cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: II pričakujemo oktobra 2015

clock-img

13.10.2015, 13:18

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

12 mesecev je trajalo, da sem se zagledala na seznamu. Dolga.
Anonimna user posted image vidim, da pri tebi še dlje.

Da bi le bilo vse vredu, da se obdrži. To si sedaj najbolj želim. Tudi zate Anonimna.

Za ostale držim pesti, kot vedno, še naprej.

clock-img

13.10.2015, 13:27

clock-img

Beat

pencil-img

413

Anonimna user posted image , res vesela zate, srečno do konca user posted image Marčevka2010, pa zate seveda tudi, vse bo super in kmalu boš imela zdravega dojenčka user posted image

clock-img

13.10.2015, 13:40

clock-img

PupaOdA

pencil-img

167

Punci vaju čisto razumem, tudi pri meni je trajalo 15 mesecev. Ampak kot že večkrat zapisano, za vsako enkrat posije sonček user posted image
Zdej samo pozitiva, vse bo dobro, držim pesti za obe user posted image

clock-img

13.10.2015, 13:47

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

Punci so mi predobro poznane te dolge dobe čakanja. Skoraj dve leti pri nama. In ravno kar ima tale naš mali vragec trening brcanja v mamici. IN ŠE ENKRAT ČESTITKE!!!!

clock-img

13.10.2015, 17:34

clock-img

Adelle

pencil-img

597

Punce imam eno smesno vprasanje in sicer, a partnerju prppada bolniska na dan krvnega testa?

clock-img

13.10.2015, 18:00

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

Ne. Pripada tebi, če potrebuješ, ko imaš ginekološki pregled. Samo za krvni test pa po moje ne. Sploh pa ne partnerju.

Jaz sem danes dobesedno v 5 minutah prišla, plačala, dala kri, se oblekla in šla. Sem bila v Adria Lab-u. Ful so hitri.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 13.10.2015 18:01:44 >

clock-img

13.10.2015, 18:50

clock-img

Amour

pencil-img

311

Uiiii, punci, bravo user posted image user posted image

clock-img

13.10.2015, 20:22

clock-img

Ashaya

pencil-img

98

user posted image user posted image user posted image Čestitke obema, zelo zelo sem vesela za vaju, pa tudi da se je seznam začel barvati zeleno!! Držim pesti, da bo takšen zdaj še naprejuser posted image zdaj pa uživajta in mirno user posted image obdobje vama želim pa enega zdravega user posted image !!

clock-img

13.10.2015, 21:34

clock-img

Anonimen

Čestitkeee obema srečkama user posted image , zdaj pa mirno in zdravo do konca user posted image

Anonimna user posted image

clock-img

13.10.2015, 22:13

clock-img

Adelle

pencil-img

597

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Ne. Pripada tebi, če potrebuješ, ko imaš ginekološki pregled. Samo za krvni test pa po moje ne. Sploh pa ne partnerju.

Jaz sem danes dobesedno v 5 minutah prišla, plačala, dala kri, se oblekla in šla. Sem bila v Adria Lab-u. Ful so hitri.

Aha to gres pol privat na krvnega, ne na klinicnem? Pa moras zjutri ali gres lahko tudi popoldne? Ker jaz vseen ne bi rada sama sla,bi rada da sva oba tam.

clock-img

13.10.2015, 22:17

clock-img

Adelle

pencil-img

597

Ali pa čaj krvomočnice, zadebeli sluznico, da se lažje vgnezdi. Lahko kar oboje, se ne izključuje.

Ker ga imam glih doma (caja namrec) me zanima kdaj se ga pije tocno? Po ET? Kako? Hvala najlepsa...

clock-img

14.10.2015, 07:41

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Kaj je včerej pokazal krvni, kok si mela bete?

clock-img

14.10.2015, 07:49

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Janchek hvala. user posted image Ti si naslednja. Pazi se. user posted image
Rezultati bodo do 15. Dolga bo še.

Anonimna user posted image čestitke tudi tebi! Srečno do konca. No, pa so se plusi le začeli kazat. user posted image

Hvala vsem za držanje pesti.user posted image

Iz tvojih ust v božja ušesa ... si res želim že zagledati tak taprav + in da bo vse potekalo kot mora ...
user posted image

clock-img

14.10.2015, 07:51

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

Saj ga boš. Če sem ga jaz ga boš tudi ti.user posted image Saj pravim naslednjo rundo si na vrsti.user posted image

Beta 165.

clock-img

14.10.2015, 07:52

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

IZVIRNO SPOROČILO: Adelle

Ali pa čaj krvomočnice, zadebeli sluznico, da se lažje vgnezdi. Lahko kar oboje, se ne izključuje.

Ker ga imam glih doma (caja namrec) me zanima kdaj se ga pije tocno? Po ET? Kako? Hvala najlepsa...

To pa ne vem kako je po ET. Malo po forumu pobrskaj, ziher so o tem že debatirale ali vprašaj v primerni temi.

clock-img

14.10.2015, 07:54

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

To pa ne vem kako je po ET. Malo po forumu pobrskaj, ziher so o tem že debatirale ali vprašaj v primerni temi.

Drgač pravjo, da naj bi se krvomočnico pilo od konca M do ovulacije, pol se lahko preneha .. čeprou jaz jo pijem vedno ene dva dni predn nej bi prišla...

clock-img

14.10.2015, 08:00

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

Saj ga boš. Če sem ga jaz ga boš tudi ti.user posted image Saj pravim naslednjo rundo si na vrsti.user posted image

Beta 165.

Kok fajn. Sedaj pa uživaj v nosečnosti!!!

clock-img

14.10.2015, 08:17

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

Se mi je zdela nekam nizka cifra včeraj, potem pa sem malo preštudirala. Važno, da sem za ta čas v določenih okvirjih in je vredu. Dobro, da imam doma knjigo What to expect when you`re expecting. Odgovori na marsikatero vprašanje.user posted image

MauMow hvala. user posted image Upam, da bo vse vredu. Jutri pokličem, da se naročim na pregled. Že vidim kako se mi bo vlekel čas do takrat.

clock-img

14.10.2015, 08:18

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Se mi je zdela nekam nizka cifra včeraj, potem pa sem malo preštudirala. Važno, da sem za ta čas v določenih okvirjih in je vredu. Dobro, da imam doma knjigo What to expect when you`re expecting. Odgovori na marsikatero vprašanje.user posted image

MauMow hvala. user posted image Upam, da bo vse vredu. Jutri pokličem, da se naročim na pregled. Že vidim kako se mi bo vlekel čas do takrat.

Zakaj bi bla pa beta nizka? Sej ni .... kok časa ti je zamujala? Oz po kolkem času zamujanja si delala test?

clock-img

14.10.2015, 08:24

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

2 dni je zamujala, ko sem delala test. ne, saj ni nizko. Le meni se je včeraj tako zdelo.

clock-img

14.10.2015, 08:27

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

2 dni je zamujala, ko sem delala test. ne, saj ni nizko. Le meni se je včeraj tako zdelo.

Ma, neeee ... nikakor ni nizka beta ... user posted image
Ti zdej samo lepo naprej, brez stresa .... pa upam, da bo čim manj slabosti ... user posted image user posted image
Kera bo zdj naslednja? Morm it gledat katera bo kej testke že spet delala ... user posted image

clock-img

14.10.2015, 08:34

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

Aha to gres pol privat na krvnega, ne na klinicnem? Pa moras zjutri ali gres lahko tudi popoldne? Ker jaz vseen ne bi rada sama sla,bi rada da sva oba tam.

Privat. Ne vem kako je to na Kliničnem. Cena je 13,50 €, fertik si v 5 minutah. Mislim, da se da tudi parkirat tam. Delajo pa vsak dan le do 15. Kdaj vzamejo kri ni pomembno. Rezultate dobiš na mail ali te pokličejo. Ne vem, moj ne bi imel tam kaj počet. Drugo je ko greš k gineklolgu. Sicer pa po želji. Moj niti nima časa, da bi z mano hodil. Še za g si bo moral par ur frej vzet. Ali celo LD.

clock-img

14.10.2015, 08:38

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Privat. Ne vem kako je to na Kliničnem. Cena je 13,50 €, fertik si v 5 minutah. Mislim, da se da tudi parkirat tam. Delajo pa vsak dan le do 15. Kdaj vzamejo kri ni pomembno. Rezultate dobiš na mail ali te pokličejo. Ne vem, moj ne bi imel tam kaj počet. Drugo je ko greš k gineklolgu. Sicer pa po želji. Moj niti nima časa, da bi z mano hodil. Še za g si bo moral par ur frej vzet. Ali celo LD.

A Adria lab zdj dela do 15h?
Včasih so delal samo do 14h, da so ti vzel kri ...

clock-img

14.10.2015, 08:40

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

Ja. Od 7:30 do 15. Tako, da jaz lahko grem le kadar delam popoldne.

clock-img

14.10.2015, 09:20

clock-img

mava1975

pencil-img

402

user posted image user posted image user posted image user posted image punce... držim pesti tudi za ostale

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem