IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3
Izida kako je? Upam da si nalulala in nam od veselja pozabila sporočit
Pozdravljene, ringarajavke
Lepo, da tako stiskate pesti zame, a Vam moram žal sporočiti, da včerajšnja morebitna rahla črtica ni imela veze z nosečnostjo, danes zjutraj me je namreč presenetila
. Kaj moremo, gremo 6. bitki naproti in v prestavitev na julijski seznam. Nisem pretirano žalostna, čeprav sem malce zajokala, ker sem bila v sebi zelo suverena, da mora uspeti (tako zaradi poznavanja dneva O preko UZ,pa tudi krvomočnica mi je vlila upanje in to špikanje od O naprej). Čudno mi je le to, da je predvčerajšnjim zvečer bilo po SO tako rjavkasto, potem pa celi dan nič do danes zjutraj. Po navadi se meni v celoti vlije v vsej svoji lepoti. S partnerjem sva se ravno danes pogovarjala, da sploh ne bi več debatirala o tej temi in poskušala, čeprav veste, da to ne gre tako (razmišljanje o O je prisotno žal vsem tistim, ki načrtujemo). In punce, v tem času sem ugotovila, da to, da mi nekdo reče sprosti se, odmisli in bo, to mi je v eh trenutkih nepotrebna in zlajnana fraza.
Čeprav komaj pol leta, pa vseeno, mlada sva (26 in 28) in si rečem, kaj je narobe z nama, da ne gre... Kdaj bova pa midva deležna te sreče
Pa še to si želiva samo enega navihančka, tu bi pa se zgodba končala.... Naučila sem se, da gre za izjemno težko stopničko v življenju in vse, ki stopamo po poti do tega cilja, navdaja strah, da ne bo še težje. Zato občudujem vse punce , ki ste v tem že leta in ne obupate. Verjamem, da bomo enkrat nagrajene s
Sprostiti bo treba svoj um in misli, v sebi pa imeti pozitivo. Tako da, punce, stiiiiiskam pesti, da bo katera vseeno še ujela februar.
, naša bodoča pikica se je očitno že odločila, da ne bo zimska!
Za vse, ki pričakujete
, pa verjamem, da ga kmalu ugledate. Vas pridem kaj pozdravit še pred julijem