cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2016

clock-img

16.02.2016, 13:31

clock-img

mimi_ka

pencil-img

678

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Ja Mimi_ka, sredi cikla, okoli ovulacije, 2x ko sem sla na wc, potem pa nič več. Očitno je res bila ovulacijska krvavitev, ampak zelo močna. Ni pa bila rdeča kri, ampak taka razredčena s sluzjo, barva nekak roza. Količinsko pa kot prvi dan Muser posted image . Čudnouser posted image .
Zdaj moram nehati s krvomočnico a ne? Ali jo še pijem par dni?
Dajte zdaj vi, vse zadne punce iz seznama, polepšajte in pozelenite seznamček user posted image . Držim pesti!

Aha, potem pa je bila to res ovulacijska krvavitev. Tudi meni se pojavi občasno tak roza izcedek pomešan s sluzjo. Ja jaz sem tisti dan, ko naj bi bilo konec ovulacije, končala pit krvomočnico. Držim pesti, da se je prijelo user posted image
Hvala za lepe misli. Res bi bilo lepo, če bi vsaj eni od nas na koncu seznama uspelo user posted image

clock-img

16.02.2016, 13:33

clock-img

mimi_ka

pencil-img

678

IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

Dober dan :)

za meno je et (včeraj), sedaj pa čakam na 29.02. da nalulam mogoč plusek.
sem v 2.postopku, še brez bebike.. trenutno pa imam v sebi 2 celici.. upam da se vsaj 1 prime :)

tako da se Vam pridružujem :) in vsaki izmed nas želim en debeli plusek user posted image

Super za dve pikici user posted image držim pesti, da se obdržita in zagledaš magični user posted image konec meseca user posted image
Pa dobrodošla med nami!

clock-img

16.02.2016, 13:39

clock-img

viČipU

pencil-img

171

hvalaa, žal je že kar 10let in več poskušanj, tko d prav upat ne upam, kar bo bo. Želja pa je (itak)
imate Ve tud krčke po et? pa če ste tok utrujene.. sem kot 100let stara babica user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

clock-img

16.02.2016, 13:45

clock-img

mimi_ka

pencil-img

678

To ti ne bi znala odgovorit. Jaz nimam izkušenj z et, se trudimo po naravni poti, sicer že skoraj leto, ampak sem optimist user posted image imam pa doma že enega sinka, ki je ratal brez problema, tako da res nikoli ne veš kaj te čaka.

clock-img

16.02.2016, 13:47

clock-img

viČipU

pencil-img

171

wiii
vesela zate
pol pa ni ga zlomka d ne bo zdaj še en plusk user posted image user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

clock-img

16.02.2016, 13:48

clock-img

mimi_ka

pencil-img

678

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

jaz mam en tak dober občutek user posted image kaj pa vem, bomo videli.. Že vidim da bom teste prehitro spet delala.

..noname.. zdej pa že par dni nisi testa naredila..je kaj novega?

No vsaj ena da ima dober občutek user posted image res bi bilo lepo, da vsaj ena zaključi tale mesec s pluskom, če se je že začelo tako obetavno s pluski.

clock-img

16.02.2016, 13:52

clock-img

mimi_ka

pencil-img

678

IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

wiii
vesela zate
pol pa ni ga zlomka d ne bo zdaj še en plusk user posted image user posted image

Hehe..hvalaaa ti user posted image jaz sem že malo obupala, moj pa je kar prepričan, da bo uspelo..ahhh moški. Aprila imam pregled pri ginek, če prej ne rata, da vidimo kako dalje. Po pravici se pa kar malo bojim kakšnih teh umetnih postopkov in res ne vem, če bi se odločila, da grem v to, če pride do tega. Vas kar občudujem vse punce, ki ste to dale skozi.

clock-img

16.02.2016, 13:58

clock-img

mimi_ka

pencil-img

678

Koliko pa si stara, če ni skrivnost?
Mene najbolj ta leta matrajo, ker bom letos 36 in nimam ravno dosti več časa za user posted image

clock-img

16.02.2016, 14:08

clock-img

madjanca

pencil-img

769

Ahh sem jezna sama nase. Končno uspem odmisliti vse to lulanje in priakovanje, ker itak moram treutno pazit, ker bom vzela kmalu dabroston in res ne smem kaksne skode nardit. In j ta mesec imam same prebavne težave, glavobole, kovinski okus in pa napade lakote, boleče bradavice... grrr... očitno je nekje v moji podzavesti še vedno tale želja in upanje, da imam kar samo od sebe spet vse znake user posted image

In potem mi še ena v službi reče, če sem mogoče noseča, ker sem drugačna. In evo, že spet razmišljam samo o tem kdaj in kako bi naredla test...

clock-img

16.02.2016, 15:05

clock-img

viČipU

pencil-img

171

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

Koliko pa si stara, če ni skrivnost?
Mene najbolj ta leta matrajo, ker bom letos 36 in nimam ravno dosti več časa za user posted image

oj 32 :)

clock-img

16.02.2016, 16:33

clock-img

mimi_ka

pencil-img

678

Ah ti si še mladenka user posted image jaz sem tudi pri 32 prvič zanosila user posted image

clock-img

16.02.2016, 16:36

clock-img

mimi_ka

pencil-img

678

madjanca potem pa je mogoče res kaj na tem, če vse govori v prid temu, da si noseča user posted image saj veš, da ponavadi je vedno tako, da rata, ko najmanj pričakuješ user posted image

clock-img

16.02.2016, 16:50

clock-img

pikapoka pika

pencil-img

218

madjanca za kdaj te napišem na seznamček?

clock-img

16.02.2016, 17:06

clock-img

..noname..

pencil-img

713

Mene lahko obdate z žalostnimi emotikoni, ker se mi najavlja z rjavim izcedkom.

clock-img

16.02.2016, 17:27

clock-img

madjanca

pencil-img

769

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

madjanca za kdaj te napišem na seznamček?

Tezko povem, ker sem zadnjo imela novembra in nic se ne kaze, da bi se kaj dogajalo.. tako, da jo lahkonpricakujem nekje v sredini marca, ker zacnem prvi teden z dabrostonom..

clock-img

16.02.2016, 17:30

clock-img

madjanca

pencil-img

769

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

madjanca potem pa je mogoče res kaj na tem, če vse govori v prid temu, da si noseča user posted image saj veš, da ponavadi je vedno tako, da rata, ko najmanj pričakuješ user posted image

Mislim, da je spet vse samo v glavi. Tako, da raje ne pricakujem nic.. user posted image

clock-img

16.02.2016, 17:50

clock-img

pikapoka pika

pencil-img

218

FEBRUAR user posted image

2.2.
user posted image 1lubenica1user posted image user posted image

3.2. 
user posted image anonimna user posted image user posted image user posted image
user posted image Allstar user posted image

6.2. 
user posted image Taroma user posted image

10.2. 
user posted image Sandyy user posted image  
user posted image Pelkaa user posted image

12.2. 
user posted image Katriss user posted image

14.2. 
user posted image daise user posted image
user posted image ..noname.. user posted image

22.2. 
mimi_ka 
user posted image N230K user posted image

23.2.
mava1975

24.2. 
pikapoka pika 

29.2.
viČipU

KONEC FEBRUARJA
user posted image mojamiska user posted image

user posted image NAVIJAČICE  user posted image
sareta88, madjanca, katte, Damuš

clock-img

16.02.2016, 17:53

clock-img

viČipU

pencil-img

171

hvala za vrstico :)

clock-img

16.02.2016, 19:59

clock-img

pikapoka pika

pencil-img

218

Joj kako žalostno rdeče je vse mimi_ka dej nam mal polepšaj seznamček no user posted image

clock-img

16.02.2016, 20:43

clock-img

Pelkaa

pencil-img

121

Ojoj, ta seznamček je pa res preveč rdeč :(. Nč punce, bomo morale bit v marcu bolj pridne. Pri nas smo zaključili z M tako da se loti nova runda...

clock-img

17.02.2016, 08:31

clock-img

Allstar

pencil-img

611

Vi 4 punce še imate možnost polepšati seznam, držim pesti ;).
Ostale moramo biti pa ta čas ko one čakajo pridne in pridnouser posted image , da bomo marca imele lepši seznam ;).

clock-img

17.02.2016, 09:38

clock-img

viČipU

pencil-img

171

kako ste kaj?
Mene ta progesteron kar uspava, sem tak zaspanček. hjoj. pa počivanje..
mal napišite, kaj boste danes počele, kuhale, brale, gledale,... :)
bo čas hitreje minil.

pozdravček od zaspanke user posted image

clock-img

17.02.2016, 09:49

clock-img

mava1975

pencil-img

402

Uf nič kaj lep seznam, mene že nekaj glava boli in jajčniki...ampak upanje še ostaja

clock-img

17.02.2016, 11:25

clock-img

pikapoka pika

pencil-img

218

Oh viČipU vi se pa že dolgo trudite! Upam da bo ta mesec ves trud poplačan.

Jaz brez znakov ampak itak mam še 1 teden do testa. No v ponedeljek (sem se zmenila sama s sabo) da lahko že en test nardim user posted image

clock-img

17.02.2016, 11:41

clock-img

viČipU

pencil-img

171

res da sem 32, samo ne me še vikatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem