IZVIRNO SPOROČILO: Amour
Vcasih si enostavno zelim, da bi bla moski
Ahhh, madjanca, potem pa ne bi bila poročena s svojim čudovitim možem, ampak najbrž z eno tečno babo (malo za hec).
hihi si me pa nasmejala
sedaj pa da delim izkušnjo z novo fenomenalno ginekologinjo...
saj ne vem, naj se smejem ali jočem. dejstvo pa je, da sem zelo razburjena in razočarana.. namreč...6 let sem jedla raznorazne tablete v mišljenju, da imam sindrom policističnih jajčnikov, saj so trije različni zdravniki to potrdili po mojem izgledu in nerednih ciklusih (no to je ugotovil prvi, drugi dve pa sta prepisali diagnozo... 6 let sem živela v prepričanju, da je z mano nekaj hudo narobe in to je vplivalo na težko odločitev za dojenčka, saj me je vedno spremljal dvom kaj sploh bo in že vnaprej sem bila pod stresom.
Ne vem komu se naj zahvalim za to zdravnico, ki se je zavzela zame in mi je pripravljena pomagati (čeprav nima pojma, kaj se je z mano dogajalo, ker je moj karton na poti čudežno izginil) in mi je jasno dala vedeti, da nimam PCOS, temveč le malce bolj dopustniške jajčnike, ki rabijo le brco v rit.. malce imam stanjšano sluznico, ampak bomo počakali kaj pokaže čas.
Po prvi
(če je do marca ne dobim, sprožim z Dabrostonom) začnem z jemanjem klomida in potem
, če po treh ciklih klomida ne uspe, pa se spet dobimo in bo možek šel na spermiogram in mene bodo malce bolj pogledali...
Ni me obsojala zaradi kilogramov in zgrožena je, kako lahko nekdo reče, da sem "itak še mlada, kaj se mi tok mudi"...sploh pa zdravnica. Mi je pa še svetovala jemanje mace ter kakšnih vitaminov, saj je hrana v zimskem času bolj revna.
Ni pa mi dalo miru, da je ne vprašam, kako je z obnavljanjem sperme in je rekla, da tudi če slončkamo vsak dan, kakovost sperme ni slabša, saj so moški mala proizvodnja reprodukcije.