IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_
Si že slišala za kemično nosečnost - chemical pregnancy? To je to. Če ti pokaže plus nosečnost je (bila) a vse skupaj propade v času, ko mora priti M ali par dni zatem. Če ne delaš testa sploh ne veš da si noseča. To se dogaja več ali manj takrat, ko gre za genetsko (kromosomsko) slab sestav celic. Torej pride do vgnezditve, potem vse skupaj začne oddajati hormon, a tudi takoj propade.
Preberi si na Googlu o tem. To je ful pogosto, cca 30% nosečnosti se konča na ta način in ženske večinoma sploh ne vedo, da so bile noseče, razen če ob dnevu ali dveh zamude naredijo test.
Tak da, jaz sem prepričana da sem bila noseča. Ti pa avgusta najbrž tudi!
Ja, sam a ni tko, da, če bi bila noseča, bi bil prisoten tudi hormon beta? Pa k so mi vzel kri je bilo negativno .. se pravi manj kot 5 enot na ml.... zato so mi rekli, da nisem bila noseča... to se mi je dogajal pred prvo nosečnostjo, ne zdaj .. zdaj sploh CB nism kupovala ... sem naredila v avgustu test baby check mini, ampak men je tud zdj kazal drugo rahlo črtico pa sem jo potem dobila ...
No ja, možno je vse ... če zdej razmišljam, da ko sem delala test pred izostankom M mi je kazalo drugo rahlo črtico, ko sem naredila v soboto test, ko je bila M pri koncu in ker so me jajčniki močno bolel pa ni pokazal niti rahle črtice ...
Saj rpavim, lahko je ... lahko pa kot pišejo ene strani, da si vse tako zelo želimo, da nam pokaže en drug hormon in zato na testu druga črtica
Itak je žensko telo tko čudno, da ga niti same ne prepoznamo