IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81
Sam, sj ti jo šele 22. NE pričakuješ ... no glede jošk pa enako, zaboli me že samo, ko me moj k seb stisne, ful mi pomaga, če mam ornk podložen modrc in mi jih s tem mal zaščiti pred bolečino
No, midva sva ta mesec tud kr posegla po alkotu, ene 2x ... enkrat ( tist vikend po mojem RD ) res kr na ornk zastavla pa me to nikakor ne skrbi, ... ker tud prvič sva bla ornk pjana, pa to vsak vikend skor, ker so bla ena praznovanja ... pa je takrat uspelo, tko, da lahko, da je pa tudi vama sploh če veš kdaj si mela približno O
Ja, vem da jo šele 22. ne pričakujem, ampak pri mojem dolgem ciklusu je tole danes že 29.dan in vedno imam teden dni pred
PMS. Je pa res, da mi je ta mesec sumljivo edino to, da nimam nekih takih izrednih luštov po sladkem, kot ponavadi tisti čas pred M. Joške so me nehale bolet, tako da ta mesec ni več nobenih posebnih "znakov". Popoldanskega počitka pa sem itak zmožna kadarkoli je za to čas, pa ne glede na to ali sem
ali ne
Aja, nekaj mi še povejte...je možno, da bi bila vgnezditvena krvavitev šele danes (nekje 10.dan po O), pa še to res tako malo, da sem videla kapljo samo na papirju dopoldan, ko sem šla na blato in se že najprej ustrašla, da je krvavo kaj drugega. Ko sem malce bolje pogledala, se je videlo, da je iz nožnice. Eh, sicer pa škoda kaj sanjat, dokler ne zagledam
se mi zdi tako že vse nemogoče pri meni, ker sem do zdaj vedno imela kar neke znake, pa ni bilo nič iz tega...pa še baje ima ful malo žensk vgnezditveno, zato dvomim, da bi to bilo pri meni to..