Ojla babe!
No, jaz sem dočakala mojo , prišla je včeraj :) Tako, da je ne pričakujem nekje po 18.1. (lahko da +3 dni, ker se mi včasih podaljša folikularna faza). Razmišljam, da bi poskusila z ovulacijskimi testi, ker tole merjenje bazalne temperature mi zjutraj ne gre. Se spomnim šele, ko se že peljem v službo.
Sva se pa s tečko rdečko včeraj lepo pogovorili, da naj telih par dni da od sebe kar ima za dat, potem pa naj me kakšno leto lepo pusti pri miru.
Jaz morm pa rečt, da zdej ko je enkrat prišlo do tega, da bova res začela na bebici, da nekako nisem več živčna in napsihirana. Prej, ko sem čakala mojega, da bo ''pripravljen'' sem se non stop obremenjevala s temu, živčkala in mislila na to vsako minuto.
No, zarečenega kruha se največ poje, tako da upam, da čez 3 tedne pred ne bom vsa nora brskala po netu, lulala v sodo bikrabono in vse te nore stvari.
Sem pa zdaj 2 meseca zelo podrobno spremljala vse simptome tekom celotnega ciklusa, pa vam povem, da sem prišla do zanimivih rezultatov. Vedno pred menzesom mi je bilo slabo, imela sem krče, ful izcedka,... bla bla... vse kar naj bi bilo pokazatelj nosečnosti. Tako, da ta mesec, ko bo dejanska možnost sem pripravljena in vem, da je to vse skp en larifari. Bom pa vseeno beležla, samo iz firbca, če se res prime.
Še jutri vstanemo! Lepo bodite!