Tvoja starša sta se ločila, pa mu mama še vedno plačuje naročnino za časopis......? A to za rojstni dan ali za "decemberske dobre može".....?
Za darilo:). Ne še vedno, po novem, od lani dalje. Predlani me je vprašala, kaj bi mu lahko dala za rd in novo leto (ima rd tik pred novim letom), ker ga pač zdaj bolj poznam. In potem mu je dala to. On njej vsako leto kupi za celo leto olivnega olja, tako da se strošek vsaj porovna, brez skrbi;). Je pa olivno olje tudi njen novi dragi, očeta to nič ne moti, celo povabil ju je k sebi domov, da se spoznajo, pa si novi ne želi (še za nas (otroke) je dolgo trajalo, da si je to upal, pač tak tip človeka).
Haha, moja mama in oče sta imela dobre razloge, da sta se razšla, verjemi;). Mislim, da nobenemu od nas ni bilo čudno, da sta se, bolj smo se čudili, da sta tako dolgo zdržala skup (33 let), ker sta res zeloooooo različna karakterja z različnimi zanimanji, precej tudi vrednotami, itd... Pač niso vsi za skup, ni pa treba, da se zato sovražiš. Pač v enem obdobju rabiš takega človeka, potem pa drugačnega in ni nujno nič narobe z enim ali drugim. Ali pa šele kasneje spoznaš, da ni pravi zate oz. ne funkcionirata dobro.
Meni sta oba bivša fajn človeka, letos smo se dobili na morju, na nudo plaži
(sem se pa spomnila prej vzet kopalke s sabo in nisem bila gola, niti njegova žena ni bila, on je pa bil, pa ni nobene motilo, niti lubija, ki ga sicer ni bilo zraven, ker je delal tu, sem mu pa seveda povedala;). On ve, da nimam nobenega namena bit s katerimkoli od bivših, mislim, da obe ženi tudi to vesta, zakaj bi bilo potem ljubosumni? Otroci so luštni, jaz ne bi mela nobenega problema pazit enih ali drugih:).