IZVIRNO SPOROČILO: morskazvezdica
Ja se strinjam da bi bilo imet pestro se enega februarcka,sploh ce bo tak karakter kot nasa gospodicna imam pa res napihnjen spodnji del trebuha.tako da ce bo M prisla,potem mislim da bo kar bolece vse skupaj.
Morskazvezdica, si mogoče že slišala za izraz "threenager"
no naš mladenič je sedaj ravno v tej fazi in boljše, da ne govorim, s čim vse se spopadamo
ravno včeraj zvečer smo imeli pred spanjem eno "lušno" prigodo v njegovem stilu seveda. Po večerji je z mize vzel ribjo konzervo in na vsak način hotel, da mu jo odprem. Seveda mu je nisem hotela, ker sem vedela, da je ne bi pojedel, ampak bi končala v smeteh. Sledil je seveda naval trme in besa. Vzel je konzervo in z njo letel v zgornji štuk k moji mami. Tam je našel kladivo in sredi dnevne sobe parkrat z vso močjo udaril po konzervi, da se je ta razletela in seveda tiste ribe z oljem so letele vse naokrog, po tepihu, sedežni, da ne govorim, da je bil sam prešprican s tem smrdljivim oljem
obup skratka..no ampak to je že bolj za na kak drug forum. Samo toliko za pokušino, da veste, da mi res ni dolgčas, pa da še vam malo popestrim to sončno sobotno popoldne
No zdaj si lahko tudi mislite, zakaj pri nas trenutno nobena roža ne preživi. Ker jo naš mojster poreže in požaga še predno reva sploh lahko zacveti