Sofie, živi normalno, popij kak koktejl, predvsem uživaj. Zarodek se v steno matrnice vgnezdi po izostanku, do takrat pa ni panike. Treba uživati in si privoščiti, ker bogme je potem tistih 9 mesecev vse sorte odrekanja prav dolgo in potem še dalje zaradi dojenja.......
Sem pa jaz tam, ko ni muh in sem prav jezna, M bi po koledarčku morala dobiti v torek, po mojih izračunih pa včeraj. In je še vedno ni . Ni še zamujala, vsaj spomnim se ne da bi kdaj, marca je bila par dni prehitra. In sem naredila danes test, celo dva z istim urinom, test iz Plodnost.si je popolnoma negativen, Baby Check mini je pa ena velika baraba, ko sem ga naredila je bil negativen. Sem otroke v šolo peljala, avto šla prat.......pridem domov, ga vzamem v roke da ga stran vržem, in ga kot me vse spet začnem gledati, in kaj nima baraba pod enim kotom tako kot da bi se malo hotela videti črtica. Je na pravem mestu, samo ono, daj ne zdaj še mene zaj..... s temi testi noooo, kot da imam čas in živce za tole! Je pa res, vsakič ko sem bila noseča smo pdp za en teden zamikali, ker sem vedno kasneje zanosila, ampak dan po izostanku je vedno jasno pokazal, sicer nežno črtico, a bila je takšna, da so jo tudi ostali videli, ne le jaz v nekem namišljenem svetu.
Znakom nimam nobenih posebnih, na čase se mi zdi, da me začne navijati v trebuhu, da ono ahaaa, se bo končno vlila in bo mir, pa se spet konča. Prsa občutljiva, ampak to so vedno zadnji teden pred M.
Bože no, če so testi negativno, naj se že vlije, ker sem oba dopusta rezervirala glede na menstro itak, ki vedno na 30 dan pricuri in če se bo tole še kak dan ali dva zavleklo, bom imela točno obakrat na dopustu še menstro povrhu vsega.