cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: II pričakujemo decembra 2015

clock-img

03.12.2015, 11:13

clock-img

Beat

pencil-img

413

user posted image D E C E M B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

1.12.2015
user posted image Gnezdnouser posted image

5.12.2015
Taroma

10.12.2015
mojamiška
sarona
Sandyy

12.12.2015
Minikimi

14.12.2015
lizz
woma

16.12.2015
Katriss
Neli3

18.12.2015
Janchek81

20.12.2015
Beat
katjesss

21.12.2015
Ashaya

23.12.2015
foxy_cat

x. december 2015
madjanca

user posted image NAVIJAČICE user posted image
mava1975, Katte, Marčevka2010, Amour, Beat, niinii, važin

clock-img

03.12.2015, 11:13

clock-img

Beat

pencil-img

413

Gnezdo user posted image user posted image Super začetek decembra user posted image

clock-img

03.12.2015, 11:20

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Gnezdo user posted image user posted image Super začetek decembra user posted image

Ja, zdej pa tko dalje ...
Kje je pa Tarome ... bi mogla tud javt, da je zagledala + kmalu user posted image user posted image

clock-img

03.12.2015, 11:31

clock-img

madjanca

pencil-img

769

user posted image user posted image user posted image Gnezdo user posted image user posted image user posted image

želim ti čimbolj uspešnouser posted image ... vse dobro ti želim..

ostale pupe pa hitro v akcijo!

user posted image user posted image user posted image --> user posted image --> user posted image --> user posted image

clock-img

03.12.2015, 11:34

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

user posted image user posted image user posted image Gnezdo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image --> user posted image --> user posted image --> user posted image

Kaj si me nasmejala .. dobr, da si opisala kako pridt do bejbija user posted image user posted image

clock-img

03.12.2015, 11:36

clock-img

madjanca

pencil-img

769

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Kaj si me nasmejala .. dobr, da si opisala kako pridt do bejbija user posted image user posted image

pozabila sem še dodat ukaz:

brez user posted image user posted image user posted image user posted image .. samo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2015, 11:48

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

madjanca se popolnoma strinjam ... and that''s the order!!!!!

No, jaz k sm šla zdj lulat sm pa mela abnomalno veliko sluzi, une ''tavlečljive'', tko, da zgleda, da bo res O zdj zdj enkrat .... iiiii, upam, da mi jutr pokaže neutripajočega smajlija .... ma sm že obsedena s temi smajliji no user posted image user posted image

clock-img

03.12.2015, 11:48

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

madjanca se popolnoma strinjam ... and that's the order!!!!!

No, jaz k sm šla zdj lulat sm pa mela abnomalno veliko sluzi, une 'tavlečljive', tko, da zgleda, da bo res O zdj zdj enkrat .... iiiii, upam, da mi jutr pokaže neutripajočega smajlija .... ma sm že obsedena s temi smajliji no user posted image user posted image

clock-img

03.12.2015, 11:54

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

neki sprobavam pa mi ne gre user posted image

< Sporočilo je popravil Janchek81 -- 3.12.2015 11:55:30 >

clock-img

03.12.2015, 12:00

clock-img

madjanca

pencil-img

769

jaz sem rekla, da bom nehala lulat na karkoli... samo user posted image in ko bo bo... in do obiska moje nove G o tem ne bom razmišljala.. mogoče me pa preseneti z lepo novico... user posted image

clock-img

03.12.2015, 12:04

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

jaz sem rekla, da bom nehala lulat na karkoli... samo user posted image in ko bo bo... in do obiska moje nove G o tem ne bom razmišljala.. mogoče me pa preseneti z lepo novico... user posted image

Ja, sej to je OK ... samo s temi testi hočm sam vidt a pride do O ali ne ...

clock-img

03.12.2015, 12:07

clock-img

katjesss

pencil-img

303

Heh zaenkrat dobro kaze ne user posted image

clock-img

03.12.2015, 12:11

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Heh zaenkrat dobro kaze ne user posted image

jah zdj je biu včeraj in danes utripajoč smejko ane ... tko, da čakam na neutripajočga .. če npr tega ni, pomen da mam prazne ovulacije in da bo potrebno sprožit ovulacije ane ... samo vseeno upam, da pač ne pride do tega .... user posted image
Sam zdj pa že spet ... it do moje G, ji rečt, da na podlagi teh testov pač ne ovuliram .. se mi bo pa pomoje smejat začela, da kako sm pa v marcu lahko zanosila ane oz. je prišlo do oploditve ... tko, da smo pa spet tm tm ... lahko pa pač,d a ta mesec maybe ne bom ovulirala pa bom naslednjega .. no ja, sm optimist, tko, da mislm, da bo jutr al pa v soboto zutri že neutripajoč smajli user posted image user posted image

clock-img

03.12.2015, 12:22

clock-img

katjesss

pencil-img

303

Itak da bo....mora bit user posted image

clock-img

03.12.2015, 12:29

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Itak da bo....mora bit user posted image

TOČN TKO ... sej bo, sej ga bom dočakala, samo vprašanje je kdaj ... lahko pa da že jutri user posted image

clock-img

03.12.2015, 14:14

clock-img

woma

pencil-img

74

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

pa najbrz ne v BS-3ju ... k drgje jst nism nč kj preveč se potikala user posted image

maš zsuser posted image

očitno je tudi mojamiška iz bs-sa :)

clock-img

03.12.2015, 14:16

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: woma

pa najbrz ne v BS-3ju ... k drgje jst nism nč kj preveč se potikala user posted image

maš zsuser posted image

Ne, ne, ni ona iz BSa :) komu si pisala ZS user posted image

clock-img

03.12.2015, 14:19

clock-img

mojamiška

pencil-img

410

maš zsuser posted image

Ne, ne, ni ona iz BSa :) komu si pisala ZS user posted image

nism nism več v lj bla pa sm zlo blizu ja. Pa ne da si ti tut iz tam?

clock-img

03.12.2015, 14:22

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

woma a ti si iz BS-a al ne? A si tm že od vsega začetka al kaj? na katero OŠ si pa hodila - Šuštaršiča? user posted image

clock-img

03.12.2015, 14:29

clock-img

mojamiška

pencil-img

410

woma a ti si iz BS-a al ne? A si tm že od vsega začetka al kaj? na katero OŠ si pa hodila - Šuštaršiča? user posted image

Čak kje je že ta šuštaršič?neki mi je znano pa sm zdle pomešala te šoleuser posted image  emšo emšouser posted image

clock-img

03.12.2015, 14:33

clock-img

woma

pencil-img

74

Ne ne, nisem iz bs-a. Samo hecno mi je bilo, ker ste se skoz prepucavale user posted image

nobenemu nisem pisala na zs, tako čudno mi citira stvari ;)

clock-img

03.12.2015, 14:33

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Čak kje je že ta šuštaršič?neki mi je znano pa sm zdle pomešala te šoleuser posted image  emšo emšouser posted image

ja, v BSu je OŠ Milan Šušteršič .... bliz une cerkve za Bežigradom ( ob dunajski ) user posted image Una 'tamoderna' cerkev user posted image user posted image

clock-img

03.12.2015, 14:34

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Ne ne, nisem iz bs-a. Samo hecno mi je bilo, ker ste se skoz prepucavale user posted image

Opažam, da ti neki čudn citira zadeve ... ja iz kerga konca si ti .. a si iz LJ?

clock-img

03.12.2015, 14:35

clock-img

mojamiška

pencil-img

410

eh škoda sm že mislila, da smo že skor  bivše sosedeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem