cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: II pričakujemo APRILA 2016

clock-img

15.04.2016, 10:05

clock-img

mimi_ka

pencil-img

678

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Janchek, 9. julija. Kmalu :)

Hm ... jaz sem mislila pa da prej ... ubistvu niti tok ne zaostajam user posted image
JOj, me kr zvije .. vi ste vse dale že morfo čez, ti še celo amnio ... grrrr ... jst pa sam k pomislm na tork, pa bom šele 18T ... user posted image

Janchek itak da bo vse ok. Me tukaj držimo pesti zate in za tvojega user posted image vse bo v redu, boš videla user posted image

clock-img

15.04.2016, 10:05

clock-img

Amour

pencil-img

311

Janchek, a veš, da sem ravno zadnjič možu rekla, da sta mi prvi dve tretjini minili brez posebnih skrbi, itak, po malem te vedno skrbi, ampak nekako nisem zares dvomila, da bi šlo lahko kaj narobe. Zdaj, ko smo začeli zadnjo tretjino, pa samo tuhtam, kaj vse se lahko zaplete par tednov pred rokom in med porodom.
Tako da v resnici je mene začelo zvijati šele zdaj user posted image
No, evo, mi smo danes napolnili 28. teden, jutri začnemo 29. Pri meni v glavi je ves čas prelomnica 30. teden, se mi zdi, da takrat pa začne iti zaresuser posted image user posted image . Ne vem, zakaj tako razmišljam, a nekako se mi zdi, da ko prideš čez 30-ko, pa lahko kar vsak cajt rodiš user posted image
(smo ravno zadnjič doma debatirali, da v naši familiji vsi rojevamo po roku in na hitro ;) )

clock-img

15.04.2016, 10:34

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Janchek, a veš, da sem ravno zadnjič možu rekla, da sta mi prvi dve tretjini minili brez posebnih skrbi, itak, po malem te vedno skrbi, ampak nekako nisem zares dvomila, da bi šlo lahko kaj narobe. Zdaj, ko smo začeli zadnjo tretjino, pa samo tuhtam, kaj vse se lahko zaplete par tednov pred rokom in med porodom.
Tako da v resnici je mene začelo zvijati šele zdaj user posted image
No, evo, mi smo danes napolnili 28. teden, jutri začnemo 29. Pri meni v glavi je ves čas prelomnica 30. teden, se mi zdi, da takrat pa začne iti zaresuser posted image user posted image . Ne vem, zakaj tako razmišljam, a nekako se mi zdi, da ko prideš čez 30-ko, pa lahko kar vsak cajt rodiš user posted image
(smo ravno zadnjič doma debatirali, da v naši familiji vsi rojevamo po roku in na hitro ;) )

Ja, 30T je res prelomnica, ker če tudf takrt rodiš je z otročkom OK ... user posted image
Opažam, da sva narazen ravno 11T user posted image
Men so npr pri 32T delali zunanji obrat in so rekl, da lahko tud rodim ko se bom vračala domov ... no in sm se mal bala ... pa sm šla vseen 2 dni čez rok user posted image
Med porodom boš mela tok enih strokovnjakov okol, da te bojo že zrihtal tko k treba, edin če si ena izmed tistih zagovornic k hočjo rodit doma user posted image

clock-img

15.04.2016, 13:34

clock-img

pikapoka pika

pencil-img

218

Jooooj danes me je začelo že psihirat s testi pa mam še 1 teden do M. sem mela O par dni prej kot ponavadi zato mislim, da jo v petek ne pričakujem.
Ahhh pa tko sem fajn odmislila ta mesec user posted image user posted image

clock-img

15.04.2016, 14:14

clock-img

Sareta88

pencil-img

169

pikapoka pika te že prsti srbijo? Ma jaz pa bom kar počakala, ker ne vem točno kdaj sem imela O. Po nekem izcedku imam na sumu četrtek 7.4., torej bi lahko pokazalo že kej proti koncu naslednjega tedna, ampak naj bo 24.4. kot je napisano :)
Imaš že kake znake?

clock-img

15.04.2016, 15:02

clock-img

mojamiška

pencil-img

410

Evo še ena, ki jo prsti srbijo, me že 2 dni neki šraufa. Ma še dobr da nimam testa doma, kupit ga pa tut nebom šla k ponavad ko ga nardim se mi pa ulije.

Sem šla prou gledat seznamček, Daise se ni nič oglasila, upam, da z razlogom.

Jutr je madjanca, a tebe tut že kej srbijo prsti?

Ma smo obupne aneuser posted image

clock-img

15.04.2016, 15:06

clock-img

Sareta88

pencil-img

169

mojamiška kdaj imaš pa potem namen delat test? Po vikendu? Glede na to, da si rekla, da ga ne boš šla kupit ;)
Te špika v jajčnikih al?

clock-img

15.04.2016, 15:14

clock-img

mojamiška

pencil-img

410

Nimam pojma kako dolgo bom zdržala, včas ga js še nebi delala pa me moj prepriča. Sej če me prime grem tut v nedeljo lahko po test.
Ma niti ne, sm pa tja mal ampak mam tako tiščanje tko gor višje, ponavad k čakam m me tišči dol nižje, zdej pa mal zašraufa in je to touser posted image sm zakomplicirala aneuser posted image
Sej pomoje je psiha, čeprou sm se ta mesec res odklopila in niti ne pričakujem, da bo kej ratalo glede na moj pco...

clock-img

15.04.2016, 16:10

clock-img

pikapoka pika

pencil-img

218

Saretta88 nič znakov nimam. ampak v glavi samo še preračunavam kdaj najprej bo test že pokazal.. Sem čist zmešana a ne? Sicer se tukaj ne zdi ampak jaz sem drugače ful bolj prizemljena in realistična oseba ampak pri teh testih se mi pa čisto zrola user posted image . Jaz sem mela pozitiven O test v četrtek 7.4. Zjutraj in mislim da je bila pol v petek O.
Maš ti kaj znakov saretta88?

clock-img

15.04.2016, 16:21

clock-img

..noname..

pencil-img

713

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Evo še ena, ki jo prsti srbijo, me že 2 dni neki šraufa. Ma še dobr da nimam testa doma, kupit ga pa tut nebom šla k ponavad ko ga nardim se mi pa ulije.

Na žalost je Daise dočakala user posted image , trenutno je pa na bolniški. Morda se zato nič ne oglasi.

clock-img

15.04.2016, 16:38

clock-img

Ashatan

pencil-img

432

Kaj pa naj jaz rečem, s štirimi otroci doma, ko mi kak dan še do njih ni, kaj šele do kakšnega dojenčkauser posted image user posted image . To so čisto normalno občutki, jaz sem sedaj imela neko obdobje, ko bi se najraje z možem pogovorila, da mi res ni do dojenčka, pikola, ko te štiri komaj sfolgam na čase. Potem pa spet pride želja in misel, če jih 4 zmorem, se eden več še pozna ne. Res pa je, da je najhuje, ko kdo ponoči do mene priblodi, nimam energije jaz več za tole in ko pomislim, da enih 5x vstajanje na noč bi si kar jajčnike sama zvezala v vozel user posted image user posted image

Nehajte s temi testi predčasnimi, ker me not potegnete čisto, da kar nekaj računati začnem, a ta mesec sploh neke realne šanse ni za plusek user posted image

clock-img

15.04.2016, 16:46

clock-img

madjanca

pencil-img

769

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Ja so me zasrbeli ze vceraj, pa sem si rekla, da bom pocakala do jutri.. in tudi danes sem enega vrgla stran... tako, da jutri sploh ne bom delala.. me ze nekaj crvici in vse kaze, da bo prisla kmalu... mi je pa cudno, ker mi teza narasca dokler ne dobim user posted image , meni pa je ze zacela padat... tako, da res ne vem kaj naj si mislim user posted image

Sem pa prej pisala mail svoji g, ce sem sploh prav izracunala, kdaj bi jo morala dobit in kako naj naprej delam s temi tableti..

clock-img

15.04.2016, 17:40

clock-img

Sareta88

pencil-img

169

pikapoka pika ah sej vem, te razumem. Tudi jaz si rečem, da ne bom razmišljala o tem pa ne morem, da ne bi, tako pač je, sploh, ko je želja po otroku.
Nimam nič ekstra znakov. Nekej me je sicer špikalo po jajčnikih včeraj pa tudi danes kdaj začutim, kar sicer ni v navadi pred M. Pa mogoče opažam na hlačkah malo izcedka, kot belega toka, ki ga tudi prej nikoli nisem imela, ma to mi se zdi tako, nič kej za bit posebej pozoren ali pa da bi lahko bil kak znak. No ne vem.

clock-img

15.04.2016, 17:48

clock-img

Damuš

pencil-img

506

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

Nehajte s temi testi predčasnimi, ker me not potegnete čisto, da kar nekaj računati začnem, a ta mesec sploh neke realne šanse ni za plusek user posted image

Točno to sem hotela napisati. Meni gre vedno čist super, dokler ne grem brat te teme. Pol pa začnem razmišljati, da bi kar delala testke (sploh še ni čas, drugačeuser posted image ). Sem si obljubila, da od sedaj pa RES počakam, da priteče. Ker tole testkanje prej (no, sej ni bilo prej prejšnji mesec ... sem šele kupila testek (na dan ko bi mogla dobit M, pa do popoldneva ni bilo še nič)) je čist brezvezno psihiranje. Vsaj zame.

Tako da upam, da zdržim dovolj dolgo.

clock-img

15.04.2016, 19:57

clock-img

pikapoka pika

pencil-img

218

No prav, bom nehala..sicer sem mislila da je temu forum namenjen in ne vem zakaj bi se lahko pogovarjale o nosečnoških znakih pred M, ne pa o testih pred M? Vam javim čez 1 teden, če sploh..user posted image

clock-img

15.04.2016, 20:13

clock-img

Damuš

pencil-img

506

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

No prav, bom nehala..sicer sem mislila da je temu forum namenjen in ne vem zakaj bi se lahko pogovarjale o nosečnoških znakih pred M, ne pa o testih pred M? Vam javim čez 1 teden, če sploh..user posted image

Joj Pikapoka pika ne tolk resno vsega vzet. Mislim da sva obe z Ashatan pisali v hecu (vsaj zase lahko to trdim). Seveda je forum namenjen tudi temu. Tako da veselo pišited tudi o testkih, itak.

clock-img

16.04.2016, 07:03

clock-img

ela23

pencil-img

192

Punce, najlepša hvala za čestitke. user posted image Malce pozno pišem, ker smo imeli v službi goro dela, domov sem prišla pozno in čisto preč. Na trenutke komaj dojamem, da res čakava drugega dojenčka in na trenutke me je strah, da ne bi šlo kaj narobe. Moj mož vedno pravi, da so pozitivne misli zdravilo za vse. Ne verjamem mu povsem, bom pa vseeno poskusila. user posted image

Držim pesti, da tudi ve kmalu zagledate ti dve krasni črtici in da se trojici nosečnic iz prve polovice meseca pridruži vsaj še trojica iz druge polovice meseca. Srečno, dekleta!user posted image

clock-img

16.04.2016, 09:22

clock-img

Sareta88

pencil-img

169

Ela23 hvala za lepe želje, naj se uresničijo user posted image

clock-img

17.04.2016, 11:18

clock-img

Allstar

pencil-img

611

Kako ste punce? Uživate v sončnem vikendu? :)

madjanca in mojamiska je kaj zelenih novičk?

clock-img

17.04.2016, 11:32

clock-img

madjanca

pencil-img

769

Kje imaste sonce?? user posted image

Drugace pa je tale vikend prav nic prijeten.. hudo sem se prehladila in danes v krcih sem se zbudla in je prisla na obisk tecka user posted image ... tako me mocno boli, da sem oblezala...

Se pa prijvljam na nov seznam, ko ta bo user posted image

clock-img

17.04.2016, 11:46

clock-img

Storžek3

pencil-img

279

Živjo punce! Vas že nekaj časa berem. Ta mesec bi se pa še jaz pridružila seznamčki, mogoče prinese srečo user posted image
Ne pričakujem v četrtek 21.4., test delam v petek. Sva pa v recimo da drugem krogu..ne vem kako to štejete a samo une mesece ko delate na tem ali tudi tiste ko veste da niste imeli spolnih odnosov v pravem času? Če štejem odkar sva se odločila za dojenčka pa bo to 4. krog.

Veliko pluskov nam želim user posted image

clock-img

17.04.2016, 14:57

clock-img

Niara

pencil-img

23

Pa smo pridelali user posted image Juhu!user posted image

clock-img

17.04.2016, 16:13

clock-img

Allstar

pencil-img

611

Žal mi je madjanca, držim pesti za naslednji krog.

Niara čestitke user posted image user posted image user posted image

Eno vprašanje. Ta krog spet delam ovulacijske teste. Včeraj je bila vidna črtica, danes je še bolj, že skoraj tako močna kot kontrolna. Kdaj naj bi nastopila ovulacija? Takrat ko je enako močna ali 24-48 ur kasneje. Obe teoriji sem že slišala :)

clock-img

17.04.2016, 16:24

clock-img

Storžek3

pencil-img

279

A ni 12 do 48 ur po pozitivnem testu? meni se zdi da pri meni nastopi po 12 urah glede na bolečine med O, ki so pri meni na žalost iz meseca v mesec hujše :/

clock-img

17.04.2016, 16:27

clock-img

mimi_ka

pencil-img

678

madjanca škoda user posted image bo pa gotovo naslednji mesec več sreče. Že to, da je prišla, je dobra novica user posted image

allstar jaz sem delala dvakrat te ovul.teste iz dm-ja in tam piše v navodilih, da ovulacija nastopi 14-48 ur po tem, ko je testna črtica enaka ali temnejša od kontrolne. Pri meni je tako tudi bilo. Tisti dan, ko je bila O, je bila črtica res dosti močnejša od kontrolne, naslednji dan pa svet svetlejša, kar pomeni, da je hormon začel upasati. Vendar kot sem zasledila tu na forumu, imajo punce različne izkušnje s temi testi. Enim ne pokaže nič, enim kaže vedno eno črtico svetlejšo in podobno, pa imajo vseeno O in so tudi zanosile. Verjetno že zato, ker je ta vrednost hormona pri vsaki drugačna in ene ga imajo morda manj kot druge. Jaz bi ti svetovala, da naredi test še jutri in boš videla, če bo črtica še kaj temnejša ali bo ostala ista ali pa bo bolj bleda.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem