cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: II pričakujemo decembra 2015

clock-img

29.12.2015, 09:54

clock-img

madjanca

pencil-img

769

Vouu ste se razpisale.. user posted image

Čestitke vsem noseckam tega čudežnega meseca.. user posted image
jaz pa do danes nisem dobila user posted image , testi pa so tudi negativni.. tako, da bom mogla najprej počakati do pregleda in da mi tam povejo kako in kaj.. oh kje je še 26. januar... sem bla pa danes na razgovoru in mi je dobro šlo. Očitno pikica čaka, da dobim službo pa se bo potem pojavila user posted image

clock-img

29.12.2015, 09:58

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Vouu ste se razpisale.. user posted image

Čestitke vsem noseckam tega čudežnega meseca.. user posted image
jaz pa do danes nisem dobila user posted image , testi pa so tudi negativni.. tako, da bom mogla najprej počakati do pregleda in da mi tam povejo kako in kaj.. oh kje je še 26. januar... sem bla pa danes na razgovoru in mi je dobro šlo. Očitno pikica čaka, da dobim službo pa se bo potem pojavila user posted image

O držim pesti za službo, če že pikica nagaja user posted image user posted image kje je še moj 27. januar user posted image user posted image

clock-img

29.12.2015, 11:25

clock-img

madjanca

pencil-img

769

Hvalaaa.. ma tut to bom se cakala... sporocijo enkrat po praznikih...

clock-img

29.12.2015, 12:01

clock-img

Ashaya

pencil-img

98

O madjanca, vidim, da sva midve v podobni situaciji...veš kaj mi povej...a gre pri tebi za službo za določen ali nedoločen čas? Ker mene je resnično strah zanosit, da jim ne pobegnem že prvo leto, ko bi še imela pogodbo za dol.čas, potem bi mi najbrž še podaljšali in zdaj sem kar malo v precepu, kaj storituser posted image

clock-img

29.12.2015, 12:21

clock-img

madjanca

pencil-img

769

IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya

O madjanca, vidim, da sva midve v podobni situaciji...veš kaj mi povej...a gre pri tebi za službo za določen ali nedoločen čas? Ker mene je resnično strah zanosit, da jim ne pobegnem že prvo leto, ko bi še imela pogodbo za dol.čas, potem bi mi najbrž še podaljšali in zdaj sem kar malo v precepu, kaj storituser posted image

Ponavadi potem ne podaljsajo.. pri meni gre za dolocen cas do dveh let, potem pa nedolocen. Samo z mojim sva zatrdno odlocena, ce bo potrebno, da grem na porodnismo samo za tri mesce in ostalo opravi moz, ki ze ima sluzbo kar nekaj let..

clock-img

29.12.2015, 21:01

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

Foxy Catnajprej čestitke za nosečnost in srečno do konca!user posted image Kdaj imaš rok?

Na dajanje krvi pa najbolje, da se čim prej navadiš. Jaz sem pred 2. pregledom ta mesec dala ene 3 ampulce, ker testirajo vse živo.
Naslednjič spet grem najprej dat kri in vodo, potem šele h ginekologu.

Meni je bilo huje dat vodo, sem se prej nalivala in čakala precej časa, ko je bilo za lulat pa komaj. Pa še eno nestrpno bitje je čakalo, da gre za mano noter. Imam srečo, da mi vedno kdo trka in jaz vsa živčna, da komaj lulam potem.

Jaz sem še vedno doma, dobila od komisije odobreno bolniško za naprej. Upam, da se mi MV podaljša, da bom šla vsaj malo delat. Ker se mi zmeša, da sem 7 mesecev doma. Bom potem dovolj. če delaš čas vsaj hitreje šiba in manj premišljuješ o vsem živem.

clock-img

29.12.2015, 21:08

clock-img

Amour

pencil-img

311

Ponavadi potem ne podaljsajo.. pri meni gre za dolocen cas do dveh let, potem pa nedolocen. Samo z mojim sva zatrdno odlocena, ce bo potrebno, da grem na porodnismo samo za tri mesce in ostalo opravi moz, ki ze ima sluzbo kar nekaj let..

Sicer poznam kar nekaj parov, ki so naredili tako, no, običajno je on ostal doma po cca 5, 6 mesecih, pri 3 mesecih ona pogosto še doji. Skratka, poznam nekaj takih in vsi imajo odlične izkušnje, sploh kar se tiče povezanosti očeta in deteta. Priznam pa, da če ne bi bilo nujno, tega ne bi storila. Ne vem, če sem pripravljena podrediti otroka službi in se odreči času z njim ...

clock-img

29.12.2015, 23:01

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Marčevka2010

Hvala user posted image ..po internetnih izračunih 1.9. ..prvi pregled pa 27.1. saj bo...vsak dan je 1 dan bližje user posted image user posted image kri pa jaz..pa ne greva skupaj user posted image user posted image že zadnjič mi 3 ampule vzeli za raziskave joj-joj...MUKAAAuser posted image

clock-img

30.12.2015, 07:38

clock-img

madjanca

pencil-img

769

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Sicer poznam kar nekaj parov, ki so naredili tako, no, običajno je on ostal doma po cca 5, 6 mesecih, pri 3 mesecih ona pogosto še doji. Skratka, poznam nekaj takih in vsi imajo odlične izkušnje, sploh kar se tiče povezanosti očeta in deteta. Priznam pa, da če ne bi bilo nujno, tega ne bi storila. Ne vem, če sem pripravljena podrediti otroka službi in se odreči času z njim ...

Ja tudi jaz nebi, samo če bo tako naneslo se odločim.. v teh časih si ne morem privoščiti prevelikega izostanka..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem