IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya
edino kaj ne razumem najbolj, zakaj ti je dala klomifen ob načeloma rednih ? Ali sta kdaj spremljali ciklus z UZ?
Pregledala me je dvakrat z UZ, maja sem imela v času pregleda lep folikel, ovulacijo sem bi morala imeti po njenih besedah v dnevu ali dveh, sem jo čutila (načeloma jih vsako leto bolj čutim, očitno sem res že stara
), danes ni bilo nič videti še, a sem ravno dobro po M.
Mi je rekla, da bi poskusila z malo dozo klomifena dodatno stimulirati jajčnike, ker sem vseeno stara že skoraj 37 let, pa ker očitno zaradi težav s sluznico ciklusi niso najbolj idealni (njene besede). Mi pa je predlagala, da bi potem januarja tudi partnerja poslali na spermiogram (čeprav priznam, da se mi zdi malce nesmiselno ubadati se s hormoni, na koncu bomo pa ugotovili šele čez par mesecev, da je morda problem (tudi) pri njemu). No, kakor koli že, teh par mesecev bova pač poskušala naprej in upala na najboljše
Je pa tudi moj partner en izmed tistih moških, ki je bil prepričan, da bo itak uspelo v prvo (logično
) in je zdaj vsak mesec najbrž celo bolj razočaran kot jaz. V bistvu moram priznati, da je bil pred letom in pol celo on pobudnik ideje, da bi imela otročka, potem pa, ko sem razmislila in se odločila, da "zakaj pa ne", je pa kar odlagal iz meseca v mesec, češ, saj imava še čas, saj bo takoj uspelo. Ah, ti naši moški
. Imava pa to smolo, da je veliko odsoten in da mi še ni čisto jasno, kako bova v prihajajočih mesecih uskladila odsotnosti z O. Zadnjih nekaj je šlo, za vnaprej pa me kar malo skrbi.