IZVIRNO SPOROČILO: madjanca
Jaz sem imela migrene (po par dni skupaj) zaradi enih KT.. ko sem jih menjala je bilo bolje.. sedaj jih skoraj nimam. Enkrat na mesec recimo. Ko pa jo ze dobim hitro spijem magnezij (ponavadi cuti en dan prej), ce je moznost se za kako urco cez dan zaprem v temen prostor in prelezim. Sem pa ugotovila, da je pri meni vzrok samo stres. Ravno prejsnji teden me je zvilo zaradi nove sluzbe. Hvalabogu v nedeljo da sem lahko v miru bruhala in spala
Srečnica, da čutiš en dan prej. Jaz sem v torek šla normalno spat, v sredo zjutraj se zbudila taka, da je groza. Sam ni blo druge kot, d asm se zrihtala in spokala delat, to je najhujše. Zelo redko, da jo fašem čez vikend, ko smo doma pa da se lahko malu uležem, čeprav nič ne pomaga. V večini se med tednom z migreno zbudin in z njo grem spat. Pol je ponavad še tko, da takrat moj dela do nevem kdaj in je katastrofa, najhuj mi je k tamalo tušiam, se mi zdi, da mi bo vse vn z glave padlo
Je pa tudi pri meni vsaj delno kriv stres, to sm kr zihr, lahko, da je še kej drugega pa nism še pogruntala.
Je pa tudi moja mami imela take migrene, se spomnim kokrat je zdravnik prišel na dom tk je blo hudo, zdej ko je starejša je boljše, so pa druge stvari.....jah skos mamo neki babe, da vemo, da smo žive
< Sporočilo je popravil mojamiška -- 18.2.2016 14:44:13 >