No sej tega pri nama 'morava' ali 'ne moreva' NI .. pač sexava ko sexava .. al sfaliva O ali ne .. prejšnji mesec sva npr vsak dan, ker nama je tko pasal, pa tud nismo pridelal Tko, da to je bolj teoretično da sexej vsak dan, da ne sfališ O Nekateri pišejo, da sexej na 2 dni ... potem pa eni G k vidjo, da ne rata pa rečejo, da je treba vsak dan in ne samo na 2 dni spočetje otroka ni res tok lahka zadeva ....
Me pa nekej zanima, tiste, ki imate že enega otroka a ste kdaj dobile pod 'nos' od kolegic, znank, ki vedo da delate na otročkih, da ... kaj se sekiraš o tem kdaj rata, sej enga že ITAK maš ... Halooo? Res me po en stran zmrazijo že te opazke, ker ja, mam enga, ampak če si še enega želiva, a pol se pa nimamo kej za sekirat, če ne uspe in ne uspe in poleg tega zvem, da nimam en jajcevod prehoden, da sem imela zdaj IMN...itd. Po vsem tem se še vedno ne ugasnejo, ampak še vedno bentijo svoje, da edn je pa le eden ... ja, res je, ampak želja je po še enem in če tega ne bo, bomo tudi žalostni, a ni tako?