cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: II pričakujemo APRILA 2016

clock-img

09.04.2016, 16:53

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

Pelkaa iskrene čestitke, sem spremljala temo in držala pesti. Srečno do konca!

Krče pa pred plusom in še nekaj tednov potem sem imela pa kar močne, da me je kar skrbelo. Ampak so očitno normalni.

clock-img

09.04.2016, 19:06

clock-img

Allstar

pencil-img

611

user posted image user posted image user posted image APRIL user posted image user posted image user posted image

2.4.
user posted image Allstar, 6. krog, 0 otrok user posted image

7.4.
user posted image Katriss, 9.krog, 0 otrokuser posted image
user posted image Tuttifrutti, 16. krog, 0 otrokuser posted image

8.4.
user posted image user posted image user posted image user posted image Pelkaauser posted image user posted image user posted image user posted image

10.4.
user posted image mava1975, 4. krog po SSuser posted image

11.4.
Daise, 3. krog, 0 otrok

12.4.
Pikapoka1980, 0 otrok

13.4.
ela23, 13. krog

16.4.
madjanca, 10. krog, 0 otrok

18.4.
mojamiška
Niara, 1. krog, 1 otrok

20.4.
itaMara, 26. krog, 0 otrok

23.4.
Tara90, 12. krog, 0 otrok

24.4.
Sareta88, 1. krog, 0 otrok
pikapoka pika, 3. krog, 2 otroka

25.4.
Ashatan, 3. krog, 2 otroka

26.4.
Mota, 1. krog, 0 otrok

28.4.
mimi_ka, 10 krog, 1 otrok

xx.4.
Bibaleze, 3.krog, 0 otrok
Damuš, 2. krog, 1 otrok

user posted image user posted image NAVIJAČICE user posted image user posted image
..noname.., mimi_ka, Katte,

clock-img

10.04.2016, 10:59

clock-img

madjanca

pencil-img

769

Jaojjj ma saj ne morem verjet.. res se trudim, da ne mislim na user posted image in na user posted image in user posted image ... ampak ocitno je v meni podzavestna zelja tako velika, da sedaj sanjam pozitivne teste..

Se je katera ze srecala s podobnimi sanjami?

clock-img

10.04.2016, 11:44

clock-img

pikapoka pika

pencil-img

218

pelkaa juhu!!! Čestitke in mirno nosečnost!

madjanca jaz vsak mesec pred M sanjam dve črtici al pa da sem noseča al pa da rojevam. Psiha mi takrat dela na polno.

Midva sva ta mesec prvič ujela O tko da upam da zdej rata.

clock-img

10.04.2016, 17:57

clock-img

Pikapoka1980

pencil-img

114

Čestitke Pelkaa!!! Vse najlepše v pričakovanju vajinega sončka!user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2016, 07:24

clock-img

Allstar

pencil-img

611

madjanca tudi jaz imam podobne sanje user posted image . Niti ne testov, ampak mojo nosečnost, porod in takoj po porodu user posted image . Freud bi imel veliko za povedati o nas user posted image .

clock-img

11.04.2016, 07:58

clock-img

madjanca

pencil-img

769

Danes pa sanjala tole naso temo in seznamcek. Jaooooo :/ :)

clock-img

11.04.2016, 08:08

clock-img

ela23

pencil-img

192

Punce, jaz, koza, sem včeraj zvečer naredila test na 27. dan cikla. Zagledala sem čisto rahlo črtico, ki do danes zjutraj ni postala čisto nič močnejša. Cikle imam dolge od 28. pa vse do 40 dni, tako da bi bil test lahko pozitiven tudi zaradi ovulacije. Ne vem, kaj mi je bilo treba testirati včeraj zvečer. Se mi zdi, da se sicer v življenju obnašam dokaj racionalno, tukaj pa pregorim na celi črti. user posted image Ostane mi torej nekaj dni negotovosti, ki bodo bistveno daljši, kot če bi s testom počakala še nekaj dni. In za piko na i mi je še testov zmanjkalo. Sem jih pred letom in pol naročila z ebaya 20 kom za 8 eur. Danes sem že ponovila vajo. user posted image

clock-img

11.04.2016, 08:11

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: itaMara

Živjo, je imela še katera situacijo slabega spermiograma? In kako sta se uspela rešit te nadloge? Pri nama ni in ni izboljšanja...iščem 'čudežen recept', da bodo imeli vsaj pri IVF kaj za porabit user posted image

Sta probala z selenom?

clock-img

11.04.2016, 08:11

clock-img

ela23

pencil-img

192

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Jaojjj ma saj ne morem verjet.. res se trudim, da ne mislim na user posted image in na user posted image in user posted image ... ampak ocitno je v meni podzavestna zelja tako velika, da sedaj sanjam pozitivne teste..

Se je katera ze srecala s podobnimi sanjami?

madjanca, meni se je pred prvo nosečnostjo sanjalo res v živo, da sem noseča. Prav vsega sem se spomnila in naslednji dan sem zagledala dve najlepši črtici, Trudila sva se eno leto in te sanje so se pojavile samo takrat. Sedaj, ko se trudimo v drugo, se mi pogosto sanja ali o pozitivnih testih ali o negativnih ali o menstruaciji. Skratka, moje sanje niso več preroške. user posted image

clock-img

11.04.2016, 08:12

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Hehehe, držim pesti user posted image .
Moja koža je že celo nosečnost ful lepa (tudi sicer nimam hudih težav z njo, a vseeno me v času PMS napade nekaj mozoljčkov), vendar je še bolj suha kot sicer. To je tudi vse, kar imam težav z njo.

Kaj pa pričakujete, že kj veš?

clock-img

11.04.2016, 08:13

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Pelkaa čestitke ... no, kera je naslednja user posted image

clock-img

11.04.2016, 08:44

clock-img

Allstar

pencil-img

611

Mislim, da zna bit ela23 med naslednjimi user posted image !
Daise, kam si se potihnila? Upam, da se danes javiš in sporočiš veselo novičko user posted image .

Jaz sem pa končno dobila datum samoplačniškega ginekološkega pregleda. Če bo našel kaj nepravilnosti, grem do mojega G in ga pošljem nekam, če pa bo vse OK, bom še hodila k mojemu, ampak bom verjetno imela večkrat kakšen samoplačniški pregled, samo za mirnost.

clock-img

11.04.2016, 09:54

clock-img

mojamiška

pencil-img

410

Pelkaauser posted image čestitke in srečno do koncauser posted image

Končno ena dobra novička, naj tako ostaneuser posted image

clock-img

11.04.2016, 10:42

clock-img

Amour

pencil-img

311

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Punčko :)
So nama že na nuhalni namignili, potem na AC se je G dvakrat zagovorila na punčko, no, AC pa je pokazala, da je 100% punčka :)
Ti že kaj veš?

clock-img

11.04.2016, 10:49

clock-img

Pelkaa

pencil-img

121

Evo no dekleta, zdaj je tega norega vikenda konec, pa da vam še mal pišem.
Torej mal smo se že navadili na idejo, danes bom poklicala še ginekologinjo, da se naročim za pregled. Zjutraj sem že preklicala spermiogram. Očitno je rabil moj samo malo pritiska user posted image .
Drugače pa se zaenkrat ne počutim nič drugače, edin prsi me precej bolijo. Tako da tudi odsotnost znakov je mogoče pomemben znak user posted image .
Kar se mi je zdelo najbolj sumljivo je bilo to, da ponavadi med PMS-jem ubijam za čokolado ali nutelo, tokrat pa si je niti enkrat nisem zaželela.
No, sedaj se selim med Decembrčke, bom pa še naprej držala pesti za vse in vas brala, tako da srečno vsem, čimveč pluskov!!!

clock-img

11.04.2016, 11:26

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Punčko :)
So nama že na nuhalni namignili, potem na AC se je G dvakrat zagovorila na punčko, no, AC pa je pokazala, da je 100% punčka :)
Ti že kaj veš?

Ne, ne, nisva nč spraševala user posted image
Mi mamo p0unčko doma, tko, da bi blo super, če bi mel tokrat fantka user posted image
Ubistvu pa ... vseeen kaj, samo da je bitjece zdravo, ... to je najpomembnejše!

clock-img

11.04.2016, 16:01

clock-img

itaMara

pencil-img

78

bravo punceuser posted image

In še za vse, ki greste na IVF LJ. Danes so me obvestili, da delajo le še do 15.maja!!!! Tista, ki je v postopku, mora imeti do tega dne že ET....potem ponovno začnejo verjetno šele septembra. Mogoče bo kateri ta podatek koristil, da se ne bo pripravljala na junijski postopek. Čeprav ponavadi delajo tudi kaj čez poletje, ampak letos izrecno ne bodo, ker prenavljajo laboratorije.

Lep sončen dan vsem

clock-img

11.04.2016, 16:03

clock-img

Katriss

pencil-img

111

Pelka, čestitke tudi od mene! Lepo nosečnost ti želim.
Glede sanj pa...tudi jaz pogosto sanjam, da sem noseča ali da rodim. Vsaj dvakrat ali trikrat na mesec. Pa vsakič je drugače. No, v teh mesecih sem se že naučila, da kadar to sanjam, nisem noseča user posted image

clock-img

11.04.2016, 16:16

clock-img

itaMara

pencil-img

78

Sva, mah vse živo sva probala.
Selen, železo, vit C, vit E, Profertil, L-arginin, L-carnitin, Phyto-L, cink, pegasti badelj, krvomočnica, kopriva, glina, bazični prah, obisk refleksoterapevta, bioresonance, kitajska medicina, kit. tabletke, moxa, popolnoma spremenila način prehranjevanja, življenja...ni da ni

clock-img

11.04.2016, 17:59

clock-img

Zoolita

pencil-img

17

Cestitke Pelkaa user posted image

Aja samo se do 15.5 zanimivo. Meni so pa rekli da do 10.6. Midva greva potem s septembrom v ivf, sva ze povabljena.

clock-img

12.04.2016, 08:32

clock-img

Sunshine93

pencil-img

48

čestitke vsem,ki ste do zdaj zagledale user posted image user posted image
..
Naj se vam po dolgem času javim z lepo novico, da sem po 10 dneh jemanja dabrastona.. seveda upoštevala ginekologa če ne bo user posted image
naj opravim test .. in seveda sem dala še 5 dni fore, da bo za ziher .. tako da sem včeraj zjutraj naredila navadni cb in je bil zelo lep +..
šibala v lekarno in kupila cb digital.. in nisem mogla do jutra počakat da ga opravim sem ga kar zvečer... in jaa je pokaaazal + (1-2)...user posted image ..

veeeselaa zeloo .. user posted image user posted image
Tako,da če se lahko prištulim v aprilski temi

3.krog 0 otrok dobiti pa naj bi jo morala po tabletkah 7.4

Srečnoo še vsem ostaliiiim user posted image

clock-img

12.04.2016, 08:36

clock-img

Amour

pencil-img

311

Sunshine, čestitke!
Zdaj pa še hitro preveri pri G, ali moraš z dabrostonom v nosečnosti nadaljevati ali ne (razen če sta seveda že dogovorjena, da nadaljuješ).

clock-img

12.04.2016, 08:36

clock-img

Pikapoka1980

pencil-img

114

ČESTITKE ZA user posted image user posted image
SREČNO IN MIRNO NOSEČNOST TI ŽELIM!

clock-img

12.04.2016, 08:38

clock-img

Pikapoka1980

pencil-img

114

No, jaz sem pa danes ponoči, točno kot ura dobila user posted image

Se vidimo v naslednjem krogu :) :) :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem