IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka
Jaz imam tudi za danes planirano čistilno akcijo po hiši včasih je tudi dež za nekaj dober
Bravo punce za vse pluske.
Mene še vedno lovi bolezen. Očitno sem res pregorela in bo treba en mal izprežt. Sem se veselila, da bomo preživeloi tak umirjen teden, pa sem spet dobila delo ... in ekola ... nič od mojega počivanja.
Imam pa že doooolgooo v planu čistilno akcijo, ampak nikol ne pridem do tega, da bi jo lahko realizirala. Po novem hodim celo s tamalo spat čez dan ( slabih 45 min), ker sem tako utrujena, da se mi blede. In spet sem začela kavo pit
Tolk o zdravem življenju pred zanositvijo
Enostavno se mi ne da ves čas razmišljati, kaj pa če se je prijelo, kaj pa če to, kaj pa če drugo.
zadnjič smo imeli piknik in sem prijela pivo v roke, da bi ga popila (načeloma ne pijem piva, a v prvi nosečnosti mi je fuuuuul dišalo - sem pila brezalkoholnega, brez skrbi). In reče mož: Pa ti tega ne smeš.
Sem bla čist šokirana. Pa jezna, saj je rekel to vprič vseh tam in itak, da zdej vsi mislijo, da sem noseča.
Aja .... (zdaj bom šla 100 let v zgodovino, ampak že dolgo nisem bila na forumu) ... glede sanj o nosečnosti. pred prvo nosečnostjo sem 2x sanjala. o tem. prvič, da sem zagledala plusek. Seveda ga nisem v reali.
In drugič, da sem dobila M. No, tudi tokrat je bilo ravno obratno. Tokrat nisem dobila M in sem bila noseča. Tako da, če se mi sanja o pluskih, takoj vem, da nisem noseča.