bi morali tudi prej in se nato stopnjuje moč črtice?

clock-img

22.07.2016, 20:50

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

IZVIRNO SPOROČILO: izida

Punce, mam še 3/4 dni do "vrha" ovulacije, pa testerčki še vedno ne kažejo popolnoma nič. A ni to tako, da bi morali tudi prej in se nato stopnjuje moč črtice?

Pri meni se nikoli ni stopnjevalo. Kar naenkrat sta bili močni črtici. Očitno imaš ovulacijo kasneje kot misliš.

clock-img

22.07.2016, 20:59

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

Sem šla gledat fotke O testov...na enem je celo rahlo vidna črtica. To je pa tudi vse. Na naslednjem je že močna.

clock-img

22.07.2016, 21:16

clock-img

izida

pencil-img

282

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Pri meni se nikoli ni stopnjevalo. Kar naenkrat sta bili močni črtici. Očitno imaš ovulacijo kasneje kot misliš.

To pa najbrž ne bo držalo, ker imam mesece zaporedoma O spremljane z UZ, ta mesec pa prvič delam teste in je danes 12. dan. Mislila sem, da se to mora stopnjevati...Hvala vseeno za razlago.

clock-img

22.07.2016, 21:21

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

To pa najbrž ne bo držalo, ker imam mesece zaporedoma O spremljane z UZ, ta mesec pa prvič delam teste in je danes 12. dan. Mislila sem, da se to mora stopnjevati...Hvala vseeno za razlago.

Pol pa še bosta dve močni črtici. Kaj so ti pa na UZ povedali? Zdej boš imela najbrž še kakšnega do ovulacije?

clock-img

22.07.2016, 21:24

clock-img

izida

pencil-img

282

Nimam, do junija me je spremljal.Od aprila.Zdaj mam hsg v avgustu, če se ne prime...

clock-img

22.07.2016, 21:29

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

Nimam, do junija me je spremljal.Od aprila.Zdaj mam hsg v avgustu, če se ne prime...

Upam da hsg ne bo potreben. Najbolje je da zdej vsak dan delaš teste. Pri meni je bil test v nedeljo popoldne pozitiven, glede na UZ je bila ovulacija potem šele v sredo. Se splača bit priden še nekaj dni po pozitivnem testu.

Pošlji mi na ZS podatke pa ti pošljem še svoje teste.

clock-img

22.07.2016, 21:31

clock-img

izida

pencil-img

282

Res hvala za podrobna navodila in za ponudbo. Pišem zs.

clock-img

22.07.2016, 21:35

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

NP. Itak se mi zdi da je pru vsaki drugače. Bi lahko že diplomirale iz ovulacijskih testov in ostalih zadev.

clock-img

22.07.2016, 21:56

clock-img

aischa2

pencil-img

36

En lep večer tudi od mene.Učeraj sem se naročila na prvi pregled in me je narocila 9.8, dva dni preden bi imela pdp, tako, da upam, da izvem lepe novicke.In da nas naš angelcek pazi iz nebes.Za vse katere cakate plusek drzim mocmo pesti.

clock-img

22.07.2016, 22:30

clock-img

Allstar

pencil-img

611

izida jaz naj bi imela ovulacijo (po aplikaciji) jutri. Včeraj se mi je pokazala čisto blaga črtica, komaj vidna, danes je že vidna, ampak še vseeno rahla. Bomo videli kaj bo jutri. Verjetno bo jutri proti večeru pozitiven test in potem v nedeljo O. Pa se mi bo zopet prestavila za kakšen dan user posted image

clock-img

22.07.2016, 23:02

clock-img

Allstar

pencil-img

611

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

uf, jaz sem naslednja na seznamu... Me že stiska...
Dobro jutro, punce.
Petek je. Komaj čakam, da je službe konec, čez vikend bom pa že vedela, pri čem sem.

Katte kdaj boš delala test? Držim pesti user posted image !

Ashatan, kak pa kaj tebi kaže? Že celo večnost se nisi oglasila, te že prav pogrešam user posted image

clock-img

22.07.2016, 23:39

clock-img

izida

pencil-img

282

Hvala Allstar, bom pozorna. Katte, tudi jaz stiskam pestiuser posted image

clock-img

23.07.2016, 05:44

clock-img

Storžek3

pencil-img

279

izida pri meni pa se stopnjuje črtica na O testih. V ene treh, štirih dneh postane močna, potem naslednji dan pa je skoraj ni več.

navijam punce, da bo ta mesec še bolj zelen!

clock-img

23.07.2016, 06:22

clock-img

Storžek3

pencil-img

279

Moje črtice od torka do petka od zgoraj navzdol. Se mi zdi da se kar hitro veča hormon? Kaj mislite? http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=165680

moj G je na dopustu in bo pregled šele ful pozno, tko da razmišljam, da bi šla nekam samoplačniško, ker gremo potem za 1 mesec na dopust in bi rada izključila IMN ali kake druge težave.

clock-img

23.07.2016, 06:32

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

Moje črtice od torka do petka od zgoraj navzdol. Se mi zdi da se kar hitro veča hormon? Kaj mislite? http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=165680

moj G je na dopustu in bo pregled šele ful pozno, tko da razmišljam, da bi šla nekam samoplačniško, ker gremo potem za 1 mesec na dopust in bi rada izključila IMN ali kake druge težave.

Lepi dve črtici imaš. Meni ni žal, da sem šla samoplačniško na UZ. Pa je med pregledoma manj kot 2 tedna. Sem zdej pomirjena, ker vem da je vse ok.

< Sporočilo je popravil Sofie -- 23.7.2016 6:33:06 >

clock-img

23.07.2016, 06:37

clock-img

Storžek3

pencil-img

279

kam pa si šla na samoplačniškega?

clock-img

23.07.2016, 06:47

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

kam pa si šla na samoplačniškega?

V Dravlje oz. zdej so se preselili v Šentvid. Stane 35€.

http://noseca.com/

clock-img

23.07.2016, 07:20

clock-img

Storžek3

pencil-img

279

Super! Hvala za info. Bom šla tudi jaz tja. Kok hitro pa so te naročili?

clock-img

23.07.2016, 07:44

clock-img

Bibabuba12

pencil-img

337

Po moje da se bom js tudi sem narocila, ker bova mela se opravke v Lj in se nama splaca it sem, ker kolikor sem brala, so bile vse punce full zadovoljne. user posted image

clock-img

23.07.2016, 08:48

clock-img

Veronique

pencil-img

671

storzek3 zelo lep napredek pri crticahuser posted image

clock-img

23.07.2016, 08:53

clock-img

Katriss

pencil-img

111

Punce, čestitke za nove črtice user posted image Pri meni user posted image prišla že 3 dni prej...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem