cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: II pričakujemo JUNIJA 2016

clock-img

23.06.2016, 08:31

clock-img

Ashatan

pencil-img

432

Sofie, živi normalno, popij kak koktejl, predvsem uživaj. Zarodek se v steno matrnice vgnezdi po izostanku, do takrat pa ni panike. Treba uživati in si privoščiti, ker bogme je potem tistih 9 mesecev vse sorte odrekanja prav dolgo in potem še dalje zaradi dojenja.......

Sem pa jaz tam, ko ni muh in sem prav jezna, M bi po koledarčku morala dobiti v torek, po mojih izračunih pa včeraj. In je še vedno niuser posted image . Ni še zamujala, vsaj spomnim se ne da bi kdaj, marca je bila par dni prehitra. In sem naredila danes test, celo dva z istim urinom, test iz Plodnost.si je popolnoma negativen, Baby Check mini je pa ena velika baraba, ko sem ga naredila je bil negativen. Sem otroke v šolo peljala, avto šla prat.......pridem domov, ga vzamem v roke da ga stran vržem, in ga kot me vse spet začnem gledati, in kaj nima baraba pod enim kotom tako kot da bi se malo hotela videti črtica. Je na pravem mestu, samo ono, daj ne zdaj še mene zaj..... s temi testi noooo, kot da imam čas in živce za tole! Je pa res, vsakič ko sem bila noseča smo pdp za en teden zamikali, ker sem vedno kasneje zanosila, ampak dan po izostanku je vedno jasno pokazal, sicer nežno črtico, a bila je takšna, da so jo tudi ostali videli, ne le jaz v nekem namišljenem svetu.
Znakom nimam nobenih posebnih, na čase se mi zdi, da me začne navijati v trebuhu, da ono ahaaa, se bo končno vlila in bo mir, pa se spet konča. Prsa občutljiva, ampak to so vedno zadnji teden pred M.
Bože no, če so testi negativno, naj se že vlije, ker sem oba dopusta rezervirala glede na menstro itak, ki vedno na 30 dan pricuri in če se bo tole še kak dan ali dva zavleklo, bom imela točno obakrat na dopustu še menstro povrhu vsega.

clock-img

23.06.2016, 08:36

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

Sofie, živi normalno, popij kak koktejl, predvsem uživaj. Zarodek se v steno matrnice vgnezdi po izostanku, do takrat pa ni panike. Treba uživati in si privoščiti, ker bogme je potem tistih 9 mesecev vse sorte odrekanja prav dolgo in potem še dalje zaradi dojenja.......

Sem pa jaz tam, ko ni muh in sem prav jezna, M bi po koledarčku morala dobiti v torek, po mojih izračunih pa včeraj. In je še vedno niuser posted image . Ni še zamujala, vsaj spomnim se ne da bi kdaj, marca je bila par dni prehitra. In sem naredila danes test, celo dva z istim urinom, test iz Plodnost.si je popolnoma negativen, Baby Check mini je pa ena velika baraba, ko sem ga naredila je bil negativen. Sem otroke v šolo peljala, avto šla prat.......pridem domov, ga vzamem v roke da ga stran vržem, in ga kot me vse spet začnem gledati, in kaj nima baraba pod enim kotom tako kot da bi se malo hotela videti črtica. Je na pravem mestu, samo ono, daj ne zdaj še mene zaj..... s temi testi noooo, kot da imam čas in živce za tole! Je pa res, vsakič ko sem bila noseča smo pdp za en teden zamikali, ker sem vedno kasneje zanosila, ampak dan po izostanku je vedno jasno pokazal, sicer nežno črtico, a bila je takšna, da so jo tudi ostali videli, ne le jaz v nekem namišljenem svetu.
Znakom nimam nobenih posebnih, na čase se mi zdi, da me začne navijati v trebuhu, da ono ahaaa, se bo končno vlila in bo mir, pa se spet konča. Prsa občutljiva, ampak to so vedno zadnji teden pred M.
Bože no, če so testi negativno, naj se že vlije, ker sem oba dopusta rezervirala glede na menstro itak, ki vedno na 30 dan pricuri in če se bo tole še kak dan ali dva zavleklo, bom imela točno obakrat na dopustu še menstro povrhu vsega.

Baby check mini je meni pokazal rahlo črtico pa se je čez 2 uri .. enkrat pa naslednji dan, ulila ... je pa nekej, po 10min ni test več veljaven ...

clock-img

23.06.2016, 08:46

clock-img

Ashatan

pencil-img

432

Vem touser posted image . Mislim, da je bil moj post bolj v smislu, kaj me sedaj vse skupaj zaj...., če očitno nisem user posted image , naj se vlije in gremo dalje v novi mesec, ne pa da me sedaj tako heca user posted image

clock-img

23.06.2016, 09:09

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Vem touser posted image . Mislim, da je bil moj post bolj v smislu, kaj me sedaj vse skupaj zaj...., če očitno nisem user posted image , naj se vlije in gremo dalje v novi mesec, ne pa da me sedaj tako heca user posted image

Lahko je pa tok mal hormona, da ti bo čez 2 dni pokazal drguače user posted image
SEj vep kako rečejo, dokler se ne ulije je še upanje user posted image

clock-img

23.06.2016, 11:02

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

Ja sej živim normalno...tudi spijem kaj. Pri kavi je pa itak tako da imam nizek pritisk...spijem ene tri kave na dan...drugače se mi vrti.

No zdej bom imela malo manj slabe vesti.

Drugače me pa že dva dni trebuh boli...samo ne vem točno kaj...pomoje sem se malo prehladila. Ker za M še ni čas. Je šele en teden po O.

Ashatan držim pesti.

< Sporočilo je popravil Sofie -- 23.6.2016 11:03:43 >

clock-img

23.06.2016, 11:09

clock-img

Luminnel

pencil-img

223

Midva sva sla pa vceraj v kino in sem prvic v zivljenju cutila spikanje v jajcnikih... Do sedaj sploh nisem vedela kako to izgleda. Drugace pa se ne dogaja nic posebnega, tudi prsi niso napete (mogoce res malenkost) in nabrekle bradavice kot prejsnji mesec.

P.s. Ne vem ce sem vceraj povedala ampak predvcerajsnjim sem sanjala, da sem zagledala dve crtici in da sem rodila puncko. 😍
Ko sem mojemu povedala me je takoj prizemljil, ces da ne bom prevec razocarana, ce ne bodo user posted image ta mesec. user posted image

clock-img

23.06.2016, 11:20

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

A katera mogoče ve...a bolečina v enem jajčniku je najbrž vnetje? Ker boli me samo desni. In ne špika...ampak prav boli. Pa glih v desnem sem imela celo en folikeluser posted image

clock-img

23.06.2016, 11:34

clock-img

Storžek3

pencil-img

279

sophie mene med O tudi prav boli en jajčnik. Pa včasih čutim bolečino še par dni po O.

ashatan držim pesti! Kaj pa če bi še kak test naredila?

Jaz sem dobila M in me lahko pobarvate v rdečo. Ta mesec me je ful hecala M in me je ful potrlo ko je prišla. Naslednji mesec bom bolj močna in ne delam testa dokler ni par dni izostanka oziroma grem na krvnega.

< Sporočilo je popravil Storžek3 -- 23.6.2016 11:35:55 >

clock-img

23.06.2016, 11:34

clock-img

Yuki

pencil-img

55

Živijo!
Sem čisto nova članica, ki vas spremlja že čisto predolgo ...
Ampak po 9 krogih poskušanja, sem včeraj zagledala prvi user posted image !!! (ne dojamem še čisto)

Moja menstruacija je bila tiste zoprne vrste, ko se par dni prej pojavi rjav izcedek, pa še moji cikli so kratki le 23 ali 24 dni. Tudi moj emšo ni med najboljšimi. Bo pa to moj prviuser posted image

V petek sem bila že čisti down, ker sem imela znani predmenstruacijski izcedek (ki je bil sicer bolj roza), ampak M pa ni bilo od nikoderuser posted image . Zgleda je pikica takrat ravno gnezdila!

Ta mesec sem prvič pila krvomočnico in 2x sem se namazala s progestronsko kremo (iz iHerba). Mogoče je to pomagalo, ali je bil pač pravi čas.

clock-img

23.06.2016, 11:41

clock-img

Ashatan

pencil-img

432

Čestitam Yukiuser posted image

clock-img

23.06.2016, 11:41

clock-img

Ashatan

pencil-img

432

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

A katera mogoče ve...a bolečina v enem jajčniku je najbrž vnetje? Ker boli me samo desni. In ne špika...ampak prav boli. Pa glih v desnem sem imela celo en folikeluser posted image

Mene vedno izmenično boli, en ciklus leva stran, drugi cikel desna.

clock-img

23.06.2016, 11:46

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

Mene vedno izmenično boli, en ciklus leva stran, drugi cikel desna.

A med O al pol? Ker jaz sem nekje 9 dni po O.

clock-img

23.06.2016, 11:48

clock-img

Damuš

pencil-img

506

Sofie to je čisto normalno. Mene včasih tudi boli, konkretno boli. Se spomnim včasih niti hodit nisem mogla. Tako da vse je Ok, samo ovulacijo čutiš. Sprosti se, bodita pridna, pa bo. A to te prvič tako boli? ti je G. predpisala kakšne hormonske tablete? (sorry nisem veliko tu gor pa ne sledim, mogoče si že povedala).

clock-img

23.06.2016, 11:51

clock-img

Ashatan

pencil-img

432

IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel

Midva sva sla pa vceraj v kino in sem prvic v zivljenju cutila spikanje v jajcnikih... Do sedaj sploh nisem vedela kako to izgleda. Drugace pa se ne dogaja nic posebnega, tudi prsi niso napete (mogoce res malenkost) in nabrekle bradavice kot prejsnji mesec.

P.s. Ne vem ce sem vceraj povedala ampak predvcerajsnjim sem sanjala, da sem zagledala dve crtici in da sem rodila puncko. 😍
Ko sem mojemu povedala me je takoj prizemljil, ces da ne bom prevec razocarana, ce ne bodo user posted image ta mesec. user posted image

Joj ti naši moški pa znajo včasih biti hecniuser posted image

Jaz mojemu nisem nič povedala, da mi že dva dni zamuja, ker so testi negativni. On si ful želi, pa mu ne želim dajati nekega lažnega upanja, ker bo potem še bolj žalosten od mene, ko se bo vlila. Me je pa včeraj vprašal, če sem noseča, zgleda da potiho nekaj na skrivaj štejeuser posted image

clock-img

23.06.2016, 12:16

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

Sofie to je čisto normalno. Mene včasih tudi boli, konkretno boli. Se spomnim včasih niti hodit nisem mogla. Tako da vse je Ok, samo ovulacijo čutiš. Sprosti se, bodita pridna, pa bo. A to te prvič tako boli? ti je G. predpisala kakšne hormonske tablete? (sorry nisem veliko tu gor pa ne sledim, mogoče si že povedala).

Ja sej...boli precej. Sem pa 9 dni po ovulaciji. No sej najbrž bo minilo.

clock-img

23.06.2016, 12:19

clock-img

Luminnel

pencil-img

223

Ja jaz imam občutek, da tudi moj večkrat več ve kot jaz mislim. Mogoče včasih kaj omenim mimogrede in to si še kako dobro zapomni... Tudi npr. sigurno točno ve kdaj naj bi delala teste. Ker me vpraša, ko imam menstruacijo, da mi ne teži potem in si zapomni. Čeprav ga tudi jaz malce potegnem za nos. user posted image Ker točno vem, da si bo zapomnil vedno povem kakšen dan kasneje. Zato, da se sama prepričam v rezultat. user posted image Ja sej vem, vse imam preračunano. user posted image Pač takšna sem, vse je pod nadzorom. Razen tega, kdaj bom dejansko zanosila. user posted image

clock-img

23.06.2016, 12:40

clock-img

katjesss

pencil-img

303

Hehe ja itak da oni tudi tako po tihem spremljajo nase cikle :D

Luminnel a ti si zdaj bila na clomidu, ali sem te s katero zamenjala??

clock-img

23.06.2016, 12:50

clock-img

Luminnel

pencil-img

223

Ja jaz sem sedaj drugi mesec na Clomidu...

Prej ste se pogovarjale o alkoholu. Jaz ze drugace zelo malo pijem sedaj zadnjega pol leta pa sem mogoce enkrat na mesec spila kaksen deci dobrega vina. Kadim sploh ne, kavo pa spijem obcasno mogoce na 14dni. Tako, da ravno takih razvad nimam, ki bi se jim morala stezka odpovedati.

clock-img

23.06.2016, 12:59

clock-img

katjesss

pencil-img

303

Na vsake tolko mi rata se se dejansko kaj oglasit, berem pa vas bolj redno :D

In kako prenasas clomid, ker ene pravijo, da je kr hudo oz zna bit neprijetno...pa hodis na UZ ...saj vem da ste ze pisale, ampak prav zapomnila si nisem katera je na clomidu brez spremljave, katero pa spremljajo z UZ..

Drugace pa cestitke vsem user posted image ...nedelja me je kar v dobro voljo spravila, pridne ste ble punce...in vse dobro za naprej...

clock-img

23.06.2016, 13:16

clock-img

aja2

pencil-img

189

Hej punce, danes sem bila na pregledu (5 2/7), vendar se na uz-ju ni nic videlo in me gin. poslje na krvni test. Rezultat imam sedaj pred sabo (S-BetaHCG 1143.0)-jupi. Narocena sem bila hitro zato, ker gin. gre na dopust, ko se vrne pa gremo mi na morje. Vendar glede na rezultat krvnega testa mislim, da ni vec dvomov. Kaj pravite punce?

clock-img

23.06.2016, 13:21

clock-img

Ashatan

pencil-img

432

IZVIRNO SPOROČILO: aja2

Hej punce, danes sem bila na pregledu (5 2/7), vendar se na uz-ju ni nic videlo in me gin. poslje na krvni test. Rezultat imam sedaj pred sabo (S-BetaHCG 1143.0)-jupi. Narocena sem bila hitro zato, ker gin. gre na dopust, ko se vrne pa gremo mi na morje. Vendar glede na rezultat krvnega testa mislim, da ni vec dvomov. Kaj pravite punce?

Težava teh prehitrih pregledov v nosečnosti je ponavadi ta, da se ali nič še ne vidi, ali da je rumenjakec še prazen, ali da se srčka še ne vidi in nas spet čisto v dvome in depro spravijo. Eni G zaradi tega ne naročajo več pred 8t, pa če se na glavo postaviš, da bi rad prej.
Ampak čisto razumem, seveda te je prej naročil, če gre na dopust. BHcg pa čisto lepo kaže, da nosečnost je, le da še ni vidna, ampak to je vsaki dan malo večje in se bo kmalu videlo in potem zraslo na ogrooomno lubenico user posted image

clock-img

23.06.2016, 13:29

clock-img

aja2

pencil-img

189

Hvala za lepe besede. Jaz sploh nisem dvomila, da nosecnosti ni, ker me kar nekaj znakcev opozarja na to in sem nekako "vedela" da pa se ne bo nic videlo, gajn da me je poslal na krvnega, da bom lahko naprej mirno spala. Jutri grem nazaj do gin. V prvi nosecnosti sem imela pregled pri dopolnjenih 8. tednih in se je vse lepo videlo in prepricana sem da se bo tudi tokrat, ko bo cas za to. Lp punce, se se javim.

clock-img

23.06.2016, 14:05

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: aja2

Pa si tok noseča...5T 2/7 ... GV bi se mogla vidt drgač ...

clock-img

23.06.2016, 14:14

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel

Ja jaz sem sedaj drugi mesec na Clomidu...

Prej ste se pogovarjale o alkoholu. Jaz ze drugace zelo malo pijem sedaj zadnjega pol leta pa sem mogoce enkrat na mesec spila kaksen deci dobrega vina. Kadim sploh ne, kavo pa spijem obcasno mogoce na 14dni. Tako, da ravno takih razvad nimam, ki bi se jim morala stezka odpovedati.

In kako se počutiš? Kakšno dozo pa imaš? Jaz z julijem začnem s Clomidom. A te kaj spremljajo?

Meni se bo najbrž tako neumno izšlo, da bo moj G takrat, ko bi morala imeti une 3 ultrazvoke na dopustuuser posted image So mi rekli, da nadomestna dr. sprejema samo nujne primere in da to ni nujnouser posted image Tako, da bom šla pomoje kar samoplačniško nekam. Upam da mi dajo kaj popusta, ker drugače je en UZ 50€user posted image

< Sporočilo je popravil Sofie -- 23.6.2016 14:15:08 >

clock-img

23.06.2016, 14:20

clock-img

Luminnel

pencil-img

223

Prejšnji mesec sem jemala po 1 tableto na dan... takrat sem hodila na UZ in me je ginekologinja spremljala. Imela sem boleče prsi, stalno nabrekle bradavice... ostalih simptomov niti nisem čutila.
Sedaj sem imela po 2 tableti na dan in sem brez UZ pregledov. Nekih posebnih težav nimam, razen včeraj sem imela špikanje v jajčnikih in malce imam napete prsi.
Edino splošno počutje je mogoče malce slabše in nimam toliko energije. Ne vem pa ali je to zaradi Clomida ali samo vreme tako vpliva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem